Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vin til mat

#1

Eia sa for siden:

Til vinkjennerne her på huset;

Jeg har to flasker med Praepositus Kerner 2006. Hva kan jeg servere av mat til den? Den blir for kraftig for paella, eller?


#2

Nebbia sa for siden:

En veldig bra vin. Jeg har kun drukket den uten tilbehør på terrassen. Det er en fyldig og smaksrik vin, og den bør ha relativt kraftige fiskeretter for å ikke overdøve maten. Jeg har aldri smakt paella før :flau:, men det regnes da for å være en relativt kraftig fiskerett? Kerner er såpass aromatisk og syrlig at den burde tåle krydderier godt, så jeg vil anta det er en bra match med paella.


#3

Eia sa for siden:

Takk for svar. Min paella er en miks og inneholder blant annet kylling, reker, blåskjell, litt chili og safran. Jeg er litt usikker på om den er kraftig nok for denne vinen, men tror jeg velger å prøve. Snart, kjenner jeg :paellaelsker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.