Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Installert OS X Leopard - nå funker ikke Finder m.m.

#1

Ami sa for siden:

Min kjære mac skulle få det nye OS X Leopard, og dette ble så installert (men ikke av meg...). Noe har tydeligvis ikke gått helt knirkefritt underveis, og nå får jeg ikke kontakt med Finder, ei heller får jeg slått av/restartet maskinen på normalt vis, men må bruke selve av- og påknappen.

Jeg har forsøkt å reinstallere hele moroa, men jeg installerings-CDen svarer ikke. Firefox, Entourage, MSN og slikt funker fint, men selve kjerneprogrammene later til å være nede for telling.

Innmari guffent.

Er det noen her med litt mer greie på mac enn meg, som kanskje har noen tips? Er det håp, eller må jeg levere den inn for reparasjon?


#2

kokosbolle sa for siden:

Æsj, så kjedelig! Her var det min kjære som installerte det, så jeg vet desverre ikke. Her funker alt, Finder, av og på helt fint.

Har du prøvd å google problemet?


#3

Ami sa for siden:

Har forsøkt å google, men finner ikke noe. Det er skikkelig frustrerende.


#4

HP sa for siden:

Du får ringe Apple, eller spørre på [url]www.mac1.no[/url].

Det gikk helt knirkefritt med våre Macer, men det hjelper jo ikke deg.


#5

Maverick sa for siden:

:dakars:

Hva med å ta en tur til den fine butikken på Steen&Strøm med den enda finere lekedingsebutikken ved siden av? Jeg er med, vettu! :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.