Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tupperware

#1

Line* sa for siden:

Hva er må-bare-ha?
Jeg skal på Tupperwareparty hos min datter på torsdag.'
Hva burde jeg kjøpe, og hvorfor?
Vis meg gjerne bilder.
Potetskrelleren er visst veldig populær.
:har ikke vært på party på mange, mange år:


#2

Jålebeinet sa for siden:

Jeg var på party i går. Det jeg kjøpte var matbokser, beholder til å ha grønnsaker i, løkkutter, slikkepott, muffinsform og osteklokker. Likte ikke potetskrelleren, den har bevegelig hode.


#3

Røverdatter sa for siden:

Jeg solgte TW for mange år siden og har hatt mye forskjellig. Det jeg har hatt aller best bruk for er kjevla, bakeunderlaget, den største bakebollen og alle de praktiske små boksene som aldri blir slitt. Jeg har dem i alle størrelser og former og bruker dem masse. Det samme med krus i forskjellige farger og tilhørende lokk, de blir aldri slitt. Jeg ønsker meg salatslynge, men blir aldri invitert på parties lenger. Jeg bruker også eggedeleren, slikkepottene (har tre forskjellige og alle er bra), dørslaget og grønnsaksmoseren mye.

Ellers er det endel fiffige og "kjekke" ting som bare har blitt liggende. Sylteagurkholder, dressingsett, brødboks og servofix bruker jeg aldri. Jeg liker ikke potetskrelleren heller. Og alle de forskjellige oppbevaringsboksene til mel, ris og andre tørrvarer gidder jeg aldri å bruke.

Kos deg på party. :D


#4

allium sa for siden:

Min mening er at fancy revolusjonerende dingser (spesielle grønnsakkuttere og sån) mest er et pes å vaske, og hovedsakelig bare tar opp plass i skapene. Og "pen" plast til servering er ikke pent, og uforholdsmessig dyrt når den kommer fra Tupperware.

Jeg har masse oppbevaringsbokser, og de blir flittig brukt. Matbokser til ungene. Bokser til frukt og grønt i kjøleskapet. Tette bokser til matrester. Og tørrvareskapet mitt er meget ryddig og oversiktlig.

Jeg har en Servofix, den blir brukt når vi steker pannekaker, og da er den forsåvidt grei nok, men ikke særlig bedre enn et vanlig lokkefat.

Mål-og-mix kannen er fin. Jeg måler i den daglig, og hvis jeg skal lage pannekake- eller vaffelrøre litt i forveien, slik at den må stå en stund i kjøleskapet, blir den brukt. Da kan jeg også helle rett fra kannen og i jern eller stekepanne. Anbefales. Min var så slitt for en tid siden, etter mye bruk, at målestrekene begynte å forsvinne. Da fikk jeg ny av Tupperware, på garantien.


#5

Angelique sa for siden:

De tingene jeg jeg er mest glad i og bruker mest er lompeboksen og salatboksen med den risten i bunn.
Ja og begge osteklokkene.

Ellers har jeg enormt mange bokser i ymse varianter i skap,skuffer og boder da jeg for mange mange år siden også var teamleder i TW

Kakeboksene er også kjekke å ha


#6

Helle sa for siden:

Boksåpneren :jupp:


#7

Shakira sa for siden:

Boksåpneren hvertfall. Den er helt super. Osteklokkene er også veldig bra.


#8

Sue sa for siden:

Boksåpneren er kjempebra, det samme er grønnsaksskrelleren (den røde). Løkhakkeren bruker jeg også masse. Salatslyngen er jeg utrolig fornøyd med - den tar dessverre litt plass, men salaten holder seg frisk og sprø i laaang tid. (Og det er veldig greit når det stort sett bare er jeg som spiser salat...)
Jeg har også en silikonform til små paier som er kjempefin, men dette er jo ikke akkurat noe man "trenger" i hverdagen kanskje..

