Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan man bruke takke som bordgrill?

#1

daffy sa for siden:

Irma og andre lykkelige eiere av takker, kan man bruke disse som bordgrill? Til å grille oksekjøtt, grønnsaker etc på hvis man oljer takken først?


#2

TBM sa for siden:

Hvis du prøver det er det fint om du deler erfaringene etterpå. :ja:

Hvis takken blir varm nok burde det jo gå bra?


#3

Irma sa for siden:

Det går sikkert an, men jeg tror ikke jeg kommer til å bruke takken på den måten. Den blir varm, den oser hvis den blir stående med litt olje/smør på en stund også kan det sikkert sprute litt. Vi har i hovedsak brukt den til å steke opp større kvantum av ting for så å spise (og fryse ned).


#4

daffy sa for siden:

Steke større kvantum av hva da? :leter etter argumenter for å kjøpe takke:


#5

Irma sa for siden:

Man kan lage karbonader, kyllingburgere, lapper, rislapper, lefser, lomper, tortilla osv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.