Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg håper det blir godt (fylt sjampis)

#1

Sitron sa for siden:

Ungene ville ha tomatsuppe til middag og det er ikke akkurat min favoritt. Og siden jeg er voksen og bestemmer, ble det noe annet til mor. Akkurat nå står det fylte sjampinong i ovnen. Jeg har aldri laget det før. Så jeg tok noe som hørtes godt ut sammen oppi. :knegg:

De er fylt med smøreost med franske urter som er iblandet egg. Stekte opp små baconterninger og hadde i også. Oppå er det lagt skiver av cherrytomater (økologiske, for de som er opphengt i sånt :knegg: ) og sprinklet med revet ost.

Jeg håper det blir godt. :nervøs:


#2

Misteri sa for siden:

Om det ER godt aner jeg ikke, men det hørtes i hvertfall godt ut. :nemlig:


#3

Tammen sa for siden:

ooo høres digg ut!
La oss får høre hvordan resultatet ble :vilha:

:sulten:


#4

Sitron sa for siden:

Snart ferdig. også sulten


#5

Salt sa for siden:

Det hørtes yummy ut! Neste gang kan du jo prøve

Chili og cherrytomat-fylte paprika:

Skjær cherrytomater, paprika og chili i biter. Ha i sorte oliven. Krydre med salt, pepper og finhakket hvitløk. Ha over olivenolje og crema di balsamico. Fyll en halv paprika, og legg noen skiver spekeskinke/pancetta/bacon over. Stek på 200 grader i ca. 30 min.

NAM!



#7

~TM~ sa for siden:

Jeg synes det er godt med feta i sjampinjonger. tipser


#8

Tinka sa for siden:

Det hørtes godt ut.


#9

Sitron sa for siden:

Det er sikkert godt med feta også. Dette ble hvertfall knallgodt. Hadde litt salat til som jeg hadde ramsløk over. :nam:


#10

liefje sa for siden:

Sjampis er ikke sopp, men noe godt og sprudlende i glass. Fylte champinjonger kan vaere kjempegodt, men ikke de store - det blir for mye seigt soppkjött og for lite fyll.


#11

Sitron sa for siden:

De ble ikke det spor seige, så det så.


#12

liefje sa for siden:

Bra det, da. Jeg kjöpte saanne ekstra store en gang for aa fylle, men de ble bare seige. Smaa eller vanlige er godt.


#13

Hobbes sa for siden:

Hehe, jeg glemte et øyeblikk hvem du var og tenkte i mitt stille sinn at det hørtes ut som noe Snuskelusken kunne sagt. Og så var det jo det. Hilsen Jean.


#14

Tammen sa for siden:

:nemlig:


#15

Nabbe sa for siden:

Lager du så avansert mat? :knegg:


#16

Kirsebær sa for siden:

:Gruble: Det hørtes unektelig veldig godt ut, men hvor fyller du?

Tar vekk stilken og bruker sopphatten som skål? :vetikke:


#17

Che sa for siden:

Jeg har også en oppskrift på fylte sjampinjonger som jeg har høstet stor ære for - denne du laget her høres bedre ut...(Jeg er ikke så glad i sopp)

jeg tar løk, stilkene til soppen og morrpølse - steker sammen og fyller sjampinjongene med før jeg slenger det i ovnen.

Men som sagt: Har mer tro på sitronoppskriften.


#18

Kirsebær sa for siden:

Jeg tror jeg må lage sånn. :nam:

Jeg tror jeg må lage sånn. Men det går fint å lage som tilbehør til kjøtt også, sant?


#19

Che sa for siden:

Det er litt sånn tapas-aktig dette i mitt hode. Og det må definitivt funke godt til skikkelig kjøtt. fastslår


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.