Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fortell meg om din tredveårsfeiring

#1

Gremli Skremli sa for siden:

Det sies at jeg fyller 30 i år. :paranoid: Dette er noe jeg gjerne vil feire skikkelig. For å få inspirasjon vil jeg gjerne høre hvordan andre har feiret det.
Hvem inviterte dere? Leide dere lokale? Hva ble spist? Var det noen aktiviteter av noe slag?
Jeg har en slags idé om å bruke personalrommet på jobben, invitere familien, noen nære venner og noen kollegaer og at det skal være musikk og dans involvert.


#2

HSJ73 sa for siden:

Bortreist på dagen (utlandet). Det passet meg bra.


#3

LilleRosin sa for siden:

Jeg og en venninne leide Pigalle. Det er (var i hvert fall) gratis, dersom det kom fler enn rundt 80 gjester tror jeg det var. Da hadde vi med anlegg, og så kjøpte man drikke selv.

Vi inviterte alle vi kjente, og det var aldeles fantastisk super artig!


#4

Anne sa for siden:

Jeg feiret ikke 30 for da gikk jeg høygravid.

Men feiret 35 års dagen min i høst, med gode venner!

Vi hadde det hjemme, var ca 30 stk, mannen og en kompis laget mat, masse fingermat o.l. Vi serverte velkomstdrink, og hadde kjøpt inn en del øl og vin til de som måtte ønske det. Gjestene hadde med seg drikke også.

Vi hadde ikke noen aktiviteter utenom å drikke, spise, prate og kose oss.
Vel, en, om en kan kalle det en aktivitet, det var at jeg presenterte alle gjestene for hverandre, slik at alle vet hvem-hva-hvorfra om alle. Det syns jeg er en fin skikk når det er mange som er ukjente for hverandre.
Jeg inviterte venner fra mange forskjellige hold, det ble derfor et mangfold i gjengen. Fått bare gode tilbakemeldinger. :)

Lykke til med feiring, Gremli!


#5

Slettet bruker sa for siden:

30-årsdagen feiret jeg ikke. Når jeg ble 40, derimot, lagde Mannen i stand en gedigen overraskelsesfest for meg, etter å ha sendt meg til byen med shoppinghjelp, et rykende velfylt visakort, og forhåndsbestilt time på spa. :hjerter:


#6

007 sa for siden:

Selve dagen feiret jeg på Lanzarote, men jeg og mannen hadde felles fest i påsken det året. (Han fylte i februar, og jeg i mai.)
Vi hadde leid lokale, og innviterte ca 40 venner til tex-mex-kveld med taco og tequila. Alle stilte i jeans (vi ville ha det uformelt) og vi spiste, drakk, sang og danset til tidlig morgen.


#7

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg fyller 30 om kun få dager, og hadde store planer om feiring. Dessverre ble alt skrinlagt fordi jeg skulle vært innlagt på sykehuset på disse tider. Sykehusoppholdet ble avlyst, og jeg har ikke hatt motivasjon eller krefter til å ta opp igjen planene. Slik det ser ut nå så blir det kanskje en muffins til kaffen den dagen, og that's it. Blæ. Jeg får heller feire 40-årsdagen. :rolleyes:


#8

Estrella sa for siden:

Jeg og en venninne fyller nesten samtidig. Vi inviterte en god del venner og vi gikk ut og spiste og så ut på byn. :)


#9

Skytte sa for siden:

6-7 venninner på besøk; ost, kjeks og rødvin. Enkelt og greit. Hadde en liten tass på 7 måneder og skulle reise til Gran Canaria bare et par dager etter. Følte ikke for noen heidundrande feiring.


#10

Irma sa for siden:

Jeg fylte 30 i fjor, og feiret hjemme med nærmeste familie og venner. Med andre ord ikke feiring i den skalaen du tenker på. Vi laget hjemmelaget indisk mat/buffét. :nam:


#11

Joika sa for siden:

Hadde 12 venninner hjemme her.. :jupp:


#12

Camomilla sa for siden:

Ble 30 for noen år siden og hadde bursdag kombinert med innflyttingsfest.
Det var fullt hus ca 25 gjester. Vi grillet, drakk og kosa oss.
Litt utpå kvelden kom det noen overraskelser. 2 venner av oss fra Danmark dukket opp og så kom det 2 musikere. Så her ble det full fest i heimen.


