Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan overføre tegning til strikketøy?

#1

banana sa for siden:

Jeg har tegnet en figur som jeg vil ha på noe jeg har strikket, slik som dette:

Hvordan i all verden klarer jeg å få til den samme figuren på strikketøyet som på tegningen? Tegne med kritt først? Hvordan kopierer jeg det fra papir til der jeg skal ha det?

Var det noen som skjønte spørsmålet - jeg klarer jo ikke å formulere meg i dag. frustrert


#2

allium sa for siden:

Jeg tror det finnes papir du kan bruke, som du overfører tegningen til, og så fester du papiret på plagget og syr gjennom papiret. Når du er ferdig, kan papiret fjernes.


#3

Luftslottet sa for siden:

Matpapir, f.eks. :D
Det går det fint an å tegne på mens man ser det som er under, og det er ikke noe problem å sy gjennom det.


#4

banana sa for siden:

Hæ? :dum: Tegne på mens man ser det som er under? Jeg vil jo ha en tegning som jeg kan sy på. Mener du å tegne tegningen over på matpapir, kanskje? :hmm: OK. Også legge matpapiret på strikketøyet og sy igjennom? Funker det altså? :hyper:


#5

Luftslottet sa for siden:

Det funker iallfall for meg. :nikker:


#6

tinkadott sa for siden:

Kan du ikke brodere det på på det plagget du har strikket da, med helt enkle rett frem sting. Burde være superlett. har gjordt det selv på ett plagg med en sol, og da klippet jeg ut en runding i matpapir først som jeg festet med knappenåler, deretter sydde tråklesting rundt. Gikk helt flott det!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.