Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvorfor ikke rød fisk til katt?

#1

Ina sa for siden:

Vi har akkurat fått katt, og det er kommet meg for øre at katter ikke skal ha rød fisk. Jeg lurer på hva som er grunnen til det? Vi snakker om kokt, benfri fisk selvsagt.


#2

Divine sa for siden:

Dyrlegen vår sa at katter rett og slett ikke liker rød fisk. Men jeg har ikke hørt noe om at det er farlig. Vi har testet rød fisk på katten vår noen ganger, men han blånekter å spise det.


#3

Tove sa for siden:

Det har jeg aldri hørt. Mine katter har fått både ørret og røye...burde de ikke det da tro :confused:


#4

Ariel sa for siden:

Vår katt nekter også å spise det. Sære lille divaen spiser kun rå sei(til nød torsk), tunfisk og visse typer tørrfòr. :knegg:


#5

Enhjørning sa for siden:

Jeg har aldri hørt at katter ikke skal ha rød fisk, jeg har hørt at de ikke liker det.
Bortsett fra de to avfallskvernene jeg hadde, de spiste det meste de kom over. :knegg:


#6

Ina sa for siden:

Det er en omplasseringskatt, og vi fikk beskjed om at "katter ikke tåler rød fisk". Mulig det ikke er hold i påstanden, det er ukjent for meg også. Sambo har hatt en mengde katter, og flere av de har spist laks f.eks. Jeg prøvde han (nei, ikke sambo, men katten) på torsk og sei i dag og det gikk ned iallefall.


#7

Hasselnøtt sa for siden:

Har aldri hørt at katter ikke tåler rød fisk.


#8

Left sa for siden:

Det har aldri jeg hørt heller, men mine katter har aldri likt det. Nykokt sei er tingen visst.


#9

kris sa for siden:

Ingen av kattene jeg har hatt har villet ha rød fisk. De er ikke så begeistret for fet fisk i det hele tatt, men hvit fisk som torsk og sei er kjempepopulært. Men fisk er generelt ikke så bra for katter å spise; all fisk (og spesielt fiskebein) inneholder mye magnesium som kan gi katter problemer med krystaller i urinen og etter hvert nyrestein. Litt kokt, beinfri fisk i ny og ne er nok ikke så farlig - men ikke gi det for ofte (dvs. max en gang i uken)!

mainecoonforum.com/flutd.php

www.katteprat.com/forum/index.php/topic,11845.0.html


#10

Ariel sa for siden:

Kris: Så det er bedre med kokt fisk enn rå? blond


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.