Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Knekkebrødpoll!

Hvor smører du knekkebrødet?

  • På hullsiden
    33 stemmer
  • På flatsiden
    110 stemmer
  • Det var da også noe å tenke på
    2 stemmer
  • Kommer an på pålegget
    10 stemmer
  • Har ingen betydning
    7 stemmer
  • Dustepoll (føler denne må være med, ja)
    5 stemmer
#1

Isbjørn sa for siden:

Ja, vi må jo ha en poll om hvilken side man har pålegget på på knekkebrødet:D

Har dere pålegg på hullsiden eller på den flate siden?

Jeg smurte alltid på hullsiden før, mens jeg nå smører på den flate siden.


#2

safran sa for siden:

Hullsiden, selvsagt.


#3

Propella sa for siden:

På den riktige siden selvsagt! Den flate siden!


#4

Inagh sa for siden:

Hullsiden - selvsagt. Blir mye mer pålegg på det viset. :nemlig:


#5

Senna sa for siden:

På flatsiden øff kørse.


#6

Misteri sa for siden:

På flatsiden, blir mindre kalorier da. :nemlig:


#7

Carrera sa for siden:

Flatsiden, selvfølgelig. Noe annet er jo helt bak mål.


#8

Shamu sa for siden:

Vi lærte på barneskolen i heimkunnskapen at flatsiden er hverdagssiden og hullsiden er søndagssiden. Dette pga at det går mer smør til hullsiden, og smør er dyrt, så da kan man kun bruke denne siden på søndagen. :knegg:

Jeg smører på hverdagssiden, ikke fordi jeg er fattig eller fordi jeg teller kalorier, men fordi dette er den riktige siden :)


#9

Søster sa for siden:

Hverdagssiden, ja, også på søndager.


#10

Dixie Diner sa for siden:

Samme her. Mye lettere å smøre pålegget utover på flatsiden. Både jeg og min mann bruker den siden, mens den rare fireåringen nekter å spise om hun får servert knekkebrødet med pålegget på flatsiden.


#11

maribo sa for siden:

Det kommer an på hva slags knekkebrød jeg skal ha, og hva slags pålegg jeg skal ha.
Bruker aldri smør på knekkebrød, så jeg slipper å få store hull fylt med det. Noen knekkebrød har mange ulike, og litt for løse, korn oppå, og da snur jeg ikke dem opp ned så alt ryr av.
Yenker ikke over hva jeg gjør fra gang til gang, men jeg gjør sikkert noe ubevisst - skal sjekke ut neste gang hva jeg gjør og hvorfor ;)


#12

Shamu sa for siden:

Så det du sier er at det er bestemt før man ble født hvilken side man smører på? :knegg:
Så søt hun er da! :D


#13

malena sa for siden:

Hullsiden er liksom den riktige å smøre på, men siden det er lettere å smøre den flate siden så gjør jeg heller det. :gal:


#14

Ma Dalton sa for siden:

Man har da selvfølgelig pålegget på den flate siden... ;)


#15

Señora sa for siden:

På hullsiden, frø og lignende ligger jo på hullsiden, og da drysser jo dette av om en smører på flatsiden.


#16

Enhjørning sa for siden:

På flatsiden, selvfølgelig.
Man ar da ikke pålegget på undersiden? :niks:


#17

Manga sa for siden:

På hullsiden selvfølgelig. Grøsser ved tanken på å spise knekkebrød med pålegget på feil side... :knegg:


#18

Helle sa for siden:

Flatsiden :jupp:


#19

Dixie Diner sa for siden:

Kan nesten se sånn ut ja. En slags medfødt genfeil. :knegg:


#20

Dixie Diner sa for siden:

Men om du smører oppå løse frø fyker jo alt til pokker i vold.


#21

Bluen sa for siden:

Jeg legger det på flatsiden (men ligger generelt på latsiden).


#22

Divine sa for siden:

Flatsiden, vel. Men det er sikkert bare fordi det er det jeg er oppdratt til. På samme måte som man ikke har pålegg på stemorssiden av brødskiva.


#23

LilleLeo sa for siden:

Flatsiden selvsagt!


#24

Mams sa for siden:

Selvfølgelig på den flate siden.
Dessverre er jeg den eneste i huset so har skjønt at det er riktig side, for de andre skal ha det på hullsiden.
Minsten spiste knekkebrød med kaviar her om dagen, masse kaviar i hullene.
(nå hadde jeg nok aldri smurt kaviar på den flate sidenheller da)


#25

Camomilla sa for siden:

Smører på flatsiden.


#26

Candy Darling sa for siden:

Man snur da ikke knekkebrødet opp-ned. :filer: Hvis man ser på et knekkebrød, er det temmelig åpenbart hvilken side som er opp (hullsiden, hvis du skulle være i det minste tvil).

