Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Beste måten å måle væske opp til 100 grader?

#1

Mei sa for siden:

Jeg trenger et termometer som raskest og best mulig måler temperaturen på væske fra 100 grader og nedover.

Kan vårt ikke-digitale steketermometer være et alternativ?


#2

Isolde sa for siden:

Vintemperaturmåler. Vet ikke hvor høyt det går, men de er veldig nøyaktige og greie.


#3

Kaprifol sa for siden:

Vi har noen enkle på laben, men jeg vet ikke om slike selges til privatpersoner. Det er ingenting mystisk med dem, måler fra 100 grader og nedover, vanlig sprittermometer.

Men et steketermometer må vel duge?


#4

Mei sa for siden:

Lab-termometer altså. Det skulle jeg vel kanskje kunne klare å få låne meg. Takk for tipset.


#5

Jålebeinet sa for siden:

Jeg har et slikt et, bruker det når jeg lager sukkertøy. Fås på Panduro til en hundrelapp.


#6

Mei sa for siden:

Sukkertermometer ja? Jeg har vært innom x-antall ganger for å kjøpe et, men de er alltid utsolgt. Og på alle jernvarebutikker sier de "gå på Panduro" :rolleyes:.


#7

Jålebeinet sa for siden:

Jepp, det fulgte med når jeg kjøpte en sukkertøylageselv-pakke. Har ødelagd det opprinnelige så et nytt måtte i hus. Bestilte på nettet.


#8

Mei sa for siden:

Ja selvfølgelig :herregud:
Så irriterende at de aldri får det inn i butikken (og tilogmed mumler om leverandørsvikt) når de har det i nettbutikken?

Hvor lang tid tar det før det viser riktig temperatur? Fra du har det oppi væsken mener jeg?


#9

liefje sa for siden:

Jeg har brukt et steketermometer. Ikke digitalt, men saant gammeldags med en "viser". Bare puttet det oppi gryten med det jeg ville maale temperaturen paa, og det funket som bare det.


#10

Bluen sa for siden:

Vi bruker digitalt steketermometer til å måle temperaturen på barnemat.


#11

Jålebeinet sa for siden:

Her snakker vi om smeltet sukker opp til 160 grader, så jeg legger det oppi etter at sukkeret har smeltet. Da har det tatt ca 4-5 minutter før det har nådd dit det skal.




#14

Jålebeinet sa for siden:

Det går på batteri da. Jeg synes batteri og smeltet sukker høres farlig ut.


#15

Koma sa for siden:

Hvorfor det?
:blond: ikke sukkertøybaker


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.