Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva kan en forlover gjøre...

#1

Shamu sa for siden:

Jeg skal være forlover for mamma i mai. :rørt: 20 års samboerskap skal endelig gjøres noe med.
Ønsker å gjøre noe spesielt for henne.
Jeg tenker IKKE på utdrikningslag, men sånn generelt sett.
Noe jeg kan gi henne.. eller ting jeg kan gjøre underveis nå i planleggingsprosessen...

Dere som har vært forlovere... kan dere ikke gi meg tips i spesielle ting dere gjorde for deres bruder? :D:nikker::riktig:


#2

Virra sa for siden:

Vet du hva jeg kom til å tenke på? Hva med å arrangere en "velværedag", sammen med noen av hennes nærmeste venninner? Du kan jo snakke med noen av dem du vet hun ser på som nære venner (søstre, kusiner, naboer, venninner), og spør om dere kan spleise på en slik dag? Bestille bil og sjåfør (en annen slektning eller venn?), og hente henne en lørdag formiddag. Kjøre til en salong, hvis dere har det i nærheten, eller bestille et annet sted i en annen kommune. Vi har ikke så mange slike tilbud i nærheten, så her ville nok jeg valgt hårpleie, hudpleie, manikyr og kanskje pedikyr. Best av alt hadde jo vært hvis dere var flere på samme salong - venninnegjengen på velværedag :) Til slutt kan man stoppe for å spise og drikke noe godt? Masse lykke til!


#3

Shamu sa for siden:

akkurat noe sånt hadde jeg tenkt å gjøre istedenfor utdrikningslag :)

Jeg tenker på andre småting man kan gjøre underveis...

Vurderer å prøve å lage en album med minner jeg husker fra mitt liv med mamma... noe sånt?

Så tenkte jeg å lage en liten overraskelseskurv hun skal få hos frisøren, med champagne, druer osv som hun kan nyte mens hun blir stelt på den store dagen..

Andre slike ting?


#4

Tinka sa for siden:

Lage et album med bilder fra den store dagen som hun får i etterkant.


#5

Virra sa for siden:

Hva med å lage en dvd? Både ha med bilder, kanskje noen video/filmsnutter fra oppveksten og til slutt ha en liten "tale" selv? Så kan du lage fine overganger, ha med moren din sin yndlingsmusikk i bakgrunnen og lage fint cover med bilder fra albumet ditt? :)

Til bryllupet kan du lage et pesonlig dikt, som du kan lese opp, samtidig som du gir et bildecollage fra hele hennes oppvekst. Bilder fra hun var liten, da hun ble konfirmert, da hun gikk på skole, fra ferier, fra du ble født osv...


#6

turi sa for siden:

Finne frem en gammel venninne som hun ikke har sett på mange år, og som hun vil bli glad for å se, og invitere med på velværedagen.


#7

Susse sa for siden:

Velværedag er supert. Jeg fikk to timer med aromaterapi av min forlover. (at det var en del av en mer "ondsinnet" plan visste jeg ikke før jeg kom for å kle på meg igjen og alt var borte, igjen lå en turkis kondomskidress fra 80 tallet )

På bryllupsdagen kan du finne på noe hyggelig om de skal sove hjemme. Kona til mannen mins forlover hadde vært hos oss og ordnet kjempeflott til oss.
Kom hjem til nydelig pyntet soverom med roseblader på sengen, koselig brev til oss begge, sjokolade og champagneglassene sto klare. :rørt:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.