#13

Hasselnøtt sa for siden:

Stor vennefest ute i det blå. Vi var på ei hytte, men likevel ute hele natta. Det var midt på sommeren. Rundt 25 gjester, menyen var reker.


#14

Myrsnipa sa for siden:

Hadde ca 40 gjester i innleid lokale med tapas og DJ og full pakke.


#15

LaBanga sa for siden:

Det samme gjorde faktisk jeg sammen med tre andre venninner som fylte samme halvår. Vi hadde mase felles venner i tillegg til andre venner og det ble en durabellig fest. Veldig moro.
Vi hadde band vi da, fra vennegjengen, og i tillegg så kledde vi oss opp og startet med å fremføre et skikkelig fransk varieté-nummer, med can can-skjørt og fjær på hodet. Melodi av Piaf og selvkomponert fransk tekst.
Vi tok litt cover (30 kroner så klart) for å dekke opp bandet og kostymer og gikk faktisk så vidt med overskudd.


#16

safran sa for siden:

Jeg inviterte gjengen fra videregående med følge, og helten laget mat til oss. Vi grillet i hagen. Jeg liker ikke store fester der jeg skal feire meg selv. Jeg syns bryllupsfeiringen var litt pinlig.


#17

Tangina sa for siden:

Feiret med ei venninne, leide et kjellerlokale, hadde ca 100 gjester (mest studievenner), masse øl, hadde tatt opp geniale 80-tallssamlekasetter, danset masse, måtte kaste ut folka i firetida, og hadde en særdeles dårlig dagen derpå. :knegg: Men dette var lenge før vi begynte å sette barn til verden.


#18

Zip sa for siden:

Her var det kun familieselskap dagen etter eg fylte 30 år. Med mat, kaker o.l.
Selskapet varte til kl 2000, kl 0353 blei veslemor født :D.


#19

jane sa for siden:

Jeg feiret ikke 30-årsdagen min. Det er veldig mange år siden jeg sluttet å feire bursdagene mine.


#20

Embriksmamma sa for siden:

Signerer :)


#21

Albertine sa for siden:

Barseltårer, brystspreng, hemorroider, tusen sting og et flagg oppi en blomsterkvast. Det var tredveårsdagen min, to dager etter at førstemann ble født. Tar det igjen når jeg blir førti, tenker jeg.


#22

livit sa for siden:

Gubben og jeg er like gamle så vi hadde invitert gjester her hjemme. På dagtid kom voksen + barn og på kvelden (etter ett par timers pause) så var det fullt party her :D

Det var en feiring akkurat slik vi ville ha det.

Neste år fyller vi 40 år, så nå må jeg vel snart finne ut av hva vi vil... mest av alt har jeg lyst til å reise til syden sammen med min tante og onkel som fyller 75 år neste år, min far som fyller 70 år, og min onkel som fyller 60 år... men vi får nå se hva det blir til....


#23

Donald sa for siden:

Det var en helt vanlig bursdag. Kake til de som kom innom.


#24

Kaz sa for siden:

Jeg inviterte nye og gamle venninner til hyttetur i leid hytte i marka, med vintoddy og pølsegrilling rundt bål på dagen, lek i snø (miniski og rumpereser osv) og så hadde vi deilig mat inne i hytta da det ble mørkt. Mannen og et par kamerater sto for mat og servering og tuslet hjem etter at oppvasken var tatt. Så hadde vi hele natten til å gjøre det som vi gjør best; prate, drikke og danse, ofte samtidig. Soundtracken var nok noe av den samme som Tanginas, mye Dirty Dancing, i alle fall. Pinlig moro. :knegg: Dagen derpå kom mannen min tilbake og laget frokost til alle damene før vi vendte nesa hjem. :hjerter:


#25

Nenne sa for siden:

Jeg hadde kombinert 30-årsdag og etterpå-utdrikkingslag hos ei venninne. Vi var allerede gift da, men skulle ha fest to dager etterpå og da var det helt uaktuelt med bursdagsfest også.