Jeg har mange andre ting derfra også og det meste er i bruk, men det er noe jeg kanskje ikke hadde trengt å kjøpe akkurat... Osteklokken bruker jeg sjelden feks


#9

Erica sa for siden:

Mål og miks bollen på 2 liter
Bakebollen på 7 liter
Boksåpneren
Kaketina

er det jeg er mest glad i.

Har, men bruker ikke:

  • salatslynga
  • osteklokka (osten mugner)
  • jelloring (til å lage gele, som vi aldri har)

#10

Line* sa for siden:

Tusen takk for gode tips.
:noterer som bare det:


#11

Pasta sa for siden:

Det jeg liker best av det jeg har er salatslynga, kaketina og mål og mix.
Det jeg ikke bruker er den lille dingsen med kniver inni som man kan kutte løk i, det er den mest tullete tingen som noensinne er oppfunnet.


#12

Éowyn sa for siden:

Den kan også brukes til å dampe grønnsaker i. :) (+ andre ting)


#13

liefje sa for siden:

Lökkutteren er genial!!!


#14

Stikka sa for siden:

Har veldig lite TW men servofix og bokseåpner er de to tingene jeg bruker mest. Servofix brukes til å holde pasta varm og til å varme frosne grønnsaker.


#15

Fluke sa for siden:

Boksåpneren. :jupp:

Jeg har MYE og bruker faktisk det meste. Jeg syns heller ikke det er videre pent å servere i plastboller, så det gjør jeg ikke, men duverden så greit det er å ha diverse bokser/beholdere som jeg kan putte mat og allslags oppi. Til hverdags bruker vi forresten IsoDuo på middagsbordet, det er veldig greit for det holder maten varm (og særlig sausnebbet er greit for sausen holder seg da varm gjennom hele måltidet). Servofix brukes også til å renne av spaghetti og holde denne varm.

Eh. Når jeg tenker over alt vi bruker ser jeg at jeg kunne skrevet laaaang liste. :flau: Jeg har liksom noe til alt som lages av mat, og det hender aldri at jeg lager mat uten noen av disse produktene.


#16

Isolde sa for siden:

Jeg er glad i avanti skålene. Har 3 pakken og bruker de til alt mulig.

Mamma har og de små på 2dl eller hva er som hun har til lørdagsgodt til barnebarna.

Og så har man glassene med lokk tror det og er avanti. De er til sugerrør og perfekt til små barn.

og så har man putte leken da. Den skal jeg kjøpe neste gang jeg er på party. Den er utrolig gøy. Og om den blir ødelagt så går det jo på garantien som oftest.


#17

Fluke sa for siden:

Ja, de har vi også (8 stk. faktisk), og de brukes daglig.

Jeg har solgt TW altså, ellers hadde jeg nok aldri hatt så mye som jeg har. Og det er nok ikke sikkert at jeg hadde kunnet bruke det om jeg ikke hadde demonstrert det for folk heller. Det er liksom noe med at når du sitter på demo og damen sier "Denne kan brukes til sånn og sånn", så tenker du at "Dæven så smart!", men når du får varene hjem tenker du "Hva i alle dager er denne godt for? :confused:". Jeg pleide derfor å si til gjestene mine at de ikke skulle kjøpe ting de ikke kom til å bruke, for jeg ble så lei av å høre at "Jeg har såååå mye Tupperware i skapet som jeg aldri bruker". Det er bedre med noen få produkter som er i bruk enn et helt skap med plastræl man ikke vet hvordan man skal bruke.


#18

Señora sa for siden:

Spaghettibeholderen er genial. Hvorfor lager de posene spaghettien ligger i så dårlige?


#19

Isolde sa for siden:

Den har jeg fått slengt etter meg noen ganger og "du kommer aldri til å bruke det du kjøper, bare dyrt og unødvendig"

Jeg bruker alt. Eneste jeg ikke bruker er den store røretingen som ligner på løkkutteren som jeg fikk i vertinnegave. Den rører jo ikke fortere og bedre enn jeg kan gjøre for hånd.

