Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Matbokshjelp

#1

Pingis sa for siden:

Podens to siste matbokser har hatt ganske så kort levetid før lukkemekanismen har tatt kvelden. Noen som har tips til en som kanskje kan overleve litt mer enn noen få uker?


#2

Søster sa for siden:

Jeg vil abonnere.
Vi har slutta å kjøpe matbokser med sånn flippe-lokk, for de har alltid blitt slitt av, dessuten er det noe drit å få plassert dem i oppvaskmaskinen.


#3

Irma sa for siden:

Denne fra Tupperware (søk opp Tupperware og lunch på ebay) er kjempegod! Buy now pris er 10 dollar ser jeg, og det ikke ille.

Vi har også den jeg har fortalt her, men kvaliteten på Tupperware sin er mye bedre synes jeg.


#4

Kanina sa for siden:

Vi er veldig fornøyd med en matboks fra Rema til ca 10 kr, den har nå holdt stand i halvannet år, og ser ikke ut til å ha tnekt til å gi seg ennå, selv om den bare er av plast. Eneste minuset er at motivet på lokket er helt utvaska, men det kan jeg kanskje fikse med noen vannfaste klistremerker.. Jeg tror faktisk de selger denne matboksen på Rema fortsatt!


#5

Marmor sa for siden:

Jeg holder en knapp på Tupperware. Begge guttene mine og mannen min har den som heter Piccolo og den har holdt i flere år. Fikk den foresten anbefalt av en nabo som drev familiebarnehage i mange år. Hun sa at det var den beste matboksen hun hadde kommet over og tipset gjerne alle foreldre om den.


#6

Mikkeline sa for siden:

Jeg signerer på Tupperware.

Har også brukt disse store metallboksene. Der fungerer lukkemekanismen bra, men de ruster etter mange ganger i oppvaskmaskinen. Løsningen kan jo selvsagt være å håndvaske...;)


#7

Skilpadda sa for siden:

De hvite plastboksene fra Granit (øverst til venstre på denne siden) er rimelige og solide og finnes i flere størrelser, flere av dem inndelt i flere rom ved hjelp av innleggsbokser som man kan ta ut hvis man vil ha bare ett rom. Poden har en lav kvadratisk en til brødskiver (plass til fire tynne skiver oppå hverandre) og en smalere med to rom til ekstramat - middagsrester, eplebåter, nøtter, kavring eller annet - dessuten en liten som er halvparten av den smale, og akkurat passe til ett hardkokt egg. :)


#8

Estrella sa for siden:

Denne var stilig Irma. Christian sa nettopp når han så denne. " Og den var kul mamma" :humre:


#9

Joika sa for siden:

Hvor får man kjøpt tupperware? Unntatt på ebay?


#10

Irma sa for siden:

På tupperwareparty. Også er det noen som periodevis står på stand på ulike sentre. Matboksen jeg viste selges ikke i Norge tror jeg.


#11

Joika sa for siden:

Kanskje det er noen partydamer her??


#12

Tallulah sa for siden:

De har vi også. Veldig kjekke, og et stort pluss at de er vanntette.


#13

Isolde sa for siden:

Det som og er greit med tupperwear er at den har livstidsgaranti.


#14

Azi sa for siden:

Tuperware står på listen nå. Nå er jeg lei av de små boksene. Man får jo ikke mer enn ett salatblad så er det nesten fult. Også blir dem fort slitt. Elendig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.