Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Klær som er brukt, men ikke møkkete

#1

Marit K sa for siden:

Hva gjør dere med disse?
Jeg får meg bare ikke til å putte de tilbake i klesskapet igjen, så både mine og Maritmannens klær blir liggende i en haug på en benk på badet, til jeg ser meg lei på at de ligger der og slenger de i vaskemaskinen...:o
Ungene sine brukte men rene klær, blir lagt tilbake i skuffer og skap.


#2

Anda sa for siden:

En uryddig stol på soverommet, som blir rensket annenhver uke.

Pluss en knaggerekke i kjelleren på vei inn til badet. Den blir knapt ryddet.

Andamannen rydder sine egne klær, og hiver dem raskere i skittentøyet enn jeg.

Ungenes er sjelden brukt men ikke møkkete, så de får enten en runde til i barnehagen, eller rett i skittentøyet.


#3

Dragen sa for siden:

Enten er klærne rene nok til å legges tilbake i skapet, eller så legges de i skittentøyskurven. Ingen mellomlagring av klær enten det er barnas eller de voksnes.


#4

Ole Brumm sa for siden:

Mine egne og mannen henges på en knagg på soverommet, eller legges oppå skittentøyskurven på badet. Guttens blir liggende på benken på badet, men de blir som regel alltid brukt neste dag, så det hoper seg ikke opp klær fra hans garderobe.


#5

Røverdatter sa for siden:

De legges tilbake i skapet, eller på en benk på badet, eller på sofaen der de ble skrellet av, eller over sengekanten, eller over trappegelenderet, eller over esken med bilbane.

:superhusmor:


#6

TBM sa for siden:

Jeg kan aldri bruke samme genser to ganger, men bukser, ullsokker, ulljakker ol blir lagt mer eller mindre pent på en egen hylle eller hengt på egen knaggrekke. Ungene har en egen kurv.

Med gode systemer for slikt blir det mye mindre klesvask - og det merkes godt hos oss!


#7

Bluen sa for siden:

En uryddig stol på soverommet, som blir rensket to ganger i året hvis jeg er flink. :o Andre muligheter er en knaggrekke på soverommet, lenestolen i stua, armlenet på sofaen, lekegrinda etc, etc. Dette er en enorm kilde til rot!


#8

Inagh sa for siden:

Klær som er brukt, men ikke møkkete, ender som regel opp i en eller annen hylle på badet. Der blir de liggende å flyte til hylla er full av slikt tøy. Deretter dumper jeg alt i skittentøyskurven slik at de blir vasket. :sparke:


#9

Frances sa for siden:

Rett tilbake i klesskapet. Er de ikke skitne eller lukter på noe vis, så bruker jeg dem flere ganger. Gidder ikke å ha en kleshaug på noen som helst stol i hvilket som helst rom.


#10

Ariel sa for siden:

De legges på toppen av vaskemaskinen. Og når de har ligget der en stund, havner de i skittentøyet. :flau:


#11

Enhjørning sa for siden:

Jah. :o
En uryddig stol på soverommet og en hylle på badet, her også.
Til mitt forsvar må jeg jo si at jeg faktisk bruker klærne flere ganger etter at de har havnet der!


#12

Filifjonka sa for siden:

Jeg vasker absolutt ikke alle mine egne klær hver dag, for det første er de sjelden skitne etter en dags bruk, og for det andre ville mange av dem blitt veldig stygge av å vaskes så ofte. Ullgensere og jakker, skjørt og kjoler osv. blir hengt på plass i skapet igjen, evt. med en liten mellomlanding i en bunke på soverommet. Klær som seksåringen kan ha en dag til, ligger på en krakk på badet til neste dag. Det som skal vaskes går rett i skittentøyet.


#13

Ru sa for siden:

I en haug en eller annen plass … :SjuskeTM:


#14

Angelique sa for siden:

:nikker:'

Her ligger ingen klær "på vent" noen steder.
Vi er så mange at det hadde blitt det sanne kaos.
Enten er klærne i skittentøyskurven , på tørkesnoren eller i klesskapet.


#15

Polyanna sa for siden:

En kurv på badet, ved siden av skittentøyskurven, til barnas.

En ditto til mannen.

En stol på soverommet til mine. :flau: (Jeg har noen knagger i garderoben også, men det funker ikke helt)


#16

Dragen sa for siden:

Du har for mange klær.


#17

Joika sa for siden:

Har ikke system på dette heller jeg. :sorry:


#18

Aminta sa for siden:

Knaggrekke og hyller på soverommet for oss voksne. Hyller på badet for ungeflokken, for dersom de har noe som ikke må vaskes brukes det dagen etterpå stort sett.


#19

Helle sa for siden:

Litt her og litt der til de til slutt havner i vaskemaskinen...


#20

Honda sa for siden:

Vi henger rene men brukte klær over stellebordet.
Om eks turbos bukse er ren så taes den på neste dag i bhg, er det finer klær så henges de på rommet hans til vi eks skal på besøk til noen.
Mann tar på seg klærne dagen etter på jobb.
Mine klær kan henge der et par dager før de brukes igjen.
Snoopy har skjeldent noe rent på seg når det er kveld hehe


#21

MorStine sa for siden:

:ja: Aldri i sofaen eller stuen...


#22

Marge sa for siden:

Brukte, men rene klær legges tilbake i skapet. For meg er dette en selvfølge og jeg er forbauset over at så mange vasker klærne etter bare én gangs bruk og uten at de er skitne. Synes folk her inne virker over gjennomsnittet interessert i miljøet, og derfor overrasker dette meg.


