2-3 potetlefser
200 g Fiskemannen Gravet eller Røkt Laks i skiver
20 g Eldorado Pinjekjerner, ristede
50 g rødløk, finhakket
50 g paprika, finhakket
ruccolasalat
1 boks smøreost naturell
eller Guacamole:
2 modne avokado
1 ss Eldorado Extra Virgin Olivenolje
1 fedd hvitløk, finhakket
1 ss sitronsaft
salt og pepper
Guacamole: Del avokadoen i to, ta ut steinen og fjern skallet. Mos avokadoene og bland mosen med resten av ingrediensene. Smak til med salt og pepper.
Fordel ønsket fyll på lefsene. Rull lefsene sammen og del dem i passe store biter. Bruk tannstikkere til å feste lefsrullene.
Tre varianter:
- Lefser med smøreost naturell, laks og ruccola
- Lefser med smøreost naturell, ruccola, laks, paprika og pinjekjerner
- Lerfser med guacamole, rødkøk og laks
Men mistenker sterkt at det er eit par som ikkje eter røykelaks. Kva kan brukast som erstatning? Ingenting? Skinke?