Her ser du næringsinnholdet, bl.a. 7,3 gram fett og 9,5 gram karbohydrater. Veldig sunt er det vel ikke - jeg ville nok heller ha brukt det som dessert en gang iblant enn som frokost til daglig. Til sammenlikning inneholder vanlig melonyoghurt (ikke lettvariant) 3,4 gram fett og 12,3 gram karbohydrater.
Nå skal det for øvrig sies at jeg overhodet ikke begriper meg på slanking.
Hvis du slår til og bytter ut kesamen med naturell yoghurt, feks den mild og lett-varianten, så slipper du unna med 1,5 g fett og 6,4 g karbohydrat. Blir jo søtt og godt likevel, siden du har banan i.
Havregryn er jo mettende vel?
Spiste selv havregryn med melk, sukker og rosiner i dag. Kunne sikkert droppet sukkeret da, og lurer litt på om jeg skal prøve med kultura, det er sikkert kjempegodt, men aner ikke hvor sundt det er da...
:sorry: Sporer vist litt av her.
Men ang den sunnhetsgreiene så spørs det litt hva du mener er sundt også, kutter du på fettet, karbohydratene eller litt av hvert evt ikke noe spess. Det har jo betydning, mange sværger på å kutte fettet andre på karbene.
Brødskive og feit-yoghurt. Og ja, jeg er sulten igjen allerede. :o Jeg er i det hele tatt omtrent alltid sulten! :gaah: Det samme gjentar seg etter lunsj. Hadde jeg hatt bedre tid om morgenen, ville jeg ha spist mye mer. Egg er noe av det som virkelig metter.
Mannen spiser ofte havregrøt, men jeg synes det er så ekkelt med den melka som helles over og så blir varm og fæl. :skremt:
Gidder ikke gå på noen stramm diett. Jeg går tur hver morgen å skal spise sunnere (å begynne å svømme etterhvert) Folk har nå spist både karbo å fett i alle år , men alt med måte:)
Jeg er ikke ute etter noe quick fix, men en generell endring av kosthold og livsstil:)
Ja det syns jeg også:) Jeg er alt for glad i mat til å slutte å spise ting å tang.. å vet at jeg ikke hadde klart å holde meg borte lenge fra karbo feks.. Å da ville vel kiloene føket rett på igjen tenker jeg..
For alt i verden:) jeg liker avsporinger jeg:D Kjør på :digger:
Vaniljekesam er kjempegodt. :nam: Men jeg ser på det som en dessert eller ekstra kos og velger lettere yoghurt til frokosten og lunsjen i det daglige kostholdet. :erfaren kaloriteller:
Jeg er forresten også alltid sulten. I dag har jeg spist to brødskiver, 1 yoghurt og to små bananer, drukket en kaffe, en te og nesten 1 liter vann. Og er sulten. Har ikke høy forbrenning heller, er bare fryktelig glad i mat. :sukk:
Høres ut som en festfrokost for blodsukkeret. :knegg: Selv prøver jeg å holde meg til mest mulig proteiner og fett i måltidene, men jeg spiser jo heller mindre karbohydrater da. Mine frokoster er feks. egg, omeletter, kraftige smoothies, fylt avokado, knekkebrød med overload pålegg, koldtbord-tallerken, osv. Haddde jeg spist den frokosten i hovedinnlegget hadde blodsukkeret mitt gått bananas og jeg hadde vært sulten etter 10 minutter. :p
Men nå spiser jeg jo fader meg hele tiden også da, selv om jeg spiser lavkarbo. Herregud, jeg spiser sikkert 15 ganger om dagen. Ikke rart forbrenningen min er skyhøy. Er egentlig litt lei av å spise. Tror egentlig blodsukkeret mitt er litt bananas uansett hva jeg spiser i gravid tilstand.
Yoghurt naturell med finrevet eple og kanel i er veldig godt. Eller vaniljeessens/-stang og kanel. Mmm. Jeg lager ofte "hjemmelaget" yoghurt til vesla i stedet for disse sukkerbombene i butikken. Blander alt mulig godt oppi. Mosede usukrede blåbær er en slager.
Vaniljekesam er ikke spesielt sunt som du har skjønt. Her i huset er Tine mild- og lett vanilije fast innventar, men nå får vi ikke tak i det lenger. :gaah: Noen som vet om Tine har sluttet å produsere disse?
Neimen om jeg vet, men jeg vil gjerne slenge meg med i hylekoret ang. Tines yoghurtpolitikk. Jeg kommer aldri til å tilgi at de kuttet ut 4-pakningen med kirsebær- og morellyoghurt. Aldri! :trasser:
Dere som sier dere blir sulten igjen med en gang dere har spist brød, hva slags brød bruker dere? Brød er ikke brød, altså. Svært få kjøpebrød inneholder nok korn til å holde deg mett. Hvetemel blir en fort sulten igjen av.
Jeg var grinete på de kirsebær- og morellyoghurtpakningene. Blande søte og æsjete drittmoreller inn blant de herlige og nydelige kirsebærene. :snurt: Jeg savner kirsebæryoghurt i beger jeg. :sukk:
Hæ? Romrosin? Først tenkte jeg at dette må ha vært før min tid, men så kom jeg på at vi er omtrent like gamle. Jeg savner romrosinis fra Hjem-is jeg.
Ja, skal vi sende mail til hver for oss til Tine angående mild- og lett vanlije? Blåbæryoghurten smager jo hagg. Starte en egen tråd og oppfordre andre til å gjøre det også kanskje? (Kanskje får vi alle en sjekk på 100,- for engasjementet. :knegg: Jeg fikk det sist gang jeg sendte mail angående nevnte yoghurt sin stadig vannete konsistens jf. en annen tråd på forumet.) Nå kom jeg på at jeg kanskje selv har vært med på å grave vaniljeyoghurten sin grav ettersom jeg klaget på konsistensen? :eek: Venter på rødprikkhagl
Ja, den der mild og lett-vaniljen var jo bare vann. :kvalm: Brukte den av og til i smoothies da. Nei, æsj, når de fjerner fettet er det jo ingenting smak igjen eller konsistens igjen. Synd de aldri kan lage sukkerfrie/lavsukker-yoghurter uten å ALLTID samtidig kutte ned på eller ut fettet. :sur: Jeg vil ha fullfett sukkerfri yoghurt! Forresten, det er jo bare å blande naturell med smaksemner da.