Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Møbler i eik

#1

Meta sa for siden:

Vi skal endelig begynne å tenke litt helhetlig på møbleringen i stua. Vi har et spisebord som vi er veldig glade i, det er oljet eik og ganske så rustikt. Så vi tenker å ta utgangspunkt i den stilen som bordet har, og ser etter bokhyller, vitrineskap og lignende, i eik. Noen som har sett noe lekkert i set siste? Det MÅ ikke koste skjorta for å være noe hjemme hos oss:knegg:


#2

Salt sa for siden:

Hva slags stil liker dere da?


#3

Sarpo sa for siden:

Ikea har masse fint i eik.


#4

Meta sa for siden:

Vi har ikke noe stil ennå, hehe. Men spisebordet er som sagt grovt og rustikt. Jeg får nok ikke til den stilen jeg ser mange har nå med masse glatte flater og minimalistisk stil. Så Tvhyller uten håndtak, om du forstår hvordan jeg mener, er ikke aktuelt i vårt hus. Jeg liker derimot litt den romantiske stilen som kommer, chabby chic eller noe som ligner litt kunne jeg godt hatt. Så var det hvordan jeg kombinerer denne med eikemøbler :fnise: Jeg er ikke så god på dette med interiør jeg! :blond:



#6

Salt sa for siden:

Men så nå at den kostet 11.000 kr.. :eek:


#7

Salt sa for siden:

Kjempefin sammen med eik, og mye billigere enn den første jeg fant :p Denne er fra IKEA.

#8

Salt sa for siden:

Generelt hele Liatorp serien fra IKEA er super!


#9

Meta sa for siden:

11 000 var kanskje litt i overkant av hva jeg så for meg i pris, jah! :eek: Hvite møbler er jo fint, og det går jo greit å kombinere sammen med andre (tre-)møbler... Takk for tips!

går og sjekker liatorpserien fra IKEA


#10

slaraffen sa for siden:

Dette skapet/skjenken fra IKEA har tanta mi. Det er kjempefint:

www.ikea.com/no/no/catalog/products/50101332
Koster 2950 kroner

Her var også en fin skjenk fra IKEA:

www.ikea.com/no/no/catalog/products/00117024
Koster 1650 kroner

Hele Billy-serien kommer i eikefiner, vi dekte en hel vegg med bokhyller med dører, kom på under 7000 (da har vi tre meter med bokhyller og cd-hyller)

...Vi fikk spisestue i eik av mamma da vi flyttet, og måtte også prøve å matche litt. Noe ble kjøpt dyrt, annet rimeligere. Vi er like fornøyd med alt. Billyserien forbedret stua vår enormt. Masse oppbevaring til en ikke så fryktelig pris. Dørene var bare geniale. Vi har gjennomsiktige dører på to av hyllene, og så de over i midten der vi har litt mere "rot" enn i de på sidene (samt barskap, da...)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.