Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilke hårprodukter bruker du?

#1

Bærekraftig sa for siden:

Ja, det lurer jeg på :D

Jeg tenker på både shampo, balsam, stylingprodukter og kurer.
Skriv gjerne om håret ditt er tørt, tykt, krøllete, fint, langt osv


#2

LilleLeo sa for siden:

Jeg bruker All Soft fra Redken, shampoo og balsam. Stylingprodukter bruker jeg veldig sjeldent, men om jeg klesser litt i håret, så er det noe paste-greier fra Define eller noe greier fra BedHair som jeg ikke husker hva er.

Jeg har halvlangt, tykt og glatt hår.


#3

Hippie sa for siden:

Jeg har halvlangt, tykt hår med litt fall i. Brunt.

Jeg bruker også Redken All Soft, shampo og balsam. Skal kjøpe den for farget hår også, for å variere litt.
Av hårstyling bruker jeg av og til skum fra Define, og bruker hårspray fra Fudge. Skyscraper.


#4

cilen sa for siden:

All Soft er KJEMPEBRA. Det er igrunn alle Redkens produkter. Vi hadde det der jeg jobbet før. Savner de igrunn. All Soft lukter utrolig godt også. Tror det var i den serien de hadde en ren proteinkur. (husker ikke om det var kun til salongbruk), men den var supergod, og vi pleide å smøre litt på hendene og neglene.

Jeg bruker selvsagt de produktene vi selger i salongen, det blir jo mye billigere. Nå bruker jeg en ny serie fra Loreal som er for "gammelt" (voksent) hår. Den er kjempebra, har masse fuktighet og lukter skikkelig godt.


#5

Ami sa for siden:

Til vanlig bruker jeg Redken eller Wella i ulike varianter, men nå er jeg gravid og supersær på lukt. Dermed har jeg endt opp med noe jeg trolig aldri ville kjøpt ellers; Define Every Day shampoo og balsam. Helt mystisk, det der. :knegg:
Hvis jeg skal fiffe meg litt ekstra, er det Paul Mitchell Tea Tree Shaping Cream som gjelder. Den lukter hææærlig! :riktig:
Har brunt, halvlangt/langt, glatt hår.


#6

Bærekraftig sa for siden:

Bestiller dere Redken fra lookfantastic?


#7

Isa sa for siden:

Jeg har brukt Redken i mange år, men nå bruker jeg Joico. Veldig fornøyd med det. :nikker:


#8

Fibi sa for siden:

Den shampoen som står nærmest, og balsam om jeg klarer å nå den. :knegg:


#9

Filifjonka sa for siden:

Jeg bruker mest Redken, varierer med litt forskjellige typer fra lookfantastic.com. All Soft syns jeg også er bra. Har akkurat fått en ny shampo derfra, Aveda, etter å ha lest veldig positv omtale ett eller annet sted. Den er god, men jeg liker ikke lukten. Det hjelper sannelig lite at det er "pure flower and plant essences" når lukten er kjempesterk. Jeg er ikke glad i lukten på sånne naturprodukter, måtte blant annet kaste en Dr. Hauschka solkrem fordi den luktet så sterkt og vondt.

Jeg har blondt hår med striper, ganske tykt og med lengde ca. til haken.


#10

Muad'Dib sa for siden:

Jeg kjøper for tiden nesten al min hudpleie hos Body Shop. Shampoo og balsam har vært den med solbær for farget hår en stund, men nå var de utsolgt over nyttår, og jeg prøvde brændenældeshampoo og en-eller-annen fantastisk luktende volumgivende balsam. Kommer til å kjøpe mere av dem.

En gang iblandt bruker jeg brazil nut hårmaske. De sjeldne gange jeg bruker stylingprodukter, er det Wella Hair Fix spray og styling gel.

Jeg har masse fint skulderlang hår som jeg farger gyldenblond med striper ved hjelp av Garnier hårfarge (skiftet nylig fra honey 9.3 til pineapple 7.3) og Garnier stripekit.


#11

gajamor sa for siden:

Shampo. Det merket som står i dusjen. Akkurat nå er flaska grønn.


#12

him sa for siden:

Shampo og balsam. Hva som helst, vi kjøper det på daglivarehandel. Jeg har ganske langt og rart hår. Rart fordi jeg har krøller under og slett på toppen. Og så er jeg avhengig av spraybalsamen min (wella), jeg er i perioder veldig statisk elektrisk og da klistrer håret seg overalt, og jeg hater det. Denne sprayen hjelper veldig på det.


#13

kisha sa for siden:

Jeg liker best Pantene Pro V, men det er snart umulig å få tak i.
Wella er en god nr. 2.


#14

Bærekraftig sa for siden:

Da har vi omentrent likt hår. Jeg har litt lengere.

Jeg har bestilt Redken All soft og Redken for blondt hår. Jeg satser på at de er gode :jupp:

Jeg trenger gode stylingprodukter til tykt hår. Mitt hår har en tendens til å bli veldig flatt, og så er det også veldig tungt. Jeg vil ha mer volum i det, og noe som holder. Tips?


#15

Skytte sa for siden:

Fargeshampo fra Redken og All Soft balsam også Redken.