#26

Filifjonka sa for siden:

Jeg har aldri hatt noen store feiringer av egne bursdager. På tredveårsdagen hadde jeg 8-10 venninner på besøk.


#27

Agent Scully sa for siden:

2 uker etter fødsel med KS, så det ble litt amputert ...

31 ble feiret på byn med gode venner på en sushirestaurant. Meget hyggelig.


#28

Mandarin sa for siden:

Jeg offentliggjorde min første graviditet til mine nærmeste venner med partner over en deilig middag og fest etterpå.


#29

Fadese sa for siden:

30-årsdagen min ble feiret i to omganger.
Venner ble invitert på sjølve dagen. Da serverte vi tapas, som vi laget sjøl.
Helga etter kom familie på besøk, og vi serverte domoda.

Jeg var gravid i 7. måned, så det ble en rolig feiring.


#30

Ginger2 sa for siden:

30 årsdagen ble feiret før vi fikk barn, men 1/2 år etter bryllupet. Vi inviterte masse venner hjem i leiligheten vi bodde i og serverte drinker og tapas. Det ble en durabelig fest!

Feiret 30 årsdagen til en venninne i vinter. Hun inviterte til uteaktiviteter (konkurranser) med pølser, bål og gløgg. På kvelden var det fest på samfunnshuset hvor mange hadde ulike framføringer til ære for jubilanten. Det var en imponerende feiring og veldig morsomt!


#31

annemede sa for siden:

Jeg var gravid og superkvalm, mine søsken og svogrer kom på besøk, hadde bestilt spa til meg, på kvelden gikk vi ut og feiret alle sammen. (Alle utenom 1 hadde bursdag i løpet av 10 dager.)


#32

Misteri sa for siden:

Gjorde ingen verdens ting. Fikk ikke tak i lokale og vi fikk spysjuka den uka jeg fylte 30 år, så det ble ingen kake engang. Fikk et lampe og dett var dett.

Håper du får en fin feriring da. :)


#33

Jessica sa for siden:

Det er veldig lenge siden nå, men jeg leide ei hytte som bedriften jeg jobbet i eide. Inviterte søsken og venner. Laget god mat og vi hadde et hyggelig lag der.

40-årsdagen var samme år jeg var ferdig med kreftbehandlinger. Da fikk jeg overraskende bursdagsfeiring. Jeg ble "kidnappet" på en søndagstur. Kjempeflott bursdag med barn, familier, venner osv. Vi var nærmere 50 personer ute i en lavvo. Jeg er ikke noe særlig glad i fester og den slags, men er veldig sosial og liker det uhøytidelige. Akkurat det fikk jeg på min 40-årsdag.


#34

Heiko sa for siden:

Jeg har ikke blitt tredve enda. :lyve:


#35

Propella sa for siden:

Det var en stille og rolig feiring. Jeg hadde invitert en masse familie. Vi grillet og spiste kake. Det var det.


#36

Hannamoren sa for siden:

Hadde stor fest! Samlet venner og familie. Vi dekket langbord ute, og vi hadde krabber og reker. Utrolig kjempekos! I år blir jeg 40, og tenkte å ferie denne dagen med brask og bram også:ja:


#37

lille my sa for siden:

Leigd lokale og hadde stor fest sammen med gode venner og familie.
Jeg hadde stekt kalkun og ovnsbakte poteter,waldorfsalat og gr.saker , maten falt i god smak hos alle sammen.
Hadde en utrolig kjekk dag !:D


#38

gullet sa for siden:

30-årsdagen min ble en rar dag.
Dagen før fulgte jeg min mann(nå eks) i ambulanse til opphold på Sunnaas Sykehus for ubestemt tid.
Så min 30-årsdag ble mindre viktig.
Men jeg husker godt at sjefen til min mann kom innom med en kurv full av blomster, mat og godteri.


