Lurer på noe i forbindelse med denne oppskriften her. Der hvor det står bland Tikka Masala pasta og youghurt, der skal det vel egentlig stå pepper og ikke pasta? Eller har de glemt å skrive inn pasta i oppskriften? :blånn:
Svin tikka pita
400 g skinke biff
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1 ss olje
4 pitabrød
1 løk
2 tomat
1/2 agurk slange
litt salat diverse sorter
Dressing
4 ts Tikka masala
4 ss yoghurt Mild Naturell
Slik gjør du:
Varm pitabrødene i stekeovn eller brødrister.
Krydre biffene og stek dem på middels varme i en panne med olje, ca. 2 minutter på hver side.
Bland Tikka Masala pasta og yoghurt.
Skjær løk, tomat og agurk i tynne skiver. Legg grønnsakene inn i pitabrødene sammen med skinkebiffen. Fordel dressingen i pitabrødet.
Så salt og pepper er bare til krydring av svinekjøttet det da kanskje? Tenkte at det skulle blandes i med youghurt og Tikka Masala jeg(bare gjettet på det ut i fra "sausen" som man ser på bildet her: ).
Ja, jeg tror du steker kjøtt i olje og krydrer med salt og pepper. Så lager du dressing av yoghurt og tikka mix. Så legger du grønnsaker, kjøtt og dressing i pitabrødene.
Jeg har et glass med tikka masala krydderpasta stående i kjøleskapet, det er en myk pastakonsistens med deilig tikka masala-krydder. Flott til å gni inn i kylling eller krydre yoghurtsauser.