Ja, jeg vet ikke hvordan jeg skal skrive det, men jeg etterlyser slike "deigflak" som man pakker vårruller i. Er det noen som vet om man får kjøpt slike ting på de vanlige butikkjedene? Jeg bor ikke så "fancy" til at vi har innvandrerbutikk i nærheten.
De litt større butikkene med godt utvalg har vel filodeig, eller der de har godt utvalg av asiatiske varer har de også noe.. (som jeg ikke husker hva heter...)
Jeg skulle akkurat til å foreslå asiatisk butikk, men så sier du jo at det ikke finnes sånt i nærheten. Kjipt, da vet jeg ikke. Har dere store butikker som Ultra, Meny osv? Der kan det jo hende de har, i frysedisken.
Da fikk jeg tak i slike "flak" på Meny i nabokommunen. 30 tynne, som var dypfrosset. På Ica hadde de bare slike tykke, som lå i pakker på tolv i hyllen. Disse fikk jeg beskjed om at ikke egnet seg så godt som de tynne.
Jaja, nå er det ordnet, og takk for hjelpen dere :)
Hmm det vet jeg ikke, jeg så bare etter vårrull-ark. De hadde mange forskjellige typer og størrelser.
De ble PERFEKTE! Faktisk akkurat som på vietnamesisk restaurant! Fantastiske vårruller. Jeg har spist meg dårlig. :spy: (om jeg kunne spydd da, noe jeg ikke kan). :p
Wow - i går skåret jeg mange poeng i heimen, for vårrullene/sambosaene ble "himmelske". Akkurat passe sprø og gylne, med deilig fyll (som for øvrig var sambosafyll) :D
Jeg har ikke frityrkoker, den ble ødelagt for noen år siden. Trenger ikke det, vi bare helte frityrolje (veeeldig sunt, hehe) oppi en stor gryte (ca. 2 liter olje? Kjøpte en sånn billig dunk) og varmet den opp. Piece of cake. Ha et lokk til gryten tilgjengelig i tilfelle brann, men det har jeg aldri opplevd. :)
Ms. Lee sjekket om oljen var varm nok, tror hun stappet et tre-redskap (MÅ være tre) nedi oljen, og om det freser rundt den er oljen klar (tror jeg).
Jo du kan jo prøve, men jeg ser for meg at det ikke blir helt ordentlige vårruller altså. Skal det smake skikkelige vårruller bør de friteres, mener nå jeg. Pensle dem iallfall med heftig med olje før du steker dem da. Men som sagt, jeg tror ikke det er SÅ stor fare for brann altså. Skjønner liksom ikke helt hvorfor det helt sånn plutselig skulle begynne å brenne av oljen.
Jeg vet heller ikke om de kan stekes på andre måter, men jeg regulerte varmen hele tiden mens jeg jobbet. Ellers må du ha et lokk ved siden av ja, i tilfelle det skulle skje noe.