Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

SOS! Har du en god anti-rynkekrem du vil anbefale?

#1

Ophelia sa for siden:

Til min store skrekk har jeg oppdaget mine første rynker. Det som før var yndige smilehull er nå i ferd med å bli dype furer! :eek: Jeg skal da ikke påberope meg å ha vært helt glatt fra før heller; jeg har en dyp fure i panna, men den er liksom en del av meg ettersom jeg nok kan sies å være en grubler av natur (mannen min kaller det "bekymringsrynken" min...).Men nå har det altså kommet rynker andre steder også.

Har du noen gode produktråd som kan hjelpe med å hindre denne prosessen, tas de i mot med stor takk.


#2

Azi sa for siden:

Det heter ikke rynker, det heter faktisk fine linjer. :nemlig:

Clarins er jeg kjempe fornøyd med og vil anbefale videre! :)


#3

Tallulah sa for siden:

I går så jeg Estee Lauder Day War Plus komme på førsteplass over ting som faktisk funker på dette "tør-å-stille-opp-på-nakenbilder"-programmet på TVNorge.


#4

Trulte sa for siden:

Jeg bruker a vitaminsyre (resept) og akkurat nå estee lauder over der, en krem som står at den er god mot feks forandringer i været osv. En som gir god fukt ihvertfall. Bytter kremer fordi jeg synes at etter en stund mettes huden og gir ikke det jeg trenger lenger. Til slutt tar jeg alltid uten unntak solfaktor 30 eller 50 over.
Jeg ser på min hud vs. mange andre på 35 og jeg er overbevist at dette har forebygget. Har brukt dette i 5 år men med opphold i to svangerskap. Bruker a vitaminsyre som underlag ca 4 ganger i uken som en kur.


#5

Tallulah sa for siden:

Hvordan får man a-vitaminsyre på respet mot rynker? Hvordan funker det?


#6

Trulte sa for siden:

Jeg har kjøpt den på apotek i mexico. Men det er veldig viktig å være godt informert før man bruker den. De første gangene kan man blir rød og flasse litt før huden blir tilvendt. Man må også bruke veldig høy solfaktor året rundt uten unntak siden huden blir veldig lyssensitiv. Du skal heller aldri peele huden, da denne gjør det for deg. Du skal ikke bruke den hvis gravid eller ammer.
Hvis du er interessert ta det opp med legen din neste gang du er der. Brukes vanligvis til pigmentflekker, solskader eller acne.


#7

Tallulah sa for siden:

Ah, takk for info! Det hørtes litt for skummelt ut for meg.


#8

Benzo sa for siden:

Hva heter vidunderet?


#9

Trulte sa for siden:

I Norge heter den Aberela. Jeg har kjøpt Retin-A 0.025 (svakere enn aberela)


#10

Lykken sa for siden:

Et godt tips er å gå til hudlege for vurdering. Man skal ikke bruke dette bare på måfå. Jeg bruker Differin på resept fra hudlege, pluss tetracycliner som jeg har pause fra nå og det er svakere, men med samme "bivirkninger". Min lege vil ikke sette meg på A-vitaminsyre fordi han synes ikke mitt problem er så stort at jeg burde utsette meg for det før det virkelig er nødvendig. Altså, at dette andre ikke fungerer slik det skal. Mener han sa at man ikke kunne bli gravid på to år etterpå, men det mulig at det ikke er så lenge.


#11

Trulte sa for siden:

Det er fare for fosterskade om man bruker a vitaminsyre som tabletter. Det er ikke målt forhøyet a vitamin i kroppen ved smøring av krem på kroppen, men man anbefaler likevel å ikke bruke dette under graviditet for sikkerhetsskyld.


#12

Bluen sa for siden:

Får dere dette for å forebygge rynker, altså, eller er det andre årsaker? (Dere trenger selvfølgelig ikke svare på hva.) Jeg synes det høres skummelt ut, men så er jeg også litt pinglete på dette feltet. Etter råd fra hudpleier bruker jeg ikke anti-rynkekremer i det hele tatt.


#13

Lykken sa for siden:

Ved tablettbruk, både tetracycliner og a-vitamin, skal man vel ikke bli gravid i en viss periode etter man har sluttet på dem, det er lengre periode ved sistnevnte. Ved krem er risikoen mindre.
Elinblu, jeg bruker det pga hudproblemer, ikke pga rynker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.