Pasta sa for siden:
Noen som har en god oppskrift og gode råd til hvordan det skal bli mykt. Når jeg baker rundstykker blir de ofte litt sprø i skorpen og det må jo ikke pølsebrødene bli.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Pasta sa for siden:
Noen som har en god oppskrift og gode råd til hvordan det skal bli mykt. Når jeg baker rundstykker blir de ofte litt sprø i skorpen og det må jo ikke pølsebrødene bli.
Tåtti sa for siden:
Har ikke noen oppskrift i farten, men deigvæsken har noe å si for sprøheten. Vann gir sprø skorpe, melk gir mykere varer.
gajamor sa for siden:
Det samme gjelder smør/margarin og olje. Når de er ferdigstekte kan du legge et fuktig klede over dem, eller legge dem i en plastikkpose med en gang.
Stellebord sa for siden:
Jeg har brukt en Mim-oppskrift jeg fant her inne på forumet. Hvis du søker, skal du finne. :nemlig:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.