Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Da er sommerferien i boks

#1

Sitron sa for siden:

Valget falt på Bulgaria. Vi reiser med Star Tour og skal hit.

Jeg har kikket på fjørti ulike operatører den senere tiden, men jeg syns det er utrolig dyrt. Derfor falt valget på å reise like før skoleslutt, noe som medfører at vi må søke fri ca. 10 dager. Om det blir som i fjor blir vel det reelle skoletapet halvparten av det. Som sagt spiller prisen inn, så derfor ble det altså tidlig, en ettrommer og altså Bulgaria. Rett og slett fordi, som det ble nevt i går, prisnivået i landet er lavere enn f.eks. Kypros og Spania. Vi betaler nå 14500 for to uker for jentene og meg. Da er det halvpensjon og diverse med og det er bestilt bamse/superkids klubb for ungene siste uken vi skal være der.

Nå er det bare å spare opp lommepenger. :hyper:


#2

Kneazle sa for siden:

Åh, det så ut som et deilig sted! Håper dere får en super tur!


#3

Canisa sa for siden:

Åhh, det så deilig ut! :sol&varme-hungrig:


#4

Anne sa for siden:

Det så flott og barnevennlig ut, god tur!!!


#5

Isolde sa for siden:

Blir sikkert kjempebra!! Bare pass på å ikke bli matforgiftet. Og gå til legen om dere blir det. Jeg var dårlig 4 av 7 dager og kunne fått hele ferien igjen.

Håper dere får en fantastisk tur!


#6

Inagh sa for siden:

Det ser kjempedeilig ut, Sitron!

Håper dere får en flott sommerferie.


#7

Sitron sa for siden:

Ja, håper det blir bra. Det er skikkelig senterferie. Det er visst ikke så mye rundt omkring der. Det er to km til "shopping", hva nå det betyr.


#8

Agurke sa for siden:

Det så ut som et deilig sted.:)

Vi kommer også mest sannsynlig til å reise like før skoleferien. Nettopp pga. at det er mye penger å spare på det.


#9

kisha sa for siden:

Det ser flott ut! Jeg håper dere får en deilig ferie. !


#10

Pasta sa for siden:

Det så helt deilig ut !


#11

Elisabet sa for siden:

Deilig å ha noe å se frem til av ferie. Ser deilig ut der. :D

Vi så på samme hotellet, men ble så dyrt om vi skulle vente til den uka barneklubben startet opp. Også hadde de så ukurante flytider til Bulgaria. Om det ikke hadde vært for det, så hadde vi også reist dit.


#12

malena sa for siden:

Det ser nydelig ut, Sitron. Håper dere får en fin tur. :)


#13

Selma sa for siden:

Jeg er sikker på at dere får en flott ferie!!


#14

Sitron sa for siden:

Jeg flyr fra Bergen, Elisabeth, vi har flotte flytider. Nesten hvertfall, det blir sent når vi kommer ned, lander midnatt, men opp igjen er det finfint.


#15

Vimsen sa for siden:

Herlig Sitron. Flyr dere fra bergen?



#17

Sitron sa for siden:

Trega. ;)


#18

LilleRosin sa for siden:

Det så veldig deilig ut. Jeg er ganske misunnelig.


#19

Sitron sa for siden:

Jeg håper det blir knall. Og jeg håper at det er flere som tenker som meg, slik at det blir masse unger for trollene mine å leke med. :nemlig:


#20

Benzo sa for siden:

Ser ut som et bra sted for jentene, Sitron. Deilig med sol og varme.


#21

Marge sa for siden:

Så herlig ut. Vi var selv på Blue Village hotell på Kypros, og var veldig fornøyd, kjempeflott for ungene. :)


#22

LilleLeo sa for siden:

Det så utrolig herlig ut!!


#23

Vimsen sa for siden:

Det er det nok. det virker ikke som et sted for festglade ungdommer!


#24

Marge sa for siden:

Men du må nok regne med å høre Blue Village-sangen en del ganger i løpet av ferien. :knegg:


#25

Sitron sa for siden:

Nei og det var også et kriterie. Så får jeg bare håpe at det er foreldre med vett der. Jeg kan virkelig ikke fordra "sydenfyll" når folk har unger på slep.


#26

Noba sa for siden:

Om det er mulighet så kan jeg anbefale en utflukt til Nessebar. Stedet har visst blitt mye mer "turistifisert" de siste årene, men det er fortsatt et flott sted hvor man får se litt mer av Bulgaria. Jeg var der i 1990 så det har nok skjedd mye siden den tid, men er ikke så lenge siden jeg snakket med noen som var i Bulgaria og som tok den dagsturen til Nessebar . De syntes det var en flott tur og vel verd å miste en dag på stranda for.


#27

Sitron sa for siden:

Ja, jeg ser det er dagstur til Nessebar. Hvor gøy det blir for ungene, vet jeg ikke. Vinsmaking er verken deres eller min stil. :knegg:

De har disse dagsutfluktene:

Shopping i Burgas
Besøk havnebyen Burgas, Bulgarias fjerde største by. Burgas har et betydelig lavere prisnivå enn Tsarevo, og du finner andre varer enn de som er beregnet på turister. Pris ca. 200,-, barn ca. 100,-.

Nessebar
En heldagstur til pittoreske Nessebar med brosteinsgater og trehus. Vi tar en rundtur og får utforske Nessebar på egen hånd. Etter oppholdet i Nessebar kjører vi innom Pomorie og besøker en vingård der vi får prøvesmake. Pris ca. 345,-, barn ca. 195,-.

Vakre Bulgaria

Besøk den vakre byen Brashilian der du besøker en gammel skole og en vakker kirke med unike strandjaikoner. Vi smaker på bulgarske spesialiteter og avslutter turen med tradisjonell folkedans og sang. Pris ca. 295,-, barn ca. 175,-.

Cruise på havet

Dagsutflukt med en deilig avslappet dag på havet. Nyt den vakre, svarte kysten og de svale vindene. Pris ca. 275,-, barn ca. 145,-.


#28

Marge sa for siden:

Cruise på havet er utrolig digg.


#29

Noba sa for siden:

Vinsmaking ja, det var kanskje ikke det helt store. :knegg: Var dessverre ikke noe sånt på programmet den gangen jeg var der. Men byen var nydelig og jeg husker det som høydepunktet på hele ferien. Men som sagt, det er 18 år siden og jeg var 19 år, så ikke helt samme utgangspukt for ferien som du har.


#30

Sitron sa for siden:

Ja, det er nok noen av disse vi blir med på. Tenkte å bruke første uken til å gjøre sånne ting og andre uken til bare å sløve. Må huske å ta med meg nok bøker. ;)


#31

Noba sa for siden:

Vi kjørte forresten buss en vei og en sånn luftputebåt tilbake, det var kjempegøy selv for en landkrabbe som meg.


#32

Sitron sa for siden:

Når dere dro til Nessebar?


#33

Noba sa for siden:

Ja. :jupp:

#34

Elisabet sa for siden:

Fra Oslo var nemlig flytidene helt på trynet, samt at en ikke fikk beholde hotellrommet når en skulle fly natta etter. Funker ikke med unger. :rolleyes:

Er sikkert deilig å ta seg et par utflukter. Har aldri vært i Bulgaria, men en dag på sjøen er jo sikker topp, og det Nessebar hørtes jo koselig ut.


#35

Sitron sa for siden:

Ja, jeg leste at de som drar fra Oslo må sjekke ut klokka 12 på dagen og så går ikke flyet før om natten igjen. Det er kjedelig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.