Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva synes dere om Facebook?

#1

Isbjørn sa for siden:

Husker i starten, da Facebook var nytt og ukjent, og jeg ble bombadert med mailer om å bli med på dette. Takket alltid "nei", for jeg trodde det bare var et slags chattested, eller noe i den duren. Så forklarte min søster meg hva det var og jeg ble såpass nysgjerrig at jeg meldte meg inn.

Kjempespennende å søke etter gamle klassekamerater og barndomsvenner. Vel, de jeg fant da. I en alder av 37 år innså jeg at jeg nok var for gammel og at mine venner og kjente fra barndommen ikke var på Facebook. Mange av jentene visste jeg ikke navnet på, siden de fleste sikkert har giftet seg og skiftet navn.

Siden jeg fortsatt har mitt pikenavn, ble jeg oppsporet av mange gamle klassekamerater. Det var jo artig å utveksle noen ord, men så stoppet det opp. Vi hadde jo ikke lenger noe til felles enn noen år i barndommen, og nå bor alle spredt rudnt i landet.

Etterhvert oppdaget jeg alle gruppene og Wallene". Var medlem både her og der, til jeg en dag lurte på hva jeg egentlig drev på med. Her kommer jeg til spørsmålet:

Hva er egentlig vitsen med å være medlem av diverse grupper på Facebook?

Hva er poenget med å sende diverse kødd og morsomheter til f.eks Super Wall?

Jeg har nå slettet alt om meg selv, unntatt bildet og noen få ord om meg selv. Har slettet meg fra både gruppemedlemskap og fjernet alle applikasjonene unntatt Fotoalbumet.

Ka dåkker sei om den herre Feisbukken?


#2

Albertine sa for siden:

Jeg gjorde som deg i begynnelsen, og slettet meg som bruker etter en kort stund. Jeg tror jeg klarer meg fint uten. :)


#3

Blondie sa for siden:

Facebook kjeder meg. Jeg synes det er meningsløst å sende blomster, opprop og annet søppel - jeg vil heller veksle noen ord med vedkommende. Dessuten har jeg funnet ut at det som regel er en grunn til at jeg ikke har kontakt med disse personene lenger. :p Jeg er nesten aldri der inne og sletter alltid mailene jeg får om ting som blir sendt meg.


#4

Harriet Vane sa for siden:

Kjeeeedelig. Jeg har fått masse flatterende oppmerksomhet fra gamle flammer, funnet igjen noen gamle klassekamerater, fått jobb (!), men ellers? Som Blondie sier, life goes on, lizzom. Det er en grunn til det.


#5

Mamma Rosa sa for siden:

Jeg liker Facebook. :)


#6

Olympia sa for siden:

Ikke-medlem og savner ingenting.


#7

Señora sa for siden:

Jeg synes som flere andre her at det var gøy å få kontakt med gamle kjente igjen, men det stopper jo opp, helt naturlig.

Nå var jeg drit lei søppelet på superwall og funwall, så disse har jeg slettet, men lar profilen min stå. I tillegg har jeg meldt meg ut av noen grupper, og lurer på å melde meg ut av samtlige etterhvert.

Det er et par-tre jeg gjerne ville kommet i kontakt med, og om disse finner meg her, så hadde det vært fint.

Alt i alt skiter jeg i hele fjæsboka.


#8

Tinka sa for siden:

Medlem der og trives med det.


#9

Lykken sa for siden:

Kjedelig.



#11

Libra sa for siden:

Registrerte meg, tok en titt. Fant noen gamle kjente som jeg ville at skulle forbli nettopp det - altså gamle kjente. Har ikke vært innom siden.


#12

Sue sa for siden:

Oppskrytt...:skuffet:

Var der inne sånn litt i begynnelsen og da var det moro å "treffe" gamle kjente igjen. Men det ble med det. Ble heldigvis ikke hektet.


#13

Eia sa for siden:

Ble aldri hekta, men er registrert ennå. Går inn en gang hvert jubelår.


#14

Toffskij sa for siden:

Jeg liker Facebook ganske godt, jeg bruker det som en slags miniblogg, fører lister over bøker jeg leser osv., tar tullete tester og utveksler meldinger med en del venner og kjente – jeg har mer kontakt med en del folk jeg liker veldig godt, enn jeg ville hatt uten Facebook. :lat nettjunkie: Heldigvis har jeg stort sett ingen på listene mine som sender meg masse tull, og gjør de de, ignorerer jeg.