Mm, barndommens Wasa Frokost med smør og Nugatti. :nam: Aldri om Sneipen hadde fått det! :niks:


#27

Adele sa for siden:

Dette er ikke jeg og sambo helt enig om heller. Jeg vil ha pålegg på den flate siden (da blir det mindre smør) mens han vil ha pålegg på hullsiden.


#28

Dixie Diner sa for siden:

Jeg tenker helt annerledes, hehe. Siden hullsiden er dekket med "noe" må den andre siden også få lov å bli dekket med noe, altså pålegg. :knegg: Det ser så mye mer logisk ut, forstå det den som kan. Pålegg på hullsiden blir liksom smør på flesk, av en eller annen grunn.


#29

Myrsnipa sa for siden:

Du glemte denne; "jeg spiser ikke knekkebrød".


#30

Alfa sa for siden:

Flatsida sjølvsagt. Eg smører då ikkje pålegget på feil side.


#31

Isbjørn sa for siden:

Ja, det er sant. Men, det har jo egentlig ingen betydning for denne pollen.


#32

MokkMokk sa for siden:

Hullsiden, selvsagt. Flatsiden er jo "undersiden" av knekkebrødet. Det er vel en grunn til at frø og slikt strøs over hullsiden. :nemlig:


#33

Blånn sa for siden:

Jeg snur knekkebrødet på hodet og smører på flatsiden. ;)


#34

Honda sa for siden:

Var ikke noe anternativ for meg som ikke spiser knekkebrød hihi


#35

Dixie Diner sa for siden:

Jepp, for at man ikke skal kunne smøre noe på der. :nemlig:


#36

Søster sa for siden:

Bare en oppfording om å bytte brød.


#37

Aminta sa for siden:

Knekkebrødet mitt har ikke hullside.
Det har dog en side med solsikkefrø, linfrø ol. (Dr. Kargs speltknekkebrød m/frø fra helios), og jeg smører på den siden med frø selvsagt.


#38

Maverick sa for siden:

Flatsiden. Selvfølgelig.


#39

emm sa for siden:

Kommer an på hvor mange kalorier man trenger. Mer=hullsiden, mindre=flate siden.


#40

trøtt sa for siden:

Her var det 18 fornuftige mennesker, men fy så mange rare det var. Hullsiden er opp på et knekkebrød og man smører da selvsagt på den siden som er opp. Noe annet skulle tatt seg ut.


#41

Tåtti sa for siden:

Flatsiden. :nemlig:



#43

GinaK sa for siden:

På hullsiden.


#44

Ariel sa for siden:

:nemlig:

#45

Millen sa for siden:

Hullsiden vel!


#46

Pasta sa for siden:

Flatsiden.


#47

carmenzita sa for siden:

Smører på flatsiden. :jupp:


#48

Note sa for siden:

På flatsiden. Ellers legger smøret seg som ekle små klumper nedi hullene.


#49

Bærekraftig sa for siden:

:highfive:


#50

Høyt&amp;Lavt sa for siden:

tar kortere tid og er dermed mer effektivt å smøre på flatsiden. Økonomisk også, da det går mindre pålegg på denne siden.

Flatsida er eneste alternativ her i hus.


#51

Hannah sa for siden:

Jeg smører på flatsiden selvsagt :nemlig:
Mannen smører på hullsiden, og vi har hatt flere diskusjoner her hjemme om hvilken siden som er den "riktige" :knegg:


#52

Maz sa for siden:

Jeg har ikke vist at noen kunne finne på å smøre på den flate siden jeg. Sprøe folk.


#53

Interference sa for siden:

Man smører selvsagt på flatsiden.
Hvis man smører på hullsiden så legger det seg jo klumper av smør/pålegg nedi hullene.


#54

Maya80 sa for siden:

Begge deler, men stort sett på flatsiden


#55

Palmen sa for siden:

Det ser heldigvis ut til at flertallet av FPs befolkning gjør det på den riktige måten. Man smører knekkebrødet på den flate siden. :nemlig:


#56

Muskat sa for siden:

Selvsagt smører man på flatsiden. :nemlig:


#57

Solice sa for siden:

Den flate siden - selvsagt!
Men som barn smurte jeg på den hullete :knegg:




#60

Lizzie sa for siden:

Ja, og som Misteri sier så blir det færre kalorier på den måten også!


#61

Salt sa for siden:

:dulte:


#62

Maiden sa for siden:

:nikker:


#63

Hønni sa for siden:

På flatsiden, men jeg var voksen før jeg forsto at det var lurt. :flau:


#64

bloma sa for siden:

Siterer.
Det er sjelden jeg blir provosert. Men nå kjente jeg at jeg ble det. Bittelitt. :p


#65

Spira2 sa for siden:

Flatsiden er opp :ja:


#66

Superior sa for siden:

jeg smører ingenting på knekkebrødet, annet enn kanskje makrell i tomat. Jeg tar det bare å trykker det opp flat siden, så ikke noe smøring i den forstand.
:knegg:


#67

Hobbes sa for siden:

Flatsiden, så klart. Noe annet hadde tatt seg ut.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.