Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trådløst nettverk

#1

Garbella sa for siden:

Jeg sliter stort! Har aldri prøvd meg på trådløst nettverk før nå. Da jeg ikke får koblet den bærbare mot kabelen så foreslår maskinen trådløst nettverk.

Men etter at jeg har laget navn og nøkkel så ber maskinen meg om å sette inn en usb-flash. Hva i all verden er det og hvor får jeg tak i det?


#2

Juste sa for siden:

Det gjelder kun dersom du skal installere flere maskiner, da lagrer Windows nøkkelen på usb-flashen (som er en minnepinne), så er det bare og stikke den i den neste maskinen og de trådløse innstillingene settes automatisk.

Jeg regner med at du har Windows XP? Når du får beskjed om å sette inn USB-flashen så skal du ha et valg som sier noe slik som "nei takk, jeg trenger ikke og installere flere maskiner" (Det nederste valget). Da skal veiviseren lukke seg og du skal i teorien være på nett. Du har satt navn og nøkkel på modemet først?


#3

Garbella sa for siden:

Det nederste valget var å konfigurere hver enkelt maskin for seg selv, den veien turde jeg ikke gå i redsel for å gjøre noen galt.

Navnet og nøkkel var satt ja.

Da tolker jeg det som ikke skummelt å velge nederste valg og trykk fullfør.

Tusen takk :tilber:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.