Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Valg av ny sofa, vinkel/3+2/pall eller stol/farg?

#1

tinkadott sa for siden:

Hjelpes.... siste årene har vi lett etter sofa. Jeg finner ingen vi liker kjempegodt i vår prisklasse, egentlig før nå. Vi har tom kjørt til trondheim for å se på sofa, uten å finne det vi vil ha. Nå har jeg en i sikte, en Antares fra skeidar. MEN jeg trodde egentlig vi ville ha vinkel? At stuen blir større da/mer sitte plasser? Er det erfaringen deres? vi har en tarm av en stue, ca 28 kvm. Caffe latte på veggene (malt brystpanel og panel). Men Antares som jeg nå likte veldig godt er i 3+2. Må klanskje ha en stol til. Hadde sett for meg vinkel samt pall. Dette ble vanskelig....
Hadde og sett for meg beige sofa, evnt g¨rå. Denne her Antares kan skaffes i grå (lys med spetter i). kommer jeg til å angre på grå sofa? Nå har vi rød, og den er jeg veldig lei av. Huff, så vanskelig dette skal være.

noen med inspill???

De hadde ikke bilde av pallen, men den var 1,25 x 65 cm.

Sofaen er 227 lang i 3 seter, 177 i 2 seter.


#2

Kanina sa for siden:

Vi har nettopp kjøpt oss vinkelsofa, med åpen ende. Vi har ganske trangt med plass i "TV-kroken" vår, pga et ubrukelig pipeløp som tar opp plass, så vi hadde neppe hatt plass til noen 3+2-løsning uansett. Det deilige med vinkelsofa er at den er så fin å slange seg i, også kan vi slange oss i hver vår retning og møtes på midten :glis: Med to atskilte sofaer blir man jo gjerne litt...atskilt. Men det trenger jo ikke gjøre noe. 3+2 eller 3+3 overfor hverandre er jo veldig stilig, da.
Vi hadde grå sofa før, den ble vi slett ikke lei av sånn fargemessig. Veldig lett å piffe opp med forskjellig fargede puter og pledd.


#3

Zip sa for siden:

Me kjøpte oss denne før jul og er knallfornøyd. Aldri hatt vinkel før men veldig glad for at me kjøpte det no :D

Den er litt mørkare enn på bilde, fra bohus.
Den er 287 cm brei og 215 lang så god plass.


#4

trøtt sa for siden:

Vi kjøpte denne sofaen før jul og passer perfekt her. 3+2 ble for stort og stjal for mye plass i en stue som er under 30kvm.


#5

tinkadott sa for siden:

trøtt: hvor kjøpte dere den? Hva kostet den?


#6

Joika sa for siden:

Grå sofa til kaffelatte....ehm... jeg syntes ikke det høres pent ut. Og er stuen smal så ville jeg nok gått for en hjørnesofa om dere skulle ha sofan innerst i et hjørne. :jupp:

Tror Kaffebrun sofa hadde vært stiligere til Kaffelatte.. evt Kaffelatte.


#7

Joika sa for siden:

Jeg har forresten Tyløsand (?) fra Ikea i beige. Den matcher Kaffelatte perfekt. :jupp:


#8

trøtt sa for siden:

Kjøpte den på en butikk her jeg bor, det er ingen kjede og i går fikk jeg høre av ei venninne som ville ha samme at de ikke hadde fler igjen og heller ikke skulle ta inn flere. Den var ikke dyr, 10 000. Det er sikkert andre som har noe lignende andre steder? Den formen passer ihvertfall ypperlig i en ikke altfor stor stue.


#9

scilla sa for siden:

Jeg er også skeptisk til grå sofa og Caffe latte på veggene. Da ville jeg enten gått for en hvit/lys beige sofa, eller som Joika skriver mørk brun eller mørk koksgrå.
Får du plass til to 3-setere,da? Enten i vinkel eller rett overfor hverandre?


#10

Ru sa for siden:

Vi har hjørnesofa, med maxi-avslutning som det så vakkert heter; altså sjeselong på enden.
Helt genialt.


#11

B@mbi sa for siden:

Vi kjøpte Mysinge på Ikea i Møllebo (beige-brun).
Den er ganske praktisk. Skulle egentlig ha 1 vanlig 2-seter + 1 uten et armlene. (De er nesten 2 m brede, så at de kalles 2-seter skjønner jeg ikke helt ;) ). Men så var de utsolgte, så vi endte opp med 2 hele 2-setere. Det kjekke er at man kan ta av og snu rundt akkurat som man vil. Eller sette de sammen til hjørne (følger med fester, som ikke må skrues). Kan brukes som sovesofa og trekket kan byttes/vaskes, men sitter godt på og sklir ikke rundt. Småbordene som følger med er praktiske.

www.ikea.com/no/no/catalog/products/S89829831


#12

Obelix sa for siden:

Vi har 2 x 2,5 setere og er fornøyd med det.
Har hatt hjørnesofa før og var utrolig lei det. Synes det tok stor plass og man har ingen ommøbleringsmuligheter.

Vi sofa fra Formfin:
Denne fargen ( bortsett fra de mønstrete putene) , men i 2,5 seter.
Fargen passer fint til Lys Toscana ihvertfall.


#13

Joika sa for siden:

Jeg så på den, men fikk litt "hybelsofa" følelse av den. :vetikke:

Denne har vi. HIMMELSK å sitte i. (Og sove)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.