Tips til hvordan jeg bruker den?

Sikkert fint på hytte eller båt uten så mye strøm. Eller kansje telttur :p


#20

Fluke sa for siden:

Den bruker ikke jeg heller. Er mange år siden jeg solgte selv, men hadde selskap her for en stund siden og fikk denne i vertinnegave. Prøvde å bruke den en gang og satt den så bakerst i skapet.


#21

Senna sa for siden:

Boksåpneren er knallbra.
Ellers bruker jeg vel mest den store bakebollen, mål og miks, servofix,salatbollen med rist i og sånne små bokser til oppbevaring av f.eks pålegg.
Jeg har også de gamle modulettene (tror det var det de het, vet ikke om de finnes lenger) i kjøkkenskuffen til mel, sukker osv.


#22

Isolde sa for siden:

Bra det ikke bare meg som ikke klarer å bruke den.

Men den er sikkert grei utenfor hjemmet som jeg sa. Hadde bestemor forsatt reist med båten skulle hun fått den av meg (døde for 2 år siden så bestefar solgte båten).


#23

Hannamoren sa for siden:

Løkkutteren er genial, og blir brukt mange ganger i uken. Så er jeg veldig glad i matboksene, disse små boksene som minsten kan ha med seg i barnehagen, den store bakebollen og påleggsbeholderen som jeg kan bygge på. Har ikke kjøpt noe ennå som jeg ikke har fått bruk for. Kunne tenke meg boksåpneren:ja:


#24

Hønemor! sa for siden:

Det jeg er mest fornøyd med er den store bakebollen, boksåpneren og elegancebollen, den ser bra ut så man kan ha den på bordet pluss at den er veldig fin til potetgull, holder seg sprøtt i ukesvis.


#25

tiddelibom sa for siden:

Nå lurer jeg veldig på hvor mange det er som klarer å spare en pose potetgull i ukesvis. :avsporing:

Jeg bruker stor bakebolle mye.


#26

MorStine sa for siden:

Ja, dette var ikke lett for meg som konsulent å svare på:knegg: Men når noen spør hva jeg anser som MÅ-HA-PRODUKTER så svarer jeg:

Crisper selett, Ultra+ gryte, Quick chef og mini quickchef, kombikjøl, frysebeholderne, bokseåpneren og bakeproduktene:)

Jeg har vanskeligheter med å begrense meg:rødme:


#27

konemor sa for siden:

Osteklokken til hvitosten (plass til 500g ost)
Beholderen til hvetemelet
Matboksene


#28

GinaK sa for siden:

Jeg har kun en slikkepott som jeg har arvet etter mamma, den store bakebollen og bakeunderlaget. Bruker det ofte.
Sjelden jeg hører om party mer men for dere som bor i OSlo så står de av og til på Bryn senteret. Jeg tar alltid med meg en katalog for jeg blir så forvirret av å stå der og titte men angrer alltid når jeg kommer hjem, at jeg ikke kjøpte noe... :rolleyes:


#29

MorStine sa for siden:

Hvor bor du? Synes jeg er på partyer over hele østlandet jeg, og mange sier det er SÅ mye partyer om dagen...


#30

Shakira sa for siden:

Og påleggsbokser, de er kjekke.


#31

Left sa for siden:

Servofixen min bruker jeg veldig ofte.
Rotskrelleren like så.
Videre bruker jeg den store bakebollen og kjevlet.
Har også masse smarte oppbevaringsbokser for tørrvarer o. a, og de gjør det utrolig oversiktlig og ryddig i skapet.


#32

liefje sa for siden:

Det bakeunderlaget maa man selvsagt ogsaa ha i hus.


#33

Nenne sa for siden:

Jeg synes den er helt ubrukelig og skulle advare mot den.

