Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Excel- Jeg skal sette inn merknadsfelt i maaaange celler

#1

Kirsebær sa for siden:

Kan man gjøre det på en kjapp måte, eller må man markere en og en celle?
:lukker øynene og ber...:


#2

Ariel sa for siden:

Du kan da kopiere flere celler? Altså bare markere de cellene du skal ha merknaden inn i, og lime? tenker hardt bakover i hjernen


#3

Kirsebær sa for siden:

Jeg mener jo ikke det som skal stå i cellene. Jeg mener det merknadsfeltet man kan sette inn som vises som en rød "durt" oppi hjørnet på cella.


#4

Adrienne sa for siden:

Dersom man kopierer en celle som har en merknad, så følger merknaden med. Men, dersom du vil kopiere en merknad fra en celle til en annen, men du ikke vil kopiere innholdet, så går du til cellen med merknad, trykker Ctrl+C, går til den cellen (eller cellene) du vil ha merknaden, velger "Kopier utvalg", som ligger i meny nr. 2. Da får man opp et lite vindu, og der markerer du for at du bare vil kopiere merknaden. Da kopieres merknaden, men du beholder formatering og innhold i cellen du kopierer til.


#5

Tåtti sa for siden:

Hvis du har en celle med merknad i, kopier cellen - velg alle cellene du skal ha merknadsfelt i (hold ned CTRL for å velge flere celler som ikke henger sammen) - velg "Lim inn utvalg" og hak av for Merknader.


#6

Kirsebær sa for siden:

:jippi:

Tusen takk allvitende damer!

Jeg så et øyeblikk for meg at jeg var nødt til å klikke meg inn på 1200 celler for å gjøre det manuelt. Da hadde jeg blitt litt gal...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.