Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Melkeglass

#1

annemede sa for siden:

Er det sånn at glass blir sprøere med årene? Jeg har hatt de samme glassene siden før vi giftet oss, og de har hatt noen turer i gulvet, men nå når ungene mister dem i gulvet så knuser de alltid. Er det pga alderen?


#2

Svanen sa for siden:

vet ikke om de blir sprøere nei, men mulig det blir en liten svakhet hver gang de har ramlet ned før, til slutt gir de etter. Mister av og til fra store høyder uten at de knuses, andre ganger under halvmeteren så går de i tusenknas. Spørs sikkert hvordan de lander og
Eller kanskje ungene mister de på en helt spsiell måte:confused:

Du ble sikkert VELDIG klok av svaret mitt:nemlig:


#3

annemede sa for siden:

Det er nok det at ungene mister de på en spesiell måte ja. De detter med bunnen ned. Kan man da trekke konklusjonen om at de er svakest i bunnen?


#4

Svanen sa for siden:

kan i bunn og grunn si det...
(tørr humør i kveld;))


#5

Maxine sa for siden:

Slike "gammeldagse" melkeglass knuser dersom de detter ned med bunnen mot gulvet. erfart mange ganger etter mange år som servitør


#6

annemede sa for siden:

Hm, så det er større sjans for at de ikke knuser om de detter på siden. Det høres jo litt rart ut, men det ser ut til å stemme.


#7

Svanen sa for siden:

skal vi forske litt på det?... Jeg har altfor mange glass:nemlig:....


#8

annemede sa for siden:

Jeg har nesten ikke mer glass jeg. Så jeg kan ikke bidra i en randomisert undersøkelse, en retrospektiv derimot. :nikker:


#9

Svanen sa for siden:

gubben har en tendens til å kjøpe/få glass... Men de er bare store, så jeg vil beholde de små, derfor hoper det seg opp :nemlig:
Så hvis du liker store melkeglass kan du få noen, så sier jeg til han at de er ødelagte (men da må du ikke sladre;))


#10

annemede sa for siden:

Altså, skapet med melkeglass har betydelig mye bedre plass nå enn da vi flyttet inn, dette til tross for at vi fikk 12 nye glass til jul i forfjor.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.