Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

BH-stropper i håret

#1

Virra sa for siden:

Fy søren, jeg blir fortsatt flau over å tenke på denne morgenen :o Jeg har en slik bh som kan brukes med og uten stropper. Den er lys blå og blondete. I dag morges, da jeg skulle dusje, så jeg at stroppene lå der sammenknyttede i ene enden. Unger som hadde hatt det morsomt, og laget en lang stropp av dem ;) Men, av mangel på hårstrikk knyttet jeg de andre endene sammen også, og så tvinnet jeg hele greia rundt håret. Jeg liker ikke å få hårtuppene våte, når jeg skal dusje uten å vaske hele håret. Greit så langt.

Jeg blir ferdig, sminker meg, kler meg og drar av gårde. Jeg hadde sett meg i speilet, konstatert at jeg så grei ut på håret, men IKKE tenkt over hvilken kreasjon som befant seg bak på hodet :eek: En svær klase av en dobbel BH-stropp-kreasjon!!! :knegg:

Joda, den ble lynende raskt revet ut av håret, og jeg blir enda flau over å tenke over hvor lenge jeg faktisk kunne risikert og gått med den "pynten" i håret. Jeg var ikke kommet så langt før jeg oppdaget det i morges da puh



#3

Storm sa for siden:

:lol: Litt pinlig ja.. Det er sånn typisk som kunne skjedd meg, gitt. :sparke:


#4

Marge sa for siden:

He he, jeg har to venninner som var på storbyferie sammen, de hadde nettopp dusjet på hotellet og skulle ut og spise. Begge var ferdig pyntet og kledd, men da de kom ned i resepsjonen spurte de venninnen min om hun virkelig skulle gå ut med en håndkle-turban på hodet. Hun andre venninnen min hadde ikke lagt merke til det engang. :knegg:


#5

annemede sa for siden:

:knegg:
Må si jeg flira litt da en som var innom jobben fortalte at hun hadde brukt en stringtruse som hårsamler en gang.


#6

Benzo sa for siden:

Nylonstrømper funker også bra som hårbånd. :erfaren:


#7

Tinka sa for siden:

He,he, fort gjort.


#8

annemede sa for siden:

Engangstruser som man får på sykehuset skal visstnok også funke som hårbånd.


#9

Virra sa for siden:

:fnise: Mange gode forslag til nye kreasjoner her!



#11

Pasta sa for siden:

:knegg:


#12

safran sa for siden:

Å, dæven. :knegg:



#14

Dragen sa for siden:

Jeg har da hørt om folk som sminker seg litt asymmetrisk også?


#15

Fruktflua sa for siden:

Det har jeg gjort mer enn en gang. :knegg:

Jeg går dessuten helt umerkbart og problemfritt rundt i slike blå plastikkhetter ( til å ha utenpå fottøy for å skåne gulv for skitt) i butikker, til legen, på offentlige kontorer og kjøpesentere. :nemlig:


#16

Dixie Diner sa for siden:

Siden vi er inne på utseende-flauser, så kan jeg jo fortelle at jeg klarte å gå i evigheter med svenske vernesko (disse blå plastgreiene man tar på seg for å ikke skitne til gulvet i barnehager osv) fra barnehagen for en stund siden. Jeg var inne i butikken og handlet og trodde alt var helt som det skulle, helt til jeg begynte å legge merke til at folk så rart på skoene mine. :dåne:


#17

safran sa for siden:

Du har litt for god husk. :fnise:


#18

Kneazle sa for siden:

:knegg: Jaja, du oppdaget det i det minste i tide.

Jeg presterte å levere i barnehagen med genseren på vrangen OG bak-frem. Tok meg god tid, snakket med personalet og lekte litt med snuppa. Møtte en venninne på vei ut, som fikk latterkrampe da hun så at jeg hadde vaskelapp under haka og dyp utringning på ryggen. :flau::flau::flau:
Ikke særlig tøff i trynet da jeg hentet snuppa den dagen, nei.

De blå plastsokkene har jeg også testet i butikken et par ganger. Men de er veldig glatte på vinterføre. :erfaren:


#19

MorStine sa for siden:

:knegg:

Det har jeg gjort mer enn én gang, ja...:dåne:


#20

Shamu sa for siden:

:knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.