Ungene ville ha tomatsuppe til middag og det er ikke akkurat min favoritt. Og siden jeg er voksen og bestemmer, ble det noe annet til mor. Akkurat nå står det fylte sjampinong i ovnen. Jeg har aldri laget det før. Så jeg tok noe som hørtes godt ut sammen oppi. :knegg:
De er fylt med smøreost med franske urter som er iblandet egg. Stekte opp små baconterninger og hadde i også. Oppå er det lagt skiver av cherrytomater (økologiske, for de som er opphengt i sånt :knegg: ) og sprinklet med revet ost.
Skjær cherrytomater, paprika og chili i biter. Ha i sorte oliven. Krydre med salt, pepper og finhakket hvitløk. Ha over olivenolje og crema di balsamico. Fyll en halv paprika, og legg noen skiver spekeskinke/pancetta/bacon over. Stek på 200 grader i ca. 30 min.
Sjampis er ikke sopp, men noe godt og sprudlende i glass. Fylte champinjonger kan vaere kjempegodt, men ikke de store - det blir for mye seigt soppkjött og for lite fyll.
Hehe, jeg glemte et øyeblikk hvem du var og tenkte i mitt stille sinn at det hørtes ut som noe Snuskelusken kunne sagt. Og så var det jo det. Hilsen Jean.