Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotell Roma

#1

liefje sa for siden:

Jeg blir sprö av det enorme utvalget av hoteller i Roma. Er det noen som kan hjelpe meg med en anbefaling med fölgende kriterier:

  • Sentralt (helst i naerheten av de spanske trappene)
  • Max 300 euro per dobbeltrom
  • Rent og pent

#2

allium sa for siden:

Jeg bodde på et hotell som het Forum, som naturlig nok ligger i nærheten av Forum. Det er ikke så langt fra spansketrappen og Trevifontenen heller.

Veldig trivelig hotell, og flott takterrasse der vi spiste frokost, med utsikt over Forum.

Men prisen? Aner ikke, jobben betalte. De har sikkert en nettside, så du kan jo sjekke selv.


#3

GinaK sa for siden:

Jeg husker også at jeg ble litt fustrert over alle valgene så jeg bare valgte et strøk utifra hva jeg fikk tips om herinne så det ble dette hotellet.
Husker ikke hva vi betalte men hotellet vi bodde på i september lå et lite kvartal unna spansketrappen. Utrolig sentralt og helt greit hotell. God mat og utrolig hyggelig og hjelpsom betjening. Vi fikk mange gode tips.
Hotellet het Condotti. Her er en link: www.hotell.com/pageDetails.do?viewTab=photos&destinationId=A117D333-7373-719E-C8B2-BB5E43907FF4&hotelId=116793&arrivalDate=26/09/2008&departureDate=29/09/2008&numberOfRooms=1&adultsPerRoom=2&childrenPerRoom=0
En link til: www.hotelpronto.com/Customer/Availability/HotelDetails.aspx?SearchDetails=GCondotti!12!-1!-1!417687007!-1!-1!-1!-1!!!&PreviousSearchId=-1&Prev=6&SiteId=1135&HotelId=419305935

Lykke til med valget og kos deg på tur. :)


#4

Krem sa for siden:

Vi slet også, men endte her; www.hotelparlamento.it/eng.htm . Beliggenheten var flott, og med hjelpsomt personale. Det var også veldig koselig å sitte på takterrassen og spise frokost.


#5

Lykken sa for siden:

Vi bodde rett ved Barberiniplassen og t-bane, veldig kort avstand til Spansketrappen og Fontana di Trevi og godt utgangspunkt for gåturer rundt i byen. Nå gikk vi veldig langt og mye, vi gikk til gamlebyen over elva, til Forum og til Vatikanet, og vi tok også t-bane til sistnevnte og til handlegate Via Appia. T-banesystemet er utrolig enkelt og kjapt.
Vi bodde på Anglo Americano som skulle være et firestjerners hotell, men rommet vi fikk var utrolig elendig, så jeg gidder ikke anbefale det. Men det lå et annet på selve Barberiniplassen som heter Hotell Barberini og skal være veldig bra.

www.hotell.com/hotell-italia/hotell-roma/hotel-barberini/


#6

mosol sa for siden:

Vi var i Roma i slutten av september og bodde på www.hotelcolonnapalace.com/.
Hotellet hadde fantastisk beliggenhet, bra standard og god frokost (inntatt på takterrassen i sola). Vi booket rom gjennom hotels.com tror jeg og mener å huske at vi betalte rett i underkant av 300 Euro/natt. Skal garantert bo der også neste gang om vi skal til Roma igjen - og det MÅ vi jo :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.