#15

Éowyn sa for siden:

Jeg syntes det er morsomt å "se" andre jeg har gått på folkehøgskole med. Men alt det dilldallet (sende blomster, tester, add ditt og datt) kan jeg klare meg foruten.


#16

Bluen sa for siden:

Alt dilldallet klarer jeg meg fint uten, men det er unektelig et eldorado for oss nysgjerrigperer. :glis:


#17

Toffskij sa for siden:

Skjønner overhodet ikke hva du mener. :lyve:


#18

Dragen sa for siden:

Jeg har ikke prøvd det enda.


#19

Go\jenta sa for siden:

Jeg har funnet endel gamle kjente der, også noen jeg har tatt opp kontakten igjen med. Synes det er greit å være der inne, selv om jeg ikke bruker det daglig.


#20

Carrera sa for siden:

Rimelig kjedelig ja, men jeg er innom og ser på endel bilder fra familemedlemmer, og søker innimellom etter gamle spøkelser fra fortiden, i tilfelle noen har registrert seg.


#21

Jessica sa for siden:

Samme her. Jeg syns ellers at feisbokk er artig. Har fått kontakt med gamle bekjente, men det er jo mest interessant i starten ved å høre hvordan livet har vært for dem. Nå som jeg vet det så har vi ikke så mye til felles....utenom lissom :rolleyes:

Men jeg er med jeg......


#22

Gaia sa for siden:

Jeg syns faktisk det er en fin måte å holde kontakten med blant annet gamle venninner i utlandet. Jeg har ikke søkt opp "gud og hvermann" og de som får se den fulle profilen min er mennesker jeg har kjent godt en gang i tiden. Jeg foretrekker dessuten å vise frem presentable bilder av Snupp på en lukket profil på Facebook, fremfor på en åpen blogg på nettet. Og så bruker jeg messagingsystemet en del til å skravle med gamle kjente i utlandet. Det siste tilskuddet på listen min er faktisk min aller første kjæreste, som etterhvert ble en god venn. Vi har skrevet mye brev opp gjennom tidene, men siden han bor i utlandet, mistet vi kontakten med hverandre i løpet av studietidens hyppige flyttinger.

Det skal sies at jeg ikke bruker veldig få av applikasjonene på facebook. Jeg behandler det som et sted hvor informasjonen som legges ut i teorien er 100 % offentlig, rent bortsett fra at jeg også legger ut skrytebilder av Snupp der.


#23

Dixie Diner sa for siden:

Jeg bruker ingen av de der teite fjortis-applikasjonene, har blokkert alle sammen. Folk som sender meg en masse piss hele tiden uten stans sletter jeg konsekvent fra vennelista mi. Så DET problemet har jeg ikke lenger. Noen på vennelista har jo en halv mil med dritt nedover sida si, men da har jeg minimert siden deres slik at jeg kommer rett på wallen og ser ikke alt drittet deres, så det går bra. Jeg bruker Facebook kun for å holde kontakten med folk jeg vanligvis ikke snakker med og for å følge litt med på hvordan gamle klassekamerater og lignende har det. :)


#24

Isbjørn sa for siden:

Kan man blokkere slik at man ikke mottar sånn dritt? Jeg er lei av å ignorere sånt.


#25

daffy sa for siden:

Jeg er innom Facebook innimellom, jeg syns det var et flott sted i begynnelsen, helt til det tok helt av med hjernefjerne applikasjoner og bling bling dilldall. Nå er jeg inne og ser på fotoalbumene til "vennene" mine.

Jeg er ganske avslappet og ikke særlig paranoid av meg tror jeg, men må si jeg hevet øyebrynene sist jeg var innom Facebook og det lå tydelig målrettet reklame mot meg der med overskriften "Nybakt mamma?". Jeg sjekket over profilen min, jeg har knapt brukt den det siste halvåret, det eneste som ligger der er bilde, navn tre innlegg på "wallen" min hvorav ingen handler om at jeg nettop har fått barn, jeg har heller ikke lagt igjen spor i form av gruppemedlemskap ol, så hvordan vet de egentlig at jeg er nybakt mamma?!


