Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster. Gelatin

#1

Pia sa for siden:

Jeg prøver å lage ostesjokoladekake. I oppskriften står det at jeg skal ha en pose gelatinpulver i 3ss vann i en bolle. Det skal stå litt før jeg setter det over en kjele med varmt vann mens jeg rører.

Jeg har prøvd 2 ganger men det blir bare masse ekle klumper når jeg blander det i røren. Nå må jeg kaste hele greia å begynne på nytt. Hva gjør jeg galt? Er det noe jeg kan bruke så jeg slipper hele gelatinskiten?


#2

Veronal sa for siden:

Har ikke brukt gelatinpulver, men vanlige gelatinplater skal legges i kaldt vann før de benyttes.


#3

Kneazle sa for siden:

Du må helle det i en tynn, tynn stråle mens du rører hele tiden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.