Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vogn med på ferie

#1

amo sa for siden:

Vi reiser på skikklig "latmanns" ferie til Lanzarote på fredag.
Det blir ikke noen opplevelseferie, men sol,bading (forhåpentligvis), spising og litt småturer og båtturer.Kommer til å gå på de håpefulles premisser. Tar dere med vogner på slike turer, til en på 3,5 år?
Vi har vel nesten bestemmt oss for å ta den med, vi blir litt fleksible om ettermiddagen/kvelden hvis hun blir sur og lei.
Men hører gjerne om deres erfaringer.


#2

Oyoy sa for siden:

Hadde jeg hatt ei vogn stående så tror jeg at jeg hadde tatt den med. Så greit da gitt hvis ungen blir sliten, og det gjør de jo gjerne på en sånn tur.


#3

Honda sa for siden:

vi hadde ikke med vogn i høst til vår 4 åring.

men hadde vi bare hatt han som hadde trengt vogn, så hadde jeg kanskje vurdet en trille.Om han eks hadde vært 1 år yngre


#4

D'Arcy sa for siden:

Vi hadde trille med da vi reiste til Kreta sommeren 2006. Han var da 3,5 år. Det viste seg å være gull verdt. Vi ble mer mobil på kveldstid siden han kunne sove i den og vi kunne gå lengre turer (spesielt på kveldstid) siden han kunne slappe av der. Så jeg anbefaler det.


#5

Høyt&amp;Lavt sa for siden:

fornuftig å ha en vogn i bakhånd, ja.
ps-husk å ta vare på plastikken som de pakker inn vogna med på flyet! ikke alle flyplasser i syden har sånne poser når dere skal hjem!!


#6

malena sa for siden:

Jeg hadde tatt med trille, ja.

Vi hadde med kun en trille (til lillebror) da vi var på ferie i mai i fjor. Da var storebror nesten fire. Vi endte opp med å kjøpe en til. Men vi var mye ute og gikk da, og kjørte buss og sånt.


#7

Heiko sa for siden:

Da vi var på tilsvarende ferie i sommer hadde vi trille med både til 2 og 4 åringen. Den var riktig kjekt å hvile kroppen i på kvelden. Jeg ville tatt med trille,ja.


#8

Bokormen sa for siden:

Min lille energibunt hadde nektet å sitte i vogn på den alderen, men det er ikke uvanlig å ha med en trille på sydenferie. :) Den kan være grei å bruke som stol på restaurant også.


#9

Eia sa for siden:

Vi kommer til å ta med vogn til Eivind når vi reiser til Filippinene. Det og et sjal vi kan bære han i på litt lange spaserturer. Han er tre og et halvt, og blir trøtt tidlig på kvelden.


#10

Mikkeline sa for siden:

Jeg hadde nok ikke gjort det, men det er mest fordi min gutt hadde nektet å sitte i vogn når han var så stor.

På den tiden hadde vi også lillesøster i vogn, og mulighet til å koble på søskenbrett. Det hadde vi nok tatt med da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.