#26

Éowyn sa for siden:

Jeg har også fått denne reklamen et par ganger selv om jeg ikke har i profilen at jeg har barn. Mulig det går på kjønn og alder?


#27

Dixie Diner sa for siden:

Ja men det er ganske mye arbeid og det teite er at fjortisidiot-brukere der inne lager flere og flere slike applikasjoner hele tiden så det kommer jo stadig nye. For å blokkere en applikasjon må du klikke deg inn på siden til akkurat den applikasjonen (trykk på navnet). Litt nedover på høyre side står det "add application" og rett under står det "block application". Du må gjøre dette på en og en applikasjon. Mye styr, men vel verdt det. Jeg har sikkert blokkert 100 slike nå, og får sjelden nye inviter, heldigvis. Hver gang jeg får en ny slik invite, går jeg først inn på siden og blokkerer applikasjonen og så ignorerer jeg den etterpå. Vips - der får jeg aldri mer forespørsel om akkurat DEN applikasjonen. :)


#28

Pebbles sa for siden:

Samme her.

Jeg ignorerer tull&tøys - og ellers koser jeg meg veldig med å holde kontakten med gamle&nye kjente i inn- og utland på denne måten.
Jeg synes det er utrolig stas å kunne får være litt med på hverdagslivet til venner i utlandet ved å se på bilder og lese om ting de er opptatt av for tiden.

Jeg har faktisk blitt riktig så glad i facebook. :)


#29

torsk sa for siden:

Jeg syns det er sånn passe. Moro å se gamle kjente, og ikke minst snoke enda mer på nye kjente. ;)


#30

Propella sa for siden:

:nikker: Helt enig.

Finnes det FP-gruppe?


#31

Joika sa for siden:

Superpraktisk. Har omtrent alle vennene mine der og det er lett å ta kontakt. Bruker nettet til det meste, ringer sjelden.
Er også kjempegreit når vi skal arrangere klassereuinon straks.

Ellers så er jeg lei superwall og applikasjoner. Men flott å ha alle på et sted.


#32

Joika sa for siden:

Føler også at det er litt "kult" å disse Facebook. :humre:
Jeg har aldri sett det upraktiske med det selv da.


#33

Joika sa for siden:

Neida.. man kan blokkere seg mot alle. :jupp:


#34

syllan sa for siden:

Syns det er helt greit...
Var hekta i begynnelsen men det har roet seg nå:)


#35

Dixie Diner sa for siden:

Hæøæø? Hvordan da?


#36

Joika sa for siden:

Husker ikke. :o Skal sjekke det.


#37

Dixie Diner sa for siden:

Ja, gjør det. :alt det slitet for ingenting:


#38

Joika sa for siden:

Det er en applikasjons-blokker. Men jeg husker ikke hvordan jeg gjorde det....


#39

Veronal sa for siden:

Jeg er registrert og syntes det var gøy å få en kanal hvor jeg enklere kunne holde kontakt med gamle klassekamerater og studievenner. Nå bruker jeg det hovedsakelig til å overvåke min bror + en tidligere kollega. :knegg:

Jeg har ingen av applikasjonene - de synes jeg er litt overkill. Dessuten fikk jeg litt facebookparanoia da navn og profilbilde ble gjort søkbart på google (vi fikk jo advarsel slik at jeg fikk endret innstillingene). Ellers misliker jeg at bilder ikke slettes permanent når man "sletter" bildene fra fotoalbum - bilde-URL fungerer like fordømt i ettertid - dvs. at bildene fremdeles blir liggende på serveren. Det gjorde at jeg sluttet tvert å legge ut bilder.


#40

Maya80 sa for siden:

Jeg er der litt, noen grupper jeg er med i er barselgruppa fra nm feks. Min søster bor i spania og jeg har ett tantebarn, lettere å sende bilder av henne å se hva som skjer med dem. Kan sende en melding til henne eller min bror som bor i skottland om ting jeg lurer på.
Har en del venner lagt til, noen av dem er liskom bare der, mens andre kan jeg prate med nå å da.


