Mei sa
for siden:
NORDNORSK HØYTIDSSTUING
kan til nød også serveres utenfor høytidene
2 dl margarin (lunket i våtbad)
2-3 liter mandler
1 ss tørrgjær
5 ss smør
en knivsodd gurkemeie
Visp sammen ingrediensene. La blandingen heve i 20 minutter. Stekes i ca. 30 minutter på midterste rille (250 grader).
Serveres med tyttebærsyltetøy.
Skilpadda sa
for siden:
Neida, jeg bare driver og varmer opp våtbadet fremdeles. Det er jo viktig å gjøre dette så langsomt som mulig, for å minske sjansen for botulisme.
Mei sa
for siden:
Denne burde da ikke være ny for deg? Man er ikke ekte nordlenning om ikke denne lages til hver eneste helligdag!
Nenne sa
for siden:
Jeg skjønner ikke noe av oppskriftene dine jeg zol. :blond:
Pamina sa
for siden:
Spørs om det finnes nok mandler i universet til å bistå alle høytidsstuingene til alle de ekte nordlendingene i Norges rike.
Hver helg....stakkars Ztjerna.
Han har en kreativ mamma da!
Ingrid-lille sa
for siden:
ikke jeg heller.. (og jeg er liksom nordlenning..) :blond:
Hermine sa
for siden:
Hørtes ut som en artig stuing. :nikker:
Mei sa
for siden:
Dere må være litt åpne for nye impulser i matveien jenter heve pekefingeren
Skilpadda sa
for siden:
Jeg er nok kommet ut av vanen etter at jeg flyttet hjemmefra og dermed ikke har tilgang til ferskt brakkvann lenger.
Mei sa
for siden:
Man lærer noe nytt hver dag :nikker:
TGM sa
for siden:
Det er sant. Kanskje jeg skal ha gjær i marsipandeigen i år, sånn at den blir luftig...