Stekeklypa må du holde deg unna. Min gikk i stykker med én gang. Jeg klaget og fikk ny og den gikk også i stykker. Nå har jeg en billig en fra Meny og den er mye bedre.

Jeg bruker salatbollen med rist masse og det to-litersmålet som har lokk der man kan piske krem og annet uten at det spruter. Det som en eller annen kallte Jello-ring bruker jeg masse til desserter og slikt.


#34

Hønemor! sa for siden:

Fordi jeg ble gravid og mistet helt lysten på innholdet og så ble den bare stående :knegg:


#35

Isolde sa for siden:

Hvorfor er disse så unnværlig?


#36

MorStine sa for siden:

Jeg lager all mat fra bunnen av og bruker mange ingredienser som jeg kutter i smått, da bruker jeg quick chefen til alt og det går jo så fort og blir SÅ utrolig smått og fint kuttet;) Mini bruker jeg feks til omelett der jeg ikke skal ha så mye av mange ting.


#37

MorStine sa for siden:

Den finnes heller ikke lenger;) Er en grunn til det!:dulte:


#38

Nenne sa for siden:

Jeg skulle ha hatt penger igjen. :snurt: Den var helt elendig, men det er godt å høre at den er vekk.


#39

Line* sa for siden:

Nå gleder jeg meg til partyet. :hyper:
(Jeg ender nok opp med å kjøpe en del "stæsj" til døtre og barnebarn. :knegg: )
Tusen takk for innspill.
Jeg skal fortelle hva jeg kjøpte, om jeg kjøper noe. OG fortelle m jeg er enig/uenig med dere. :humre:


#40

MorStine sa for siden:

Enig, uproft av den forhandleren du har vært borti!


#41

Alexy sa for siden:

Det bakeunderlaget, hva bruker dere det til?:o


#42

Isolde sa for siden:

Minien bruker jeg til løk, og andre småting så den er grei. Men den store klarer jeg ikke å finne bruken av. Bruker mye heller foodprosessoren med raspe osv. Det er ikke mer å vaske etterpå.


#43

Sansa sa for siden:

Du trenger nok ingenting av det, faktisk. I hvert fall ikke salatslynge. :erfart:


#44

Fluke sa for siden:

Alt som skal bakes. :)

Jeg bruker den hele tiden, så det der er vel individuelt. :nikker: Jeg syns også salaten holder seg lenge frisk om den ligger oppi den i kjøleskap, men det krever naturligvis at man har stort nok kjøleskap for den er diger. Og om du ikke tror du kommer til å bruke den, bør du ikke kjøpe den, for den tar STOR plass i skapet.


#45

liefje sa for siden:

Jöss. Det har jeg aldri hört för. Hvordan bruker du den, da?

Jeg lager utrolig mye mat med lök i, og syntes alltid at det var et herk aa kutte den opp. I tillegg ble det mye grining. Naa skjaerer jeg löken i 4 biter, tar av skallet og hiver den i lökkutteren. Dreier et par omganger, og vips har jeg masser av smaabiter. Vasker saa selve beholderen i maskinen og kniven for haand. Maatte kjöpe ny kniv etter et aars tid fordi den var blitt slöv.

Kna deiger paa, kjevle ut deiger paa, stikke ut pepperkaker e.l.


#46

Røverdatter sa for siden:

Alle gjærdeiger, bortsett fra pizzadeig som jeg kjevler rett på plata. Ingenting setter seg fast i bakeunderlaget så det er genialt til deiger som skal kjevles. Skillingsboller, horn, scones etc.


#47

Isolde sa for siden:

Bruker den keramiske toppen på steikeovnen jeg som bakeplate. Men stikker ikke ut pepperkaker på den.