#41

Kaija sa for siden:

Har ikke vært på Facebook. Liker ikke sånne opphausa "må være med-trender". Jeg trives bedre med å være sær og utilgjengelig. De jeg vil holde kontakten med finner jeg uansett. -Og så liker jeg ikke den storebrorfølelsen jeg får når eierne av facebook skal ha rettigheter til det jeg måtte legge inn av f. eks. personopplsninger.
:rolleyes:


#42

Enhjørning sa for siden:

Som vanlig er Elinblu og jeg rørende enige! :glis:

Greia er at jeg hadde mistet kontakten med mange av "mine" jenter fra videregående, fordi jeg flyttet 200 mil vekk og etterhvert mistet telefonnummere og slikt.
Nå har jeg funnet igjen dem jeg har savnet mest, og det er veldig hyggelig.
Jeg har brukt FB som en portal til videre kontakt irl.


#43

Pasta sa for siden:

Jeg var hekta i starten, men har fått en liten overdose. Ved å være sykemeldt i mange måneder ble det mye ledig til å kaste bort på tull på facebook.
Nå er jeg innom og ser ofte, men har slettet mange av applikasjonene og er ikke så veldig ivrig som jeg var.


#44

Pebbles sa for siden:

Jeg har oppdaget at det ikke nødvendigvis er "fjortisene" som er ivrigst på aplikasjoner og superwall-dilldall. Det er endel tidligere elver som har funnet meg, og på profilene deres er det gjerne verken fun-wall eller super-wall, og heller ikke noe særlig med applikasjoner. De bruker derimot wallen flittig, og skriver meldinger til venner der - de har med andre ord skjønt det!

Noen av mine venninner ( i 30-årene) gjør ikke annet enn å sende growing gifts, stickers, fisker etc etc til alle på vennelista hele tiden...:rolleyes:
Men jeg ser aldri at de faktisk skriver noe personlig til noen.
For meg er det helt meningsløst. I starten aksepterte jeg, for jeg følte at noe annet ville være uhøflig. Nå ignorerer jeg over en lav sko!


#45

Maverick sa for siden:

Jeg har det stadig moro på Facebook, klarer meg fint uten SuperWall og alt det andre, men synes det er en fin måte å holde kontakt med gamle og snoker som Torsken på nye. Wallen, messagene, gruppene og eventsene er praktiske, og alle de geniale testene man kan ta når man egentlig skal jobbe. :glis:


#46

Pebbles sa for siden:

He,he!
Jeg tror jeg hadde vært fortapt om jeg hadde hatt en kontorjobb og satt foran PC'en hele dagen... Jeg hadde jo ikke klart å holde meg unna slikt i det hele tatt.
Godt jeg må slepe meg inn i et klasserom - langt unna alle FP- og Facebookfristelser!


#47

Dixie Diner sa for siden:

Ja, jeg har folk på 40-50 år på lista mi som sender med masse dritt, så det er langt ifra "ungdommen" som er verstingene. Jeg himler når jeg kommer over profiler med 50 meter applikasjonsdritt nedover siden, merker at synet mitt på den personen blir en smule farget ...


#48

Maverick sa for siden:

Det var noe familie som fant meg igjen, og jeg mistenker at det kun er for å sende meg apps. "Skip to results", folkens! :nemlig:

(disse er selvfølgelig kvinner i femtiåra. :glis: )


#49

Skilpadda sa for siden:

Jeg liker Facebook fordi det er en grei og kompakt måte å holde veldig lavnivåkontakt med masse mennesker som jeg kjenner litt, men ikke har tid og ork til å ha "ordentlig" kontakt med så veldig ofte. Det passer meg veldig fint å ha en ørliten anelse om hva som foregår i livet til søskenbarn og gamle venner og andre jeg aldri treffer, å kunne se bilder de legger ut og kanskje til og med få tips om bøker de leser eller konserter de skal på.

Jeg ignorerer så å si alt som kommer av snøballer og "coolest friends" og de andre applikasjonene (det aller meste av uinteressante requests kommer fra de samme to barneskoleklassekameratene), og jeg har sluttet å melde meg inn i grupper, men svarer på quizzer når jeg føler for det, og har lav terskel for å kommentere bilder eller skrive på veggen til folk.


