Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nå MÅ vi kjøpe kjøkkenmaskin

#1

malena sa for siden:

Yndlingsbrødet vårt, Kvelde Spelt, økologisk og deilig grovt var dyrt nok fra før, men nå har det steget i pris og koster 44 kroner! :eek:
Det er mildt sagt hårreisende at et brød skal koste så mye.

Men, det er også et fiint spark i baken til oss som ikke har kjøpt kjøkkenmaskin og kommet i gang med brødbaking på egenhånd. :nemlig:


#2

IOA sa for siden:

En anbefaling fra en uten kjøkkenmaskin: Søk opp Madam Mims brød her inne. Vi baker alt brødet vårt selv etter den oppskriften. Det er bare å røre sammen ingrediensene og helle deigen i formen. Trenger ikke å kna et sekund! Jeg får alltid masse skryt for det, senest i dag da foreldrene mine var på lunsj.


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg har endelig kunnet ta i bruk brødbakemaskinen vi fikk i bryllupspresang. Da kan jeg lage ordentlig grovt brød med masse spennende korn i. Ikke blir det noe særlig jobb heller, og så er brødet varmt når jeg står opp.

Nå har den bare vært i bruk noen dager, så det er jo spennende å se om dette er starten på en ny trend.

Grovt sammalt spelt er heller ikke gratis. Betalte 35 kroner for dette på butikken i dag, og det holder til to og et halvt brød. I tillegg må jeg ha frø/kjerner av diverse slag.


#4

malena sa for siden:

Det står absoultt på menyen, ja. Har ikke tenkt på at man ikke må ha kjøkkenmaskin til den oppskriften. Skal jammen prøve.


#5

Mandino sa for siden:

Jeg har ikke kjøkkenmaskin og har bakt flere brød bla Ingers rugbrød for hånd de siste dagene. (har akkurat startet min brødbakerkarriere).Null problem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.