Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hamburger - og pølsebrød?

#1

Pasta sa for siden:

Noen som har en god oppskrift og gode råd til hvordan det skal bli mykt. Når jeg baker rundstykker blir de ofte litt sprø i skorpen og det må jo ikke pølsebrødene bli.


#2

Tåtti sa for siden:

Har ikke noen oppskrift i farten, men deigvæsken har noe å si for sprøheten. Vann gir sprø skorpe, melk gir mykere varer.


#3

gajamor sa for siden:

Det samme gjelder smør/margarin og olje. Når de er ferdigstekte kan du legge et fuktig klede over dem, eller legge dem i en plastikkpose med en gang.


#4

Stellebord sa for siden:

Jeg har brukt en Mim-oppskrift jeg fant her inne på forumet. Hvis du søker, skal du finne. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.