For å få sving på ukeshandling og planene om middag hver dag ble matkalenderen med ferdig ukesmeny og ukehandleliste kjøpt inn før jul. Jeg er ikke helt i rute med implementeringen, men er veldig fornøyd så langt. Har noen andre forsøkt?
Jeg kjøpte den på bokhandelen i fjor. Den er grei nok, men mange av oppskriftene er
både kjedelige og veldig simple. Der var bla.a. oppskrift på pølse og lompe. :knegg:
Ja, jeg så den og ble litt lang i maska. Men det må det vel også sies at den var til den siste "hverdagen" før julaften. For oss ble det faktisk pølse med lompe den dagen uansett, men på IKEA med kassaklang og "skynddegskynddeg"-mantra...
Jeg har netttopp fått tredje utgaven min i hus, som julepresang fra en venninne som har fulgt den relativt slavisk i 2 år nå. Selv er jeg litt av og på, men liker den godt. Den er liten nok til å bli med i veska uansett om jeg vil bruke den eller ei, og fleksibel siden man kan velge å bare bruke dagsmeny i stedet for ukemeny. God anvendelse av 190 kroner.
Åhhnei... :hylgrine:
Jeg som ble så klar for å kjøpe den nå.
Hehe.. Blir litt sånn gladhumør av litt rosa i hverdagen. Men den så jo fin ut uansett. (Prøver altså på ingen måte å være fp-korrekt her. ;)) Hvilken farge er den i år?
Er det sammenheng i handlelistene? Slik at det kan bli fornuftig ukeshandling der lite av matvarene trenger å gå til spille?
Jeg kjøpte fjorårets (eller var det året før der igjen?), og jeg fikk ingenting ut av den, ikke fordi oppskriftene nødvendigvis var så ille, men fordi språket var så horribelt dårlig at jeg ikke maktet å bruke almanakken. Det så nesten ut som en person med dysleksi hadde skrevet teksten, og at det så var blitt sendt rett til trykk, uten språkvask og korrekturgjennomgang.
Det bør ha blitt bedre, for jeg kan ikke være den eneste som har reagert? Men jeg sa jo ikke ifra heller, da ... :rolleyes:
Jeg er ikke så sikker, det er lenge siden jeg fulgte en hel ukesmeny. :sparke:
Språket er dårlig, men maten er ofte god. Dessuten er det greit å slippe å bestemme middag selv alltid. Jeg har "stjernet" de beste oppskriftene og resirkulerer dem innimellom.