Jeg har bestemt meg for å bli skikkelig god på brødbaking, men jeg har et godt stykke igjen. :knegg:
I dag kjøpte jeg en pose med ymse korn som kan tilsettes deigen, men disse må kokes først. Hvorfor? Det var jo bare solsikkekjerner, hvetekjerner, linfrø etc.
Enig med resten. Solsikkekjerner og linfrø og sånt kan du ha rett i deigen. Helkorn blir sikkert litt mykere av å kokes eller legges i bløt en stund før baking, men er neppe helt avgjørende. Sånn blanding som skal kokes (økologisk?) har i hvert fall jeg brukt uten koking, og det gikk helt fint! :nikker:
Det var helsesøster som anbefalte et par spiseskjeer i deigen. Det kan fort blir for mye. Du får prøve deg frem. Jeg bruker ca. 1 dl tilsammen pr. brød av solsikkerkjerner og linfrø.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.