#50

Røverdatter sa for siden:

Jeg syns det er morsom og uhøytidelig tidsforbruk. I begynnelsen var det enormt tilfredstillende å få stillet masse nysgjerrighet rundt gamle venner. Nå er det mer kjedelig, men jeg syns det er greit. Jeg kunne godt spart meg for alle applikasjonsinvitasjoner og funwaller og dilldall, men jeg dør ikke av det liksom. :fjortis:


#51

Pebbles sa for siden:

Min mor og hennes venninne sender hverandre tullete kjedemailer på sms og e-mail hele tiden. jeg er forundret - men tenker at det sikkert skyldes begeisting over teknologien! Moro med dette internettet, dere! :D


#52

Pebbles sa for siden:

Ja, og nå kom jeg på en applikasjon jeg faktisk har stor glede av - "I read".
Jeg "Chucker" bøker på andre, og får tips til nye bøker når jeg leser andres lister. :riktig:


#53

Maverick sa for siden:

Jeg synes hangman er knallgøy. :flau: :Ordjunkie:

Nå fant jeg, takket være en gruppe, igjen en fyr som jeg bare husket fornavnet på, som det var veldig gøy å wallskravle litt med.


#54

Skilpadda sa for siden:

Jeg fikk for eksempel melding fra en jeg ikke hadde sett på ~20 år fordi jeg hadde i statusfeltet mitt at jeg hadde hatt en av yndlingsplatene hans på repeat i flere dager. :) Det var litt morsomt.


#55

kris sa for siden:

Jeg registrerte meg på Facebook før det tok av for alvor i fjor vår - og følte meg brått utgammel! Jeg søkte etter gamle skolekamerater, og fant bare barna deres... :o

Jeg tenkte jeg fikk prøve å gå i ett med tapetet en stund, kjenne litt på Viggo Venneløs-tilværelsen, og så slette profilen min. Men så tok det helt av, og plutselig ramlet det inn en masse oldiser, gitt!

For meg har det vært en helt genial måte å ta opp kontakt med gamle kjente på, og når jeg har vært i hjembyen har jeg av og til laget et lite hemmelig "event" og invitert folk fra vennelisten som bor der. På ett av disse treffene kom faktisk ei jente som jeg ikke hadde sett på 25 år - det var utrolig artig! Og jeg hadde aldri møtt henne igjen om det ikke var for nettopp Fjesboken. :)


#56

Isbjørn sa for siden:

Takk. Da skal jeg blokkere noen ting!


#57

Maz sa for siden:

Jeg har truffet en del gamle kjente og selv om det ikke er mye eller tett kontakt synes jeg det er veldig ok.

Ja også liker jeg scramble.


#58

amo sa for siden:

Jeg fant også flere barn,enn foreldrene.:rødme:
Nå derimot,ramler det inn litt flere i min aldersgruppe, og det er moro.:jupp:


#59

Pasta sa for siden:

De testene er utrolig morsomme (og kanskje litt teite :confused:), men jeg har fått beskjed fra noen av mine venner på facebook at det er irriterende for dem å logge seg på for de får lange beskjeder om hvor mange intetsigende tester jeg har tatt siste døgnet :knegg:


#60

Oyoy sa for siden:

Jeg registrerte meg der og synes det var veldig artig første uka. Nå er jeg aldri der inne og titter lenger. Skulle vel egentlig bare slettet hele profilen min der.
Noen som vet hvordan jeg gjør det?
Jeg har tittet litt, men fant ikke ut av det. blånn


#61

Isbjørn sa for siden:

Det kan være litt arbeid å fjerne seg fra Facebook. Du må trekke deg ut av alt du abonnerer på, altså grupper og sånt. Slette alle opplysninger om deg så godt det lar seg gjøre.

Til slutt kan du sende mail til admin og be dem slette profilen din.


#62

Miss Norway sa for siden:

Jeg synes det var gørrkjedelig der inne jeg. Det kan jo ha noe med at jeg registrerte meg med fake ID.


#63

Michelle sa for siden:

Det var litt morsomt i begynnelsen å få kontakt med gamle venner og noen vil jeg nok fortsette å ha kontakt med, men utrolig mye tull og dall som gjør at jeg ikke orker være der så mye.


#64

Isbjørn sa for siden:

:knegg: Spør om det kommer opp noen blonde treff om man søker på Miss Norway.


#65

Miss Norway sa for siden:

Nei, det fikk jeg ikke lov til gitt. Prøvde jo selvsagt, men fikk fy.


