Jeg planlegger blå krem på gulrotkake (vel, jeg håper den vil bli lys blå), men mener å ha hørt at den setter smak - stemmer dette?
Jeg fikk ikke tak i Cacas, så det er den vanlige fra super´n. Jeg har dog grønn farge fra Cacas, som er et alternativ.
Jeg har ikke opplevd at det har vært problemer med smaken på blå konditorfarge.
Kanskje fordi ingen spiser den? Når jeg har laget kake med bare noe blått, har jeg alltid opplevd at gjestene skjærer seg rundt det blå, så det blir stående. Jeg har kommet til at vi har instinkter mot blå mat - det er jo ingen mat som er naturlig blå. Så nå lager jeg ikke blå kaker.
Det ble blå glasur på muffinsene i stedet, til ungenes store glede. Gulrotkaka slapp unna. Og jeg smakte på konditorfargen først, den var helt smakløs.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.