Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen nevenyttige som kan gi meg råd?

#1

kris sa for siden:

Jeg har fått satt opp noen nye vegger og en hems, og laget nytt rom til MK. I en krok av rommet (et lite hukk som er ca. 80 cm bredt og litt mer dypt) har jeg tenkt å ordne til noe klesoppbevaring for ham. Jeg tenkte først jeg skulle presse inn et skap der, men ser nå - selvfølgelig etter at skapet er innkjøpt og i hus :rolleyes: - at det blir inmari kronglete. Så nå har jeg fått en ny idé; jeg vil rett og slett feste noen rundstokker el.l. fra vegg til vegg, og henge opp sånne hyllesystemer i tekstil. Kanskje sette en kommode eller noe nederst?

Uansett, poenget er at jeg trenger tips om gode måter å få festet disse stengene fra vegg til vegg. Finnes det egne oppheng som er beregnet på sånt, som man kan feste i gipsvegger på en grei måte? (Ja, jeg hater gipsplater... Men de er nå der.)


#2

Mams sa for siden:

Man får i allefall slike fester som man kan legge den runde pinnen/stokken i.
Fester de i veggen og legger stokken oppi.
(samme prinsippet som inne i vanlige klesskap.)


#3

Libra sa for siden:

Wilfa har fester som du kan bruke som ikke vises. Ser rett og slett ut som at stanga sitter fast direkte i veggen. Da må du kjøpe både feste og stang fra Wilfa selvsagt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.