Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Svin Tikka Pita

#1

*HH* sa for siden:

Lurer på noe i forbindelse med denne oppskriften her. Der hvor det står bland Tikka Masala pasta og youghurt, der skal det vel egentlig stå pepper og ikke pasta? Eller har de glemt å skrive inn pasta i oppskriften? :blånn:

Svin tikka pita
400 g skinke biff
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1 ss olje
4 pitabrød
1 løk
2 tomat
1/2 agurk slange
litt salat diverse sorter

Dressing
4 ts Tikka masala
4 ss yoghurt Mild Naturell


Slik gjør du:
Varm pitabrødene i stekeovn eller brødrister.
Krydre biffene og stek dem på middels varme i en panne med olje, ca. 2 minutter på hver side.

Bland Tikka Masala pasta og yoghurt.

Skjær løk, tomat og agurk i tynne skiver. Legg grønnsakene inn i pitabrødene sammen med skinkebiffen. Fordel dressingen i pitabrødet.

Server straks!


#2

Pasta sa for siden:

Litt gjetting fra min side, men det menes vel at tikka masala er en slags pasta (konsistensen) :confused:


#3

*HH* sa for siden:

Så salt og pepper er bare til krydring av svinekjøttet det da kanskje? Tenkte at det skulle blandes i med youghurt og Tikka Masala jeg(bare gjettet på det ut i fra "sausen" som man ser på bildet her: ).


#4

Pasta sa for siden:

Ja, jeg tror du steker kjøtt i olje og krydrer med salt og pepper. Så lager du dressing av yoghurt og tikka mix. Så legger du grønnsaker, kjøtt og dressing i pitabrødene.

Så forresten veldig godt ut.


#5

Esme sa for siden:

Mange krydderblandinger er ikke sånn tørt pulver, men kommer som en pasta. Tikka Masala har jeg kjøpt i både pulver og i pastaform.


#6

Kaprifol sa for siden:

Jeg har et glass med tikka masala krydderpasta stående i kjøleskapet, det er en myk pastakonsistens med deilig tikka masala-krydder. Flott til å gni inn i kylling eller krydre yoghurtsauser.


#7

Honda sa for siden:

åh det der hørtes godt ut


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.