#66

Isbjørn sa for siden:

Dårlig gjort av dem, altså! :rolleyes:


#67

Oyoy sa for siden:

Æ. Da sletter jeg bare det som er av bilder, så får heller profilen stå der. :lat:


#68

Dronningen sa for siden:

Jeg synes det er morsomt å se hva gamle kjente gjør. Se bilder og sånn. Grupper er man vel bare med på for å vise sine standpunkt i en del saker. Sier litt om "hvem du er". Ellers så installerer jeg få applikasjoner, ignorerer det meste som popper opp, og sjekker det kun sånn nå og da.


#69

Susse sa for siden:

Signerer

Vuderer å slette meg helt egentlig, lei av all søpla jeg får.


#70

Maki sa for siden:

Registrerte meg til slutt etter mye mas fra andre. Litt artig å søke opp gamle skolevenner, men ellers er den derre fjæsboka temmelig kjedelig. Er innom svært sjelden.


#71

kie sa for siden:

Jeg skjønner ikke helt hva som er så fascinerende med det.


#72

Mandarin sa for siden:

Jeg er innom rett som det er. Synes det er moro å få kontakt igjen med gamle studievenner og andre kjente. Rett og slett.


#73

Dama sa for siden:

Næsj, det var artig å finne igjen gamle bekjente, sånn til å begynne med. Men etter det ble det kjedelig, så jeg har deaktivert profilen min.


#74

leliane sa for siden:

Jeg er der.

Men jeg gjør ingenting der lenger. Så jeg kunne vel like gjerne slettet meg, men det sitter litt langt inne. Veldig skoledagbok'ish med alle disse fånyttes aplikasjonene, synes jeg.


#75

Wit sa for siden:

Jeg er medlem, men ignorerer det meste av sånne bli medlem her og der saker....... Ligger lite om meg der....


#76

Wix sa for siden:

Jeg er der, og snoker på gamle kjente med jevne mellomrom. Men alt dilldallet ignorerer jeg, oppdaterer også sjelden i "is-feltet". Koselig å lese hvordan det går med folk og se bilder. Er nokså lite paranoid selv og legger ut noen bilder innimellom selv også.


#77

Doxa sa for siden:

:nikker:
Jeg har også fått funnet tilbake til gamle gode venner. Hyggelig med iværtfall litt kontakt.
Litt sånn ny form for brevvenner.
Åsså er jeg ganske så nygjerrig ... :detektiv:

Liker min digitale versjon av "Pusur skoledagbok".


#78

rajraj sa for siden:

Jeg er med og liker det ganske godt. Er ikke inne hver dag lenger, men dog. Bruker gruppene mest. Har en superhemmelig, lukket gruppe som kun synes for oss fire ekslusive medlemmer. Der kommuniserer vi om superhemmelige ting. Før sendte vi mailer til hverandre, men det er mye mer oversiktlig med en wall, der alle kan se hva alle har skrevet. I tillegg har jeg blitt kjent med et par stykker gjennom noen morogrupper og er medlem av bandgrupper til venner og kjente - så kan jeg se om det er noen jeg kjenner som skal på konsertene deres før jeg bestemmer meg for å gå selv.


#79

Tusta sa for siden:

Jeg registrerte meg. Fant altfor mye informasjon altfor tidlig om faren til E, så jeg fjernet alt av bilder. Profilen står der enda, men har ikke vært inne på evigheter.
Jeg kjenner også meg selv såpass godt at jeg har nok av steder å vandre på når det kommer til internett. :knegg:


#80

tutta sa for siden:

Samme her.:)


#81

Emja sa for siden:

Samme her. Tenker og at det er en grunn til at jeg ikke har kontakt med de fra barne og ungdomskolen lengere...:) Men var hyggelig å høre litt hvordan de har det, men det ble liksom ikke noe mer :S
Ergo, Facebook er kjedelig :)


#82

Tertit sa for siden:

Jeg liker facebook :) Har truffet igjen mange fra skoletiden m.m Noen blir det bare vekslet noen få mekdinger med, siden vi er blitt så forskjellige. Andre igjen utveksler jeg stadig meldinger med :) Jeg blir nok å finne på facebook lenge enda...


#83

Nenne sa for siden:

Jeg var registrert en kort periode, men så mistet jeg interessen og meldte meg ut. Det er mulig jeg var for tidlig ute, for jeg fant så og si ingen kjente.


