Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Billig dusjkabinett - hvor?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Vi skal få bort badekaret og sette inn et dusjkabinett, helst bare sånn som man setter rett på gulvet, altså uten "kar" i bunnen. Det var dusj der før vi satte inn badekaret så vi har batteri og alt det der. Trenger bare dører, egentlig. Men herregud så dyrt det er overalt? Problemet er at vi vil flytte og egentlig bare pusser litt opp rundt omkring for å gjøre det litt finere, og da gidder vi ikke å bruke fjørti tusen kroner mer enn vi trenger. Har til og med sett på Finn, men der er det fint lite i vårt området, og det koster vel endel å SENDE en dusj.

Noen som har kommet over noen tilbud noe sted? Orker ikke å dra rundt overalt for å kikke. Evt. noen som skal kvitte seg med sitt kabinett? Tenkte på maks rundt tusenlappen altså.


#2

Høyt&amp;Lavt sa for siden:

vi pleier å legge inn autosøk på finn (da får man tilsendt annonsene når de kommer).


#3

Dixie Diner sa for siden:

Åh det var lurt, det har jeg aldri tenkt på. Takk!
Håper bare jeg kommer over noe snart, for jeg skulle helst sett at det ble satt inn i går, hehe. Drittlei av oppussing på vent.


#4

Juste sa for siden:

Smart Club har mye billig i hvert fall, vet ikke om de er i området ditt?


#5

Røverdatter sa for siden:

Er du helt sikker på at gulvet tåler vann rett på seg da? Hvis dere skal selge snart, så vil dere IKKE ha noen vannskade på badet. Tro meg.

:erfaren:


#6

Dixie Diner sa for siden:

Ja da vi flyttet inn var det installert dusjkabinett oppå gulvet, altså bare sånne dører. Så var vi teite nok til å heller ville ha badekar, men nå angrer jeg meg ihjel. Det er sånn baderomsbelegg på gulvet, som skal tåle vann.

Fant dette nå, skal ringe på det i dag:

finn.no/finn/bap/object?finnkode=12208182&sid=xz12lafN50Yn385462&WT.svl=Link

:D


#7

Hønni sa for siden:

Send meg badekaret så får du vært kabinett i retur! :hyper:


#8

Dixie Diner sa for siden:

Har ikke Smart Club her nei. :sur:


#9

Dixie Diner sa for siden:

Sender med en gang. :knegg: :hyper:


#10

Donald sa for siden:

Maxbo bruker å ha rimelige sånne.


#11

Dixie Diner sa for siden:

Maxbo har vi iallfall. Jeg kan ta en kikk der og på Coop Bygg.


#12

løve70 sa for siden:

Den billigste butikken for sånne ting er visstnok den som holder til i gamle 'Huset Vårt' i Sandnes sentrum. Det var ihvertfall det LøveMannen kom frem til da han skulle kjøpe dusjkabinett til min mormor.


#13

Dixie Diner sa for siden:

Oj tusen takk for tipset! Skal ta meg en tur dit nå i uken. :)


#14

annemede sa for siden:

Dette er helt nytt da, og koster litt, men stilig.


#15

Dixie Diner sa for siden:

Ja, jeg og mannen kikket på det. Sikle. Problemet er bare at vi ikke gidder å bruke så mye penger på det når vi tross alt skal flytte. Når vi kjøper hus (forhåpentligvis snart) så kommer vi selvsagt til å investere litt mer. De som kjøper leiligheten vår kommer nok uansett til å rive ned hele badet og legge fliser og sånt, så jeg gidder ikke investere så mye der inne.


#16

annemede sa for siden:

Jeg søkte på dusj, innenfor Rogaland, og det kom opp et på Klepp bl.a.


#17

Gaia sa for siden:

Hvis du regner med at de kommer til å rive badet, hvorfor styrer dere med å bytte ut badekaret med dusj? For barnefamilier vil det jo bare være en fordel at det er badekar...


#18

Dixie Diner sa for siden:

Fordi badekaret er ødelagt, dekselet fremfor mangler og det ser pokker meg ikke ut. Rørene er feil og i det hele tatt. Vi satte det inn i all hast og det ble aldri til at vi "installerte" det skikkelig. Megleren som var her rådet oss til å bytte så det så litt penere ut, for det ser helt jævlig ut.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.