Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp - tips til bryllupsgave

#1

Manga sa for siden:

Nå er det ikke lenge før vårt nærmeste vennepar gifter seg og vi må snart få kjøpt gave. Både jeg og mannen skal være forlovere. De har bodd sammen i snart 10 år så de har vel det meste til huset.

De har ingen lister lagt ut noe sted. Jeg har spurt hva de ønsker seg, men ingenting spesiellt :sukk:

Noen som har noen gode idèer?


#2

Mikkeline sa for siden:

Gavekort på reise?


#3

Manga sa for siden:

Ja, jeg har vært inne på tanken. Hvor finner jeg det da som ikke koster altfor mye?


#4

scilla sa for siden:

Dere kan også gi bort en bedre middag ute inklusiv barnevakt til dagen etter, evt. med overnatting på et hyggelig hotell.


#5

Kaz sa for siden:

Det er en god ide, og da trenger du heller ikke tenke på at det må være en spesiell helg, dere kan bli enige om en helg som passer etter bryllupet.

Eller et kurs a noe slag? Vinkurs? Tangokurs? Matkurs? Samlivskurs? :knegg:


#6

Tertit sa for siden:

Vi fikk en innrammet blyanttegning av oss selv, i gave av forloveren min. En flott og personlig gave (faktisk den eneste personlige gaven vi fikk), som vi setter stor pris på. Mener ikke at dere skal sette dere ned å tegne brudeparet, men hva med noe personlig, noedere har laget e.l. Det er enkelt å kjøpe noe dyrt og flott, men det ligger mye mer bak en personlig gave. :syns nå jeg:


#7

IOA sa for siden:

Jeg fikk en veldig fin gave av mine søsken, men det er ikke alle den passer til da. Vi fikk bærbar grill, reisehåndklær som tørker kjempefort, piknikteppe med plastlag under og muligens noen flere tureffekter jeg ikke husker i farten. På kortet stod det "God tur til X", et turmål vi pleier å bruke. Vi ønsket oss også telt, men det fikk vi ikke.

En annen fin presang jeg fikk av søsteren min på utdrikkingslaget var et flott album hvor hun også hadde skrevet mye.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.