#84

Mauser sa for siden:

Vær obs på følgende: Facebook *eier* hvert eneste bilde (faktisk hvert eneste *tastetrykk*) du legger ut. Åpen eller lukket profil spiller ingen trille, ei heller om du sletter bildene. De kan uten videre selge alt du noensinne har lagt ut til f eks barnematreklame, reisebroskyrer eller hva som helst, i all fremtid. Selv etter at du dør, faktisk - pårørende får ikke uten videre lov til å slette din profil.

Mer om hva man egentlig sier ja til her (det er heeeeeilt sinnssjukt): www.dinside.no/php/art.php?id=493992


#85

Pebbles sa for siden:

Blir mer og mer glad i Facebook, jeg.

Sender verken blomster, sko eller bamser - men skriver ofte på veggen til venner og kjente i inn- og utland.
Det er riktig så hyggelig, og har ført til en hverdagskontakt med mennesker jeg ellers ikke ville hatt en slik kontakt med.

Facebook kan godt eie alt jeg legger igjen av tastetrykk og bilder - det er ikke store greiene.
Sånn sett er det vel skumlere for den yngre garde som helt ukritisk legger ut festbildene sine...


#86

Dali sa for siden:

Har nettopp avansert fra Facebook til linkedin jeg nå. Lurer litt på hva jeg nå begir meg ut på. Igjen.


#87

NuppNupp sa for siden:

Scheeeeeedelig... :sparke: Var moro sånn ca 5 min.


#88

Maverick sa for siden:

Jeg hater egentlig Facebook ganske intenst akkurat nå, men elsker det ganske intenst også.

:ambivalent:


#89

Pebbles sa for siden:

aC - hva skjer med at du har rappa avataren til mumrik 'a?

forvirra

Og fortell tante Zoë alt om ditt elsk-hat forhold til FB. :ja:


#90

Maverick sa for siden:

"Forvirra" er akkurat tråden du bør søke etter, eller mer korrekt "forvirret". Så skal du få svar. Elsk/hatforhold? Tja. Virtuelt drama er like irriterende som IRL-drama. :knegg:


#91

Pebbles sa for siden:

later som jeg ikke blir nysgjerrig i det hele tatt...


#92

lijander sa for siden:

Synes facebook er helt greit, i små mengder ;)


#93

Maverick sa for siden:

Haha, ikke noe spennende, dessverre. ;)


#94

turi sa for siden:

Ganske morsomt med facebook, da kan en oppdatere seg om folk som en kjente fra gamle dager, har funnet mange som jeg ikke har sett siden jeg gikk ut av 9. klasse over 20 år siden.

En trenger vel ikke gå inn og blokkere alt en får, bare gå rett til profil, så er det problemet løst.

Har heller ikke der lagt ut bilder av barna, har nok en seriøs sperre på det.


#95

tvillingmamma83 sa for siden:

tryneboga er helt genial synes jeg, har snakket med venner som bor på den andre siden av jordkloden som jeg aldri ville få snakket med ellers. det er jo flott å kunne snakkes å planlegge ting og på menge av gruppene deler man jo erfaringer akkurat som det man gjør her, og sist men ikke minst man kan se på bilder av folk man ikke har sett på årevis og bilder av barna til gode venner, synes det er knall:digger:


#96

yt1300 sa for siden:

Det eneste som er teit med facebook er at de ikke er blitt kjøpt opp av google


#97

ullmor sa for siden:

Vet ikke hva jeg synes, men tviler på at jeg skal bruke tiden min der også. Heller nett med vett (mao forbli her)!


#98

Bergensis sa for siden:

Har ikkje skjønt opplegget med Fjaseboki.
Eg skjønte aldri opplegget med MSN heller.

:flau:

No skal det seiast at eg aldri har hatt motivasjon til å sette meg inn i sånne nymotens greier heller:sparke:

Men eg har skjønt at det er Plassen for å grave opp døde hundar eller noko i den sjangeren:skremt:


#99

nikki sa for siden:

Har aldri vært medlem og har heller aldri tenkt å bli det.:niks:
FP er mer enn nok for meg.:jupp:


#100

guttem@mm@ sa for siden:

Jeg synes face-book er noe tull. Jeg føler det er mest for å snoke på andre og har ingen nytteverdi av dette. De vennene jeg ønsker å ha kontakt med har jeg kontakt med via andre medier e.l og folk jeg har glemt eller ingen kontakt med har jeg ikke behov å ha kontakt med heller....


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.