Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva kan jeg ha i balkongkassene nå?

#1

daffy sa for siden:

Legger ved et skrytebilde av balkongkassen min fra desember. (!) Jeg aner ikke hva disse røde blomstene heter, men de ble kjøpt inn i slutten av april, og stod altså i blomst med knopper og det hele til midt i desember. Vann fikk de når jeg husket det, robuste skapninger altså.

Men nå har kulden tatt knekken på dem og jeg fikk kastet restene i går. Noen som har forslag til hva jeg kan ha i balkongkassene i mellomperioden før jeg kan plante nye blomster? Jeg tenkte på lyng, men det hadde ikke den blomsterbutikken jeg var i her om dagen ihverrtfall. Gjerne noe rødt hvis mulig.


#2

Maxine sa for siden:

Snø.


#3

Susse sa for siden:

Det er ikke mye som kan leve ute nå av balkonkasseplanter, annet en små vintergrønne busker og juleroser. Hvorvidt en kan få disse til å trives i kasser er jeg heller usikker på. Du kan jo evt bruke noen kvister med edelgran og legge i dem om du vil ha noe grønt.

Jeg har tatt kassene inn og heller satt to store sypresser i potter på trappa.


#4

GinaK sa for siden:

Jøss, har de overlevd til nå? Ikke værst. :tilber: Jeg pleier å ta inn hagekassene når frosten kommer og heller ha etpar krukker med lyng ved inngangsdøren.
Nå har vi en lysslynge i de og en Thjua som står ved siden av som lyser så fint i mørket!
Om en måned eller to så kommer påskelinjer i handel og da er det koselig med litt sånt foran døra da...



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.