Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp - trådløst nettverk

#1

Stompa sa for siden:

Kan noen hjelpe meg? Jeg har en bærbar pc som jeg bruker på trådløst nett hjemme, men nå får jeg plutselig ikke kontakt med nettet. Når jeg klikker Reparer trådløs tilkobling blir den stående og stampe på "Fornyer IP-adresse" til den gir opp. I boksen "Status for Trådløs nettverkstilkobling" får jeg opp feilmeldinga

Jeg sitter på den antikvariske stasjonære maskinen vår nå, og spekulerer på hva jeg skal gjøre. Noen tips?

#2

Pamina sa for siden:

Slå av nettverket og slå på igjen, sjekk tilkoblingen i nettleseren din.


#3

Stompa sa for siden:

Hvor gjør jeg det? :blond:


#4

Magica sa for siden:

Restart pcen. hjelpsom


#5

Snippa sa for siden:

Jeg ville først og fremst resatt modem og router. Dra ut strømmen, og la den være ute i minimum 40 sekunder. Så starter du det igjen. Hvis ikke det funker, så kan du spørre på msn, så skal jeg gi deg min kjære som supporter (han jobber med sånt).


#6

Stompa sa for siden:

Jeg har både restarta PC-en (maaaaange ganger) og resatt modem og router. Hjalp ikke.


#7

Snippa sa for siden:

Gubben sa i grunn bare at hvis ikke det funker, og det ikke fungerer å klikke på "reparer forbindelse", er det best å ringe support. De kan se aktiviteten på din linje samtidig som du snakker med dem, så da er det enklere å få hjelp av dem.


#8

Hjertensfryd sa for siden:

Sjekka passordet ?

Har vert problemet her dei siste dagane. Me må restarte alt sammen minst ein gong for dagen. Er ofte timer uten nett. Og når det kommer tilbake må eg skriva inn passordet på nytt på mi maskin. Eg er den som har trådløst. Mannen sitter på si stasjonære og trenger ikkje dette passordtullet kvar gong


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.