Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Innrede tørkeskap

#1

IOA sa for siden:

Vi er visst forfulgt av tørkeskap. :rolleyes: I leiligheten vi leide før hadde vi det, og i den nye vi har kjøpt er det også tørkeskap. Vi har nå hatt tørkeskap i 3,5 år, uten å bruke det en eneste gang.

Derfor lurer jeg på om jeg skal prøve å innrede det med trådskuffer, til å ha litt saker og ting vi ikke bruker ofte. Jeg tenker da på feks brødristeren, vasketingene våre, osv. Er det noen som har prøvd å innrede et tørkeskap før? Jeg tenker det kan bli litt tett, men så lenge vi oppbevarer ting der, og ikke mat og tøy bør vel det gå bra?


#2

Observatøren sa for siden:

Er det sånn barnehagetørkeskap? :blånn:


#3

Obelix sa for siden:

Vi har hatt innredet tørkeskap.
Demonterte varmevifta.
Satte inn faste hyller vi da. Kjøpte hvite hobbyplater og skar til.
Det var ikke tett der, så vi oppbevarte tørrvarer der.

Tørkeskapet var i et vanlig kjøkkenhøyskap.


#4

IOA sa for siden:

Ja, bare litt smalere.


#5

IOA sa for siden:

Så smart! Vi bor i borettslag, så jeg er usikker på hvor mye vi skal demontere. Men jeg har sjekket målene, og det er plass til et trådkurvstativ der. Tror jeg skal gå for det.


#6

Left sa for siden:

I rekkehuset vi hadde før var det tørkeskap integrert i veggen på badet. Som forøvrig var utrolig lite. Der skulle også vaskemaskina stå, så det var ikke plass til et annet stort skap der. Vi kjøpte sånne skinner til å skru fast i veggen på hver side i skapet, og hylleplater. Funket som bare det. Inni der hadde jeg håndklær og bleier/stellesaker til gutta, hårføner, barbermaskin osv osv. Vi fliset igjen døren, slik at den gikk i ett med veggen. Hvis du ikke visste at skapet var der, var det vanskelig å få øye på :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.