Mye bedre enn bakeunderlaget da det ligger helt flatt fikk aldri til det der


#48

MorStine sa for siden:

Som regel har jeg satt på ovnen når jeg baker, og plata mi blir forholdsvis varm. Så da setter alt seg fast, tørker osv. Så å bake på keramisktopp har jeg gjort en gang og aldri mer, noe herk å få rent... Jeg elsker bakeunderlaget mitt, slipper å ha på masse mel for at det ikke skal sette seg fast osv.


#49

Isolde sa for siden:

ovnen og platen min er hver for seg.

Bruker aldri mel jeg heller :)


#50

Nabojenta sa for siden:

Jeg er veldig glad i slikkepottene!

Og det er vel det eneste jeg har av tupperware ...


#51

Pasta sa for siden:

Jeg elsker salatslyngen og bruker den hver gang vi spiser salat.


#52

Line* sa for siden:

Her var det mange ulike erfaringer! :knegg:
Men jeg gleder meg.
Har jo nytt kjøkken, og har kastet masse "stæsj" som bare tok opp plass.
Gleder meg til å se utvalget. :)


#53

Obelix sa for siden:

Er veldig glad i bakebollen og bakeunderlaget.
Og salatbollen.


#54

GinaK sa for siden:

Bakeunderlaget er supert og et "must" når marsipanlokket skal kjevles ut. Det har også sånne ringer som viser hvor stort man må kjevle for at det skal dekke hele kaken.

Ellers er det kjempefint til å trille ut gjerbaktst. Bruker det hver helg til å kjevle rundstrykker eller baguetter. :riktig:


#55

turi sa for siden:

Salat holder seg godt i salatbollen med rist i bunn. Men jeg jobbet for en skikkelig gnier for mange år siden, og i salatkjøleskapet så hadde han en vanlig bolle, også hadde han skjært ut en runding av lokket på en isboks og laget huller i den, og den funka like godt som tupper sin bolle. Jeg måtte le litt da.

Jeg har en del kniver, og de er ordentlig gode.

Har en del bokser til mel, sukker og div, men de tar mye plass og MITT kjøkkenskap ser ikke noe ryddig ut hvertfall... :sparke:

Bakebollen er fin, men ikke noe bedre enn andre boller.

Men jeg ønsker meg matbokser, de ser fine ut.


#56

Fluke sa for siden:

Hva kjøpte du Line*?


#57

Kate sa for siden:

Løkkutteren. :nemlig:


#58

Line* sa for siden:

Jeg kjøpte løkkutteren, potetskrelleren, og påleggsbokser. Slike tre stk med ett lokk.
Også skal jeg ha party selv å kjøpe mer. :)


#59

Kate sa for siden:

De tingene har jeg. Kjempekjekke!


#60

apan sa for siden:

Følger interessert med i tråden, henger meg mest opp i at noen kjevler rundstykker og scones? :undrer: Og det på bakeunderlag til og med? imponert


#61

malena sa for siden:

Jeg skjønner at jeg er helt håpløs som aldri noensinne har hatt tupperware i hus.


#62

Line* sa for siden:

Jeg kjøpte foresten tørkerullholderen også. Perfekt til mitt nye kjøkken. :glis:


#63

LilleLeo sa for siden:

Potetskrelleren er fantastisk!! Her var det full krise i heimen i sommer, da jeg visst klarte å kaste den sammen med masse skrell. Det var tunge uker til jeg fikk ny!!


#64

MorStine sa for siden:

Mange kjevler deigen og ruller før de deler opp, omtrent som snurreboller...


#65

MorStine sa for siden:

:dåne:

:knegg:

Send meg adressen din, så skal jeg sende deg en liten boks, så slipper du å føle deg utafor denne gjengen her:trøste:


#66

MorStine sa for siden:

Neste gang sender du meg en sms, så sender jeg en asap;)


#67

Apple sa for siden:

AHa! Da skjønner jeg hvorfor min mor kjøpte bakeunderlag til meg til jul. Hun insisterte på at det var en nødvendighet selv om jeg ikke skjønte hvorfor.

Glemte det da jeg bakte i går, forresten..


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.