Bruker sjelden styling produkter da håret mitt er kort, kraftig og tykt og vil helst legge seg som det selv vil. :knegg: Hvis jeg forsøker å temme det, så bruker jeg en type spray-skum kjøpt hos frisøren.


#16

Skytte sa for siden:

Jepp. :jupp:


#17

Bærekraftig sa for siden:

Bestiller du for under 200?


#18

Skytte sa for siden:

Ja, det har blitt til det. Stort sett så trenger jeg ikke shampo og balsam samtidig, så da blir det til at jeg kun kjøper en flaske av gangen (kommer godt under kr. 200). Redken produktene er utrolig drøye synes jeg (nå har jo jeg kort hår, men allikevel), så det går langt tid mellom hver gang jeg bestiller.


#19

Maud sa for siden:

Jeg har til vanlig brukt Redken clear moisture, men akkurat nå har jeg fått en prøvepakke med sjampo og balsam fra Kerstin Florian, og så langt er jeg så fornøyd at jeg skal kjøpe et sett.

Hårspray bruker jeg Redken og ingenting annet! Det finnes ingen spray som er så god som Redken sin. Ellers bruker jeg hårvoks fra både Fudge og Renati.


#20

Canisa sa for siden:

Bruker All Soft og Body Full fra Redken. Nå har jeg litt tørr og sensibel hodebunn, så jeg bruker Dermalogica sin Shine Therapi shampoo.


#21

Labolina sa for siden:

Bruker enten All soft fra Redken, eller en fra Sebastian. Bytter litt på.


#22

Estrella sa for siden:

Har brukt litt forskjellig, kms og big sexy hair. Men nå har jeg fått litt psoriasis i hårbunnen :mumle: og etter tips herfra har jeg nå byttet til Einerlågshampoo som jeg kjøper på helsekost.

Jeg har tykt hår litt lenger enn halvlangt. Med litt fall i.


#23

Joika sa for siden:

TIGI controllfreak shampo og balsam. Bruker bare litt hårspray og shineserum hvis jeg har håret flatt. Lar jeg krøllene komme frem pleier jeg ha i litt paste for å ta litt av "bruset". Tror det er et wellaprodukt som heter Curl Up.
Bruker også sebastian laminateshårkur.


#24

Kanina sa for siden:

Jeg bruker stort sett vanlig shampo og balsam fra butikken. Også bruker jeg Big Sexy Hair Dense thickening spray. Det er som et slags hårvann som jeg fordeler i håret med hendene, og så føner jeg det når det er nesten tørt. Da gir det akkurat litt volum, nok til at det ikke ser helt flatt ut, og det holder hele dagen. Jeg har veldig tynt, fint og flatt hår, så det er vanskelig å finne noe som funker. Denne er imidlertid så lett at den ikke tynger håret i løpet av dagen, og det kjennes ikke ut som jeg har noe i det engang.


#25

Kanina sa for siden:

Og så glemte jeg å si at jeg har en ganske klassisk bob for tiden, men for å få den like høy og rund bak som hos frisøren må det nok sterkere lut til, av mousse og spray. Men det gidder jeg ikke, da.


#26

Fersken sa for siden:

Bruker kms shampo og balsam og BedHair hårspray. Har også en kms volummousse jeg bruker av og til.

Jeg har mye hår. Hvert hårstrå er ikke så tykt, men jeg har mange av de. Nå er det litt oppklipt skulderlangt.


#27

Niobe sa for siden:

Jeg har tykt, relativt stritt hår, som når til midt på ryggen, deromkring. Jeg bruker lite hårprodukter, og håret mitt gjør sjelden noe annet enn å "bare henge der". :o

Før brukte jeg Kérastaseprodukter, men nå bruker jeg Defineprodukter, og merker vel egentlig ikke veldig stor forskjell. Hårkuren jeg har er fremdeles Kérastase sin.

Så;

Define shampo, balsam og styling cream, Kérastase hårkur.


#28

Pasta sa for siden:

Jeg har langt hår med krøller. Bruker vanlige produkter fra dagligvaren. Har prøvd dyre merker, men opplever at de er like dårlige som billige produkter.
Bruker shampo, balsam og skum til vanlig. Når jeg setter opp håret bruker jeg paste og spray.


#29

Aminta sa for siden:

Før brukte jeg Redken, nå er det shampoo fra Weleda (helsekosten). Ingen stylingprodukter, og heller ikke balsam egentlig. Har halvlangt, tykt (og glatt) hår med fall.
(Bruker forsåvidt balsamen til han jeg deler postkasse med nå og da, det er Redken.)


#30

Miska sa for siden:

Jeg bruker shampoo/balsam og styling produkter fra Matrix.


#31

Interference sa for siden:

Redken extreeme og sebastian (husker ikke hva mer). Har kjemikaliebehandlet tørt hår med masse krøller.


#32

Marge sa for siden:

Jeg har stritt hår, og bruker alle mulige slags merker av shampo og balsam. Bruker også litt voks for å få ned krusehåret på toppen. :rødme:


#33

carmenzita sa for siden:

Bruker Redken sin All soft serie.
Har halvlangt hår med fall i,og masse ettervekst etter amming.....


