Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sticky non-stick. Om stekepanne

#1

Søster sa for siden:

Min perfekte sautépanne, NoWo Titanium, begynner nok å bli gammel, non-stick-belegget fungerer hvertfall ikke lenger, og en del ting setter seg så innmari godt fast. Den har ikke noe ekkelt oppskrapet teflonbelegg, det er noe andre greier, bunnen er ikke skrapete eller ujevn, det er mer som om det er vasket bort, nå er den ikke blank men matt inni. Går det an å få nytt belegg i sånne, eller må den bare degraderes til vanlig jernstekepanne?


#2

daffy sa for siden:

Jes ghar samme panne som deg, omg min har også blitt slitt :skuffet:


#3

Søster sa for siden:

Her:

Da er det bare å begynne å lete etter en fire år gammel kvittering..

#4

Måne sa for siden:

Noen som vet om andre merker som har bedre kvalitet?


#5

Fruktflua sa for siden:

Trenger ikke kvittering - pannen har et nummer som angir når den er laget.


#6

Agent Scully sa for siden:

Men de tåler visst ikke overoppheting, og det er gjerne grunnen til at pannen er blitt slik den er.

For min Scanpan sier de følgende:
Min type er en saute-panne: "Improved ceramic titanium non-stick surface allows use of any utensil, including metal utensils"
Om garantien:
"Do not overheat the product as the aluminium is superior in retaining heat and high heat is unnecessary. High heat will reduce the non-stick performance. Overheating will not be covered under warranty. You should not use your SCANPAN product to store food."

www.scanpan.dk/


#7

Erica sa for siden:

Jeg kan anbefale woll stekepanne. Dyr, men god kvalitet.


#8

Søster sa for siden:

Fantastisk, tusen takk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.