Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anbefal meg en god foundation

#1

Bærekraftig sa for siden:

Jeg er på utkikk etter en ny foundation, men aner ikke hvilke jeg skal prøve.

Jeg har tørr og sensitiv hud.


#2

Filifjonka sa for siden:

Jeg syns Lancome sin Color Ideal er veldig, veldig god. Jeg har normal/litt sensitiv hud. Har prøvd mange, men denne er absolutt best (for meg). :)


#3

Ariel sa for siden:

Shiseido sine er supergode. Enten den flytende eller stick. :)


#4

løve70 sa for siden:

Jeg har nettopp kjøpt Helena Rubinstein sin Prodigy. Foreløpig virker den veldig bra. Er tykk og gir mye fuktighet.


#5

Bluen sa for siden:

Jeg er også veldig tørr og litt sensitiv, og har vært veldig godt fornøyd med en uparfymert apotek-variant fra Vichy. Ikke er den så sabla dyr heller, ca. 150 kroner, og den har solfaktor 14. Husker dessverre ikke det eksakte produktnavnet, men kan sjekke hjemme.


#6

Ginger2 sa for siden:

Jeg har kjøpt meg Diorskin Sculpt og er veldig fornøyd. Den er lett og huden min tåler den.

Det står litt om den her



#8

Kanina sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med Clinique Super moisture, så fornøyd at jeg måtte kjøpe meg en ny av samme da Kaninungen gjemte den jeg hadde rett før jul (og jeg fant den igjen over nyttår, så nå har jeg to, en i veska og en på badet!). Den gir moderat dekke (nok til å jevne ut rødfarge), og føles fuktig på huden, gir ikke problemer med skallete hud som jeg har hatt før (men jeg passer på å alltid smøre med fuktighetskrem først, uansett), og den inneholder litt sånne reflekterende ting som gir glød.


#9

Fruktflua sa for siden:

ID Bare Escentuals eller Franchè Mineral Foundation

Vitamin and Mineral Foundation Compact

offers beautiful, translucent coverage in a convenient compact. This unique formula can be applied dry or wet with the Franché® Foundation Brush, the Franché® Concealer/Face Brush or with the Sponge. Available in eleven luminescent shades: Ivoire, Fair, Clair, Douce, Beige, Sable, Tan, D’Or, Bois, Dark, and Espresso.

Sistnevnte er min absolutte favoritt gjennom tidene, og jeg har prøvd det meste.


#10

Zip sa for siden:

Kva heiter farga du bruker?. Var så mange mørke såg det ut til


#11

Palmen sa for siden:

Mineralfoundation, uten tvil. Proev L'Oreal sin, den finnes i mange farger og kommer med kost.


#12

Anne sa for siden:

Elizabeth Arden sin makeup mousse er min favoritt! :D


#13

Joika sa for siden:

07 tror jeg.


#14

Trulte sa for siden:

Jeg er blitt veldig glad i make up store sin mineral foundation. Har jeg tørre flekker bare unngår jeg å ta så mye på de, bare børster lett over.


#15

Guava sa for siden:

Jeg ville valgt en flytende eller mousse hvis jeg hadde hatt tørr hud slik du beskriver. Jeg er superfornøyd med mineralfoundation selv, men har hørt at den ikke er noe særlig for dem med tørr hud.


#16

løve70 sa for siden:

Denne har jeg også vært fornøyd med. Chanels Vitalumiere er nokså lik, kanskje enda litt bedre (for meg og min hud)


#17

Katinka sa for siden:

Jeg har en foundation fra Chanel som jeg er veldig fornøyd med.


#18

Bærekraftig sa for siden:

De dere nevner; lukter de mye? Jeg har prøvd en av Dior sine, men lukta ble for sterk. Solpudderet til Dior derimot liker jeg veldig godt, og er avhengig!


#19

Filifjonka sa for siden:

Den jeg anbefalte lukter ikke mye. Jeg liker heller ikke steke dufter på sånt.
Mineralpudder ser forresten tørt ut på meg, som ikke har spesielt tørr hud.


#20

Nabbe sa for siden:

Men dersom mineralpudder ser tørt ut, eller om man har tørr hud, kan man ikke ha fuktighetskrem under da? Bare la den tørke litt først? Venninna mi sa det, men jeg har jo ikke peiling på sånt... :blånn:


#21

Guava sa for siden:

Det kommer an på hvor tørr huden er. Hudpleieren som jeg var hos (som bruker ID -foundation) nevnte at mineralpudder var greit for alle som ikke har veldig tørr hud. For sistnevnte gruppe ville hun velge noe som gav fuktighet i selve foundationen.

Jeg har ikke tørr hud, men bruker alltid dagkrem under. Det ser ikke tørt ut når jeg bruker ID, men da jeg forsøkte Isa Dora så det veldig tørt ut. Det er ganske stor forskjell på mineralsminke. Isa Dora trekker ikke like fint inn på meg i alle fall.


#22

Nabbe sa for siden:

Jeg synes ikke huden min så tørr ut med mineralfoundation, men rundt nesen og på haken, hvor jeg ofte er litt tørr, så ble det litt tørt.


#23

Kanina sa for siden:

Jeg bruker alltid fuktighetskrem under foundation. Men selv da kan huden se skallete og tørr ut med foundation, særlig rundt nesa og på haka (selv om det er kviser der og all ting...). Men som sagt er jeg veldig fornøyd med Supermoisture fra Clinique, og har ikke hatt slike problemer etter det (eller skal jeg kanskje gi æren til L'ôccitane ansiktskrem med shea butter...? Kan også anbefales til tørr hud!)


#24

Virra sa for siden:

Jeg har også tørr og sensibel hud, og fikk anbefalt denne:

Jeg er kjempefornøyd. PS! Det er lurt å ta på godt med fuktighetskrem først.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.