#34

Ru sa for siden:

Jeg bruker shampo-en til Neutral for øyeblikket. Akkurat nå er jeg inne i en ekstrem klø-meg-ihjel-periode hvor jeg ikke tåler noe som helst, så da må jeg være ekstra forsiktig. Dessuten er den jo svanemerket. :flink pike:


#35

Salt sa for siden:

Jeg veksler mellom Redken Blonde Glam og Bedhead Dumb Blonde shampo, og balsam bruker jeg for tiden Botanics Shimmering Blonde Colour Enhancing Conditioner.

Hvis noen lurer er jeg altså blond. :fnise: Også har jeg langt hår (til rett over korsryggen), med masse hårstrå..


#36

Rug sa for siden:

Bytter på Sebastian Body Double (shampoo, balsam, en slags lett skum og spray) og Redken All Soft (shampoo, balsam, kur og det jeg måtte ha av stylingprodukter).

Tynt, veldig fint og mykt hår, så det meste tynger håret for mye. Dessverre avhengig av hårføner, ikke særlig praktisk, men har til nå ikke funnet en hårfrisyre som bærer seg selv med min hårtype.


#37

SIS sa for siden:

Synes også at Redken og Sebastian har de aller beste produktene.
Varierer ein del, men bruker Redken sin shampo for tørr hodebunn så å si hele tiden :jupp:

Og så bruker eg "Fresh curls" skum i håret når det er vått/nyvaska for å få frem den naturlige fallen.


#38

Stellebord sa for siden:

Som regel Redken AllSoft, men akkurat nå har jeg en fra M.O.P. God den også.


#39

løve70 sa for siden:

Jeg bruker Redken All Soft, Kerastase sin shampo for tørr hodebuss og tørt hår, Bumble&Bumble shampo for krøllet hår og av og til prøver jeg andre merker også. Bruker aldri produkter fra dagligvare, funker ikke på mitt tørre, krøllete hår.


#40

Ina sa for siden:

Jeg har langt, farget, relativt glatt hår. Bytter mellom ulike merker som Redken, Tigi, Bumble & Bumble og L'oreal m.fl. Bruker alltid balsam og kurer en del. Ellers går det i skum (L'oreal, volum) og Redken hårspray.


#41

Line sa for siden:

Jeg bruker Redken og Joico i litt forskjellige varianter (liker å bytte litt på).
Akkurat nå har jeg All Soft fra Redken.


#42

Ophelia sa for siden:

Jeg har akkurat prøvd den lilla serien for blondt hår fra Define. Virker lovende. Jeg pleier å bruke All Soft fra Redken, men denne måneden har jeg litt dårlig råd...


#43

Maxine sa for siden:

Herbal som regel, og hårbørste. Ikke så veldig komplisert :knegg:


#44

Lenam sa for siden:

Redken, Tigi og BedHead


#45

turi sa for siden:

Hva enn mannen måtte kjøpe, det er det han liker best med butikk, og helst uten meg.


#46

Oschi sa for siden:

Redken All Soft.


#47

Lykke sa for siden:

.............


#48

Ema sa for siden:

Jeg bruke L`oreal lumino contrast shampoo, vitamino colour balsam, Bedhead Manipulator texture paste, Kms hairstay hairspray. Nå har jeg kjøpt Sassoon diamond polish serum for glans. Den lukter forresten nyyyyydelig og gir en lekker glans!!!


#49

Tusta sa for siden:

Jeg bruker mye forskjellig. :knegg:

Disse bruker jeg om jeg vil rette ut håret mitt. Den tynger håret mitt så krøllene ikke blir tydelige.
Etterbehandler med serumet før jeg eventuelt føner håret.

Vil jeg beholde krøllene mine som de er så bruker jeg denne shampoen og balsamen. Stylingen faller da også på krøller. Bruker også leave-in balsam av samme serie om jeg vil ha krøllene.

Hårkurer varierer jeg litt mellom. Har ikke helt funnet den "rette" for håret mitt enda. :gruble:


#50

Evita sa for siden:

Liker å variere, men for øyeblikket har jeg shampoo og balsam fra Sebastian. Veldig fornøyd med diss, og de lukter godt.
Av stylingprodukter har jeg en paste fra KMS, men vurderer å bytte til en som gir mer glans (denne gjør håret mitt veldig matt). Hårspray fra Redken.


#51

Wix sa for siden:

Jeg har tynt halvlangt oppklipt hår til litt nedenfor skuldrene, med en god del fall. Redken Allsoft gjorde mitt hår skikkelig slapt og vissent. Nå bruker jeg Redken Fresh Curls men er ikke så fornøyd med det heller... Den jeg vel har vært mest fornøyd med er Joico sine, men håret mitt ble liksom litt mettet av den. Men tror jeg kommer til å kjøpe det neste gang. Sjampoene er jo drøye så det er jo en stund til. Sukk! hehe


#52

Maud sa for siden:

Jeg har samme erfaringa som deg. For meg funker Redken Clear Moisture, men Kerstin Florian sin sjampo er bare helt fantastisk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.