#23

Canisa sa for siden:

Skjørt, kjoler, bluser og litt penere klær som ikke bør vaskes for ofte henger jeg inn i skapet igjen. Bukser og gensere ligger på skittentøyskurven på badet, eller henges på knagger på soverommet. Barnas klær som ikke er skitne liger på krakken på badet til neste morgen.


#24

Chanett sa for siden:

Signerer. Jeg har endelig innsett at en lur kurvløsning ikke fungerer og derfor skapet.


#25

Kanina sa for siden:

Klær som er brukt en gang, og som skal brukes igjen, henges over sengegjerdet, eller legges på badet klart til bruk dagen etterpå også. Prøver jo å være litt miljøbevisst, samtidig som jeg hater klesvask. Hvis jeg ikke har lyst til å gå med samme antrekk to dager på rad, deler jeg opp antrekket og rekombinerer, eller henger det til side til dagen etter der igjen. Jeg legger aldri klærne tilbake i skapet, men jeg har en kurv-skuff under senga som eventuelt kan brukes til slikt (dvs hvis jeg må lynrydde unna alle klærne som henger over senga!)


#26

Hobbes sa for siden:

Jeg er hakket mer sjuskete enn deg, Marit. De blir nemlig ikke liggende på noen benk eller stol, men i en stor haug på soveromsgulvet som vokser seg større hver gang. Jeg rensker opp der sånn ca hvert jubelår, og blir stadig overrasket over hvor mye mer klær jeg har enn jeg tror. :o Og når jeg da rensker opp, havner de selvfølgelig i vask før de blir liggende i den rene-klær-som-ingen-gidder-å-brette-haugen. Og DEN ligger på en benk.


#27

ullmor sa for siden:

Jeg prøver å bruke klærne til de er vaskeklare, men det er ikke uvanlig at vi har masse halvrene klær. Så blir jeg lei av det og samler alt i en diger haug, begynner å sortere dem og kaster dem frustrert inn i vaskemaskinen mens jeg lover meg selv at dette er siste gangen. Vi har altfor mange klær!


#28

Garbella sa for siden:

De blir liggende på vaskemaskine, over en stol på badet eller på tørkestativet på soverrommet.


#29

Hyacinth sa for siden:

Jeg, derimot, overraskes over at noen legger brukte klær tilbake i skapet. Jeg kunne ikke tenke meg det, der havner kun nyvaskede klær. Klær som er brukte vaskes absolutt ikke mer enn nødvendig, men henger på knagger på soverommet. Det gjør også ungenes klær. Ungenes klær er såpass i sirkulasjon at de sjelden henger der lenge. Jeg synes derfor ikke at det henger unødig mye klær på knagger hos oss.


#30

gullet sa for siden:

Mine klær ligger på en benk på badet.
Ungenes klær ligger på benken på vaskerommet(klar til bruk i morgen).
Fars klær henger på knagger på vaskerommet.


#31

Filifjonka sa for siden:

Vasker du f.eks. ullgensere, kjoler, draktjakker og skjørt etter bare en dags bruk? Da hadde klærne mine blitt fort utslitt, gitt. Og jeg er som regel veldig lite skitten etter en dag på jobb.


#32

Hyacinth sa for siden:

Neida, ikke i det hele tatt, men de havner ikke tilbake i skapet. Som jeg sa, så henges de vanligvis opp på soverommet til de er tilstrekkelig skitne til å vaskes. (Kjoler vaskes forresten ofte etter en gangs bruk. De fleste kjolene mine er sånne som man har direkte på kroppen.)

Forøvrig vasker jeg så lite som absolutt mulig. Det er jammen nok klesvask som det er.


#33

Filifjonka sa for siden:

Da ville soverommet mitt fort blitt fullt av klær.. Jeg varierer ganske mye og det kan godt være klær jeg bruker bare en sjelden gang. Så skapet er greiest for min del. :)


#34

Hyacinth sa for siden:

Ja, du bruker antakelig også en del penere klær på jobb? (Enn for eksempel meg, mener jeg.) Mange kler seg jo gjerne litt pent på jobb og skifter når de kommer hjem. Jeg bruker samme antrekk hele dagen. Jeg pynter meg ikke så mye når jeg jobber med de helt små.


#35

Olympia sa for siden:

Av en eller annen grunn blir de lagt oppå Champions lekekasse i stua. Bukser henger over gitarkassa. :rolleyes:


#36

Filifjonka sa for siden:

Kler meg nok litt penere på jobb enn om jeg hadde jobbet i barnehage/barneskole. Er det møter og jeg har dresset meg opp litt ekstra så hender det jeg skifter når jeg kommer hjem, ellers går jeg som oftest med det samme resten av dagen.


#37

pippimamma sa for siden:

I klesskapet legges og henges kun rent tøy. Enten er brukt tøy klar for en vask, eller så brukes det dagen etter. Om vi skulle lagt klær på vent, enten i klesskapet eller på badet, så ville det blitt et sant kaos allerede etter en dag.


#38

Gremli Skremli sa for siden:

Jeg har to hyller i mitt klesskap, et for jobbtøy og et for hjemme-/helgetøy.
Jobbtøyet som er brukt en dag på jobb bruker jeg ikke en dag til, da blir det for svett. Det flytter jeg opp i hylla for hjemmetøy og bruker det en rolig dag hjemme før jeg legger det på vask. Eller henger det over den berømte stolen på soverommet...


#39

Tjorven sa for siden:

Vi mellomlagrer klær; overalt. Derfor er det ganske rotete hjemme hos oss.

Mannen er langt verre enn meg. Jeg drev ikke med slikt før jeg traff ham, så jeg gir han skylda. :veldig lurt:


#40

Kanina sa for siden:

Så bra! Dere roter for miljøet!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.