Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Multi-familiepakketur til Syden?

#1

Agent Scully sa for siden:

Har noen reist på pakketur til Syden (ja, jeg brukte det utskjelte uttrykket med vilje :snill:) sammen med 1 eller flere andre familier og bodd i leiligheter i nær tilknytning til hverandre, der barna kan sove på eget rom og der man være sosial med den andre familien på kveldstid etter at barna har lagt seg uten å leve i et brann/kidnappings-angst-helvete?
Og helst med utsikt til stranden som er ca 300m unna? Uten at det er for dyrt? :blafre:

Bill.mrk. "The Everest of Optimism"


#2

Miss Norway sa for siden:

Ah. Ferie McCann-style...

Jeg har ingen erfaring selv, men jeg vet om flere som har leid hus sammen i Spania med stort hell.


#3

Mandarin sa for siden:

Vi har leid enn villa. 4 familier sammen. Blir ikke så dyrt. I Spania.


#4

Lykken sa for siden:

Ja, vi har vært det. Hatt leiligheter siden av hverandre med terrasser på bakkeplan. Utgangsdør på andre siden av leiligheten, men ungene sov i stua rett innenfor terrassedøra, så vi følte det veldig trygt. Snakk om å sitte sammen par meter vekk fra åpen dør mot der vi satt.
Det er veldig hyggelig og sosialt, en stor del av ferien vår er ihvertfall kosetid på kvelden etter legging av unger. Litt kortspill, vin og skravling. Vi hadde dog ikke utsikt til stranda. Jo, forresten, på siste tur, men da fikk vi ikke alle sammen ved siden av hverandre.


#5

007 sa for siden:

Vi har reist flere ganger sammen med et vennepar der vi har hatt leiligheter ved siden av hverandre. Vi har, som oftes, bodd vegg i vegg og har hatt full oversikt til soverom med sovende barn.


#6

Agent Scully sa for siden:

Noen konkrete tips til reisesteder? :blafre: Det er en jungel der ute ...


#7

Kaprifol sa for siden:

Vi skal en uke til Provence i slutten av mai sammen med tre andre familier. Prøv på finn og sjekk om dere finner et hus!


#8

007 sa for siden:

Vi har vært både på Mallorca og i Spania (Marbellaområdet).


#9

Hyacinth sa for siden:

:haha:

Vi har akkurat bestilt Kretatur via StarTour. Da vi lette etter et hotell, fant vi blant annet et som så ut til å være midt i blinken for dere. Leilighetsanlegg for 8-12 personer, med fire soverom og privat basseng. Dyrt for en familie ja, men ikke dyrere enn noe annet når man er to familier til å dele på utgiftene.


#10

Hyacinth sa for siden:

Ja, da får man jo ikke egen leiligjet, selvsagt, men leiligheten var stor og ingen familier trenger å dele soverom. Bad og kjøkken må man nok dele på.


#11

Divine sa for siden:

Uff, nå fniste jeg heftig her. Var det upassende? :flau: : overtrøtt :


#12

Left sa for siden:

Sjekk ut novasol sine sider. De driver med utleie av feriehus. Alt fra 2 personer og opp til 10-12 personer. Over hele verden nesten.
Har sjekket selv i forhold til Hellas og Spania, så vi kommer nok til å reise i september en gang.


#13

annemede sa for siden:

Som barn var jeg på ferie i Zadar i det tidligere Jugoslavia, der leide vi en leilighet i et leilighetshus. Det hadde nok vært nesten perfekt for dere, men regner egentlig med at det er bombet sønder og sammen. :sukk:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.