Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Københavntips?

#1

LilleT sa for siden:

Vi planlegger en liten Københavntur i påsken. Det er leeenge siden sist jeg var der. Vil gjerne ha tips om et koselig og sentralt beliggende hotell og trivelige spisesteder. :ja:


#2

MegaMie sa for siden:

Jeg kan virkelig anbefale hotel guldsmeden. De har flere hoteller i byen, i litt forskjellige prisklasser. Vi bodde i vesterbrogade, det er ikke langt å gå til strøget. Koselig hotell med økologisk profil.
www.hotelguldsmeden.dk/carlton-hotel/carlton-hotel.html

Kos deg på tur! København er en av mine favorittbyer:)


#3

LilleT sa for siden:

Det ser fint ut! Takk for tips!


#4

LilleT sa for siden:

Kan noen anbefale koselige kaféer eller restauranter? Andre ting man bør få med seg?


#5

apan sa for siden:

Jeg abonnerer litt her jeg...


#6

Camomilla sa for siden:

Jeg og abbonerer.


#7

Isa sa for siden:

Har dessverre ingen tips om hotell eller spisesteder, men Widerøe flyr jo forhåpentligvis fra Rygge til København i mars. ;)


#8

MegaMie sa for siden:

Det er genialt med flyplass på Rygge, vurderer en tur til London...

I forhold til spisesteder i Køben kan jeg anbefale en nydelig tapasresturant som heter Pintxos (tror jeg..). Den ligger i Nansensgade, drøye fem min å gå fra Strøget. Ellers har det veldig god brunch på Nazaza som ligger midt på strøget.

Og så har de jo SÅ mye kult barnetøy i Køben! Det er flere fine sidegater til strøget (ta inn til venstre ved Illum Magasin) med fine butikker...barnesko og klær.!

fryktelig sjalu nå


#9

Minerva sa for siden:

Skilpadden ved Graabrødre torg ikke så langt fra Strøget anbefales til en god lunsj. Fersk, lekker og nydelig mat til en billig penge. Lag din egen sandwich ved å velge mellom mye godt brød, pølse og oster. Nam!


#10

Gaia sa for siden:

Oi. Jeg trodde jeg hadde svart i denne tråden tidligere, men svaret mitt har visst forsvunnet. Hvis det ikke er plass på Hotel Guldsmeden så kan jeg anbefale Clarion Collect Hotel Mayfair som ligger i samme gate. Generelt er det mange kurrante hoteller i dette området, som tidligere var ekstremt shabby (dvs. det er fortsatt ganske mange sexshapper rundt omkring, og horene henger på hjørnet, men jeg føler meg mye mer trygg der nå enn for ti år siden).

Smørbrød på Ida Davidsen er en opplevelse for seg selv. Dessuten bør du få med deg den "nye" operaen (det går rutebåt fra Nyhavn) og hovedbiblioteket Den Sorte Diamant (der tror jeg også man kan få seg en matbit). Jeg er veldig glad i butikkene som ligger "off" Strøget (triangelen mellom gaten som går fra torget hvor Café Norden og Illums ligger opp til Nørreport og ned mot Nyhavn). Der finner du også mange koselige kafeer.


#11

Hermine sa for siden:

Vi var på familieferie i København sist sommer, og da bodde vi på hotell Løven i Vesterbrogade. Det var helt greit for oss.

Omtrent rett over gaten for hotellet var det en kjempekoselig tesalong, Tante-T, som vi dessverre ikke oppdaget før siste kvelden. Skulle gjerne vært innom den flere ganger. :nikker:


#12

Gaia sa for siden:

Vesterbro (som er det området blant annet Hotel Guldsmeden ligger i) har hatt en voldsom oppsving de siste årene. :ja:


#13

LilleT sa for siden:

Tusen takk for alle tips! Nå gleder jeg meg enda mer! :happydance:


#14

Minerva sa for siden:

Er det en tur med eller uten barn?


#15

LilleT sa for siden:

Uten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.