Jeg er litt dårlig på å ha grønnsaker til min indiske gryte, og er litt usikker på hva som egentlig er best. Jeg lager stort sett kylling Tikka/Rogan Josh o.l. Hva bruker dere andre?
Og ja, selvsagt har vi naan-brød og raita. :)
Vi pleier å woke paprika, broccoli og vårløk med litt ketchap manis i til slutt til indisk - synes det passer godt. Ellers minnes jeg fra jeg var i India for lenge siden at man kunne få raitavarianter med mye grønnsaker i - store biter av paprika og agurk, for eksempel.
Vi har ofte gronnsaker i retten vi lager. Som f.eks blomkål som du har i sausen sammen med kylling. Samme med boenner, paprika, sopp, loek og poteter. Vi har sjelden gronnsaker (bortsett fra det over) ved siden av retten, men ofte ekstra gronnsaker I retten.
Jeg synes det er et must med en solid haug med frisk koriander over indisk mat. Av og til spiser jeg indisk bare som en unnskyldning for å kunne spise en bunt med koriander - det er så godt! (Og fryktelig sunt også, og det gjør jo ingenting.) :)