Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tilbyr Elkjøp, Expert el.l. å installere hvitevarer?

#1

kris sa for siden:

Jeg skal investere i masse nye hvitevarer i heimen - men jeg blir rett og slett kvalm ved tanken på å måtte installere og bakse med alt sammen selv. Det vanlige når man kjøper noe fra store kjeder er vel at de bare dumper alt rett innenfor døren og drar igjen. Er det noen av dere som vet om noen av disse kjedene tilbyr installering, pluss å ta med det gamle utstyret? (Jeg er selvfølgelig innstilt på å betale for det.)

Og ja, jeg er inspirert av L'Easy-reklamen. Ønsker at Petter skal komme hjem til meg også, men de har så dårlig utvalg i den sjappa... :knegg:


#2

Salt sa for siden:

Tror dessuten jeg hadde blitt skikkelig skuffa og sur hvis det IKKE var PETTER som kom!! :nemlig:


#3

Molly sa for siden:

Expert i Oslo gjør ikke det. De bruker et transportfirma, og installerer ingen ting.


#4

GinaK sa for siden:

Mamma, som er pensjonist og bor i 2 etg. kjøpte vaskemaskin på Elkjøp nå rett før jul nettopp fordi de kom med varen, monterte den klar til bruk og tok med den ødelagte v.maskinen ned en trang oppgang for 200,- :nikker:
Regner med at de da har tilsvarende sercvice på alt av større sortiment.


#5

Oyoy sa for siden:

Jeg kjøpte vaskemaskin på Expert. To kjekke gutter kom, bar ut den gamle og monterte ferdig den nye. :D


#6

Sokk sa for siden:

Vi kjøpte nettopp vaskemaskin og tørketrommel fra Elkjøp, og de bar alt inn, fjernet transportsikringer, koblet til vann og strøm og tok med søpla tilbake. :ja:

(Selvsagt var det bare jeg som var hjemme, og med baby på armen var jeg jo helt hjelpeløs. :flau: Men jeg fikk ikke inntrykk av at de gjorde meg noen ekstra tjenester, altså, så jeg tror det er standard prosedyre når man bestiller hjemkjøring.)


#7

kris sa for siden:

Så bra! :lykkelig:

På Expert sine nettsider står det noe om at de bare leverer til døren og ikke gjør noe mer. Men det stemmer ikke det, altså? På Elkjøp sine sider er de veldig uklare - der står det noe om at man avtaler levering når man bestiller varen, og så lister de opp sending med Posten og et par alternativer til. Tror jeg skal ringe et par telefoner for sikkerhets skyld.

Jeg tror jeg skal på handletur - kanskje på lørdag?

(Så gjenstår bare å finne ut hva jeg skal kjøpe, da...) :fnise:


#8

kris sa for siden:

To Pettere? :vilha:


#9

Beathe sa for siden:

Da vi kjøpte fryseskap på Elkjøp, inkluderte hjemkjøringen også at de bar monsteret ned den smale kjellertrappa og fikk det inn i den knøttlille boden. (Vi kunne fint ha fått med oss fryseskapet i bilen eller på henger, men det var turen inn i huset, ned den smale kjellertrappa og inn i den trange boden som ikke tiltalte oss en smule. Var godt å betale noen for å slippe å gjøre det selv!) De tok også med seg all emballasje og den gamle fryseren.


#10

Oyoy sa for siden:

Mm. :stolt:


#11

kris sa for siden:

Wow. Går det an å bestille Pettere også, tro? :blond:


#12

torsk sa for siden:

Du får prøve. "Jeg vil ha levering. Bare levering. Nei, ingen vaskemaskin, bare levering."


#13

kris sa for siden:

Tror du det funker, hvis jeg legger på et sånt? :blafre:


#14

Oyoy sa for siden:

Klabert det gjør. Litt service får de da yte.


#15

Oyoy sa for siden:

Da kommer de garantert. :ja:


#16

torsk sa for siden:

Vil tippe at det blir rift om oppdraget. :D


#17

kris sa for siden:

:knegg:

"Og da er vi enige om at det er han og han der som kommer, ikke sant?" :blafre:

gjør klar malersakene


#18

Trixie sa for siden:

Elkjøp: Vet ikke om du har kjøpt. Men her så kjører de, monterer (kobler til evt vann og strøm, fjerner transportsikring) og tar med seg gammel vare for ett lite tillegg i prisen. Er litt forskjell fra sted til sted hvor mye det koster. Noen Oslobutikker f.eks. kan ordne med rørlegger om du trenger det, til oppvaskmaskin f.eks.
Husk dryppbakke, veldig lurt.


#19

kris sa for siden:

Dryppbakke? Hva er det? :blond:


#20

kris sa for siden:

Googlet. :knegg:


#21

Trixie sa for siden:

Dryppbakke er som du sikkert fant ut veldig kjekt for å spare gulvet ved en evt vannlekkasje, den tar jo ikke opp så mye, men man ser fortere at det da kommer vann.

Hør med din lokale Elkjøp butikk hva deres transportbyrå gjør når de kjører ut. Om de hjelper til med montering osv. Og pass på så de ikke setter skarpe kanter nedpå nylagt gulv f.eks. Ikke alle transportbyråer som er like forsiktige, og endel hvitvarer har endel skarpe metallkanter under osv.


#22

kris sa for siden:

Takk for tips! :)


#23

Tuppen sa for siden:

Som du har fått svar, så kan de koble opp/på nye hvitevarer. De har imidlertid ikke lov til å koble til oppvaskmaskiner selv. Da må du ha en rørlegger.


#24

kris sa for siden:

Gjelder det også hvis det bare er snakk om å bytte oppvaskmaskin? Jeg kan forstå det hvis det er snakk om å ordne et nytt opplegg, men jeg trodde det var en rimelig enkel sak å bare koble på en oppvaskmaskin på et opplegg som allerede er der?


#25

Kanina sa for siden:

Jeg tipper at det som står på nettsidene gjelder nettbutikken deres. Det er sikkert noe annet når man handler i butikk. Og da kan man jo også prøve å prute, det gjorde vi da vi skulle ha 3 stk hvitevarer på en gang. Og ja, alt ble montert opp ved levering.


#26

kris sa for siden:

Ja, jeg har tenkt å prøve å forhandle fram en pakkepris, for det er ganske mye jeg skal ha. Takk for innspill!


#27

Tuppen sa for siden:

Det gjelder dessverre også dersom det bare er å bytte - vi har akkurat vært gjennom det der.... Det er en enkel sak - og man kan gjøre det selv, men blir det lekkasje og man har gjort noe feil så kan forsikringsselskapet trøble.
Vi hadde rørlegger her, og det kostet ca 700 kr.


#28

kris sa for siden:

Ojsann... Jaja, greit å være klar over det på forhånd. Takk! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.