Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Salt lammekjøtt

#1

Fruktflua sa for siden:

Jeg har aldri vært særlig begeistret for lam - eller det vil si; jeg har alltid trodd at jeg ikke var særlig begeistret for lam.
Det var imidlertid helt til jeg smakte pinnekjøtt for første gang, hos svigers for 4-5 år siden. Etter det har jeg lagt min elsk på ordentlig pinnekjøtt, hvilket igjen har ledet meg frem til konklusjonen om at lam er godt.

I dag fikk jeg lyst på lammekjøtt igjen, og siden jeg har en flaske Marquès de Riscal ( reserva) stående, så ble jeg lykkelig da nærslakteren hadde salt lammekjøtt i dag.

Nå har kjøttet stått og godgjort seg i ca halvannen time, og en liten tyvsmaking bekreftet mine mistanker om supermørt, mildt, men salt og godt lammekjøtt. O`store, hvor jeg gleder meg til lammegryta i kveld!! :D

Bare som en liten notis til dere som tror dere ikke liker lam.


#2

Meta sa for siden:

salt lammekjøtt er jo knall! Vi skal ha fenabog til middag i morgen (det ble ikke noe av i dag), og jeg gleder meg også til herlig lammemat!


#3

Martis sa for siden:

Salt lammekjøtt er nydelig :hjerter: Nå er det snart fet-tisrdag og da håper jeg slakteren på torsov har salt lammekjøtt slik at vi kan lage det og ertersuppe! :gleder meg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.