#39

Guttemammis sa for siden:

:dulte:


#40

Millen sa for siden:

Vi giftet oss 2 uker før jeg ble 30 år, så ingen fest her. Skal ha et skikkelig 40-års lag når den dagen kommer.


#41

Mani sa for siden:

Tror neppe du lar deg imponere eller inspirere av min feiring. Høygravid med tvillinger, mannen støvsugde huset. Mor og bestemor tok med en kake hver og så kom det et par stykker fra mannes familie også. Ikke akkurat hæla i taket.
Vi pleier egentlig å være flinke på feiring, men akkurat denne festen får jeg heller ta igjen en annen gang.


#42

Røverdatter sa for siden:

Jeg feiret ikke sånn veldig masse, men hadde familien min og familien til mannen på koldtbord først. Vi var vel ca. 15 stk. Etter at alle mødre og bestemødre etc. var reist hjem og tatt med seg Vesla, så drakk jeg vin med søsteren min, kjæresten hennes og mannen min i et par timer, så dro vi ut og traff masse andre venner og hørte på konsert med bandet til mannen min. Jeg hadde det veldig, veldig gøy og angret ikke et sekund på at jeg droppet stort, lukket selskap.


#43

Pope sa for siden:

Jeg hadde temafest med ca 30 venner hjemme hos oss. Tema var fra eventyrverden og folk hadde kledd seg ut som: rødhette, de 3 små griser, poncahontas, hulder osv. Vi arrangerte en del leker både inne og ute og vi hadde fylte hele stuetaket med heliumsballonger. Skikkelig artig når noen åpnet noen av ballongene og inhalerte :lol:

En venninne av meg fikk arrangert 30 års dagen av samboeren, og da visste jeg og 2 til i forkant at vi skulle ut i skogen og oppholde oss på en lavvo. Alle var kledd for uteaktivitet, og det ble servert spekemat og aquavit. Vi hadde noen konkurranser ute i skogen som ble en suksess for alle.

Håper du får en uforglemmelig feiring. Det hadde jeg :ja:


#44

Fruktflua sa for siden:

Hele familien var samlet hos svigers på diger marsipankake. Når kvelden kom hadde mannen en overraskelse til meg; Fancy middag på resturant og påfølgende bytur (som kom spontant som et resultat av å dele 3 flasker vin til maten). Natten ble tilbragt på byens fineste hotell.

Et flott minne. :)


#45

Macky sa for siden:

Jeg fyllte 30 for litt over en uke siden. Siden barnevaktene var ute å reiste, så samlet jeg venner u/følge (mannen var hjemme med barna) i mine foreldres hus (som var bortreist). Der hadde vi velkomstdrink, tacobufe, og masse annen god drikke. Vi var 12 stykker. Ingen annen aktivitet enn å la skravla gå, og drikke litt ;) Det var en helt perfekt feiring, og sistemann gikk 05.00 :cool:


#46

Senna sa for siden:

Vi leide lokale og feiret min 30års dag og mannens 35års dag. Hadde vel invitert sånn ca 40 venner (mine, hans og felles). Serveringen var ost og kjeks. Vi gjorde det samme 5 år senere da var det 35 og 40års dag. Da laget jeg pastasalat. Kjempekjekke fester begge to. Og til neste år er det på an igjen.


#47

Gremli Skremli sa for siden:

Det tror jeg på! :knegg: De tre små griser og heliumsbalonger høres ut som en uslåelig kombinasjon.


#48

Harriet Vane sa for siden:

Hyttetur med 15-20 av mine nærmeste venner og søsken. På fredag hadde vi kjøttsuppe med hjemmebakt brød og rundstykker, på lørdag hadde vi gulasj med knedleki. Vi hadde masse øl og vin, og på lørdagen og søndagen gikk de som hadde lyst en passe lang skitur. (jeg har bursdag i slutten av mars). Det var en superkoselig feiring.


#49

Tjorven sa for siden:

Jeg var fullstendig utslitt. Snuppa var da ca 10 måneder og jeg hadde rømt tilbake på jobb to måneder i forveien. Vi fikk gjennomsnittlig 3-4 timers søvn om natta, og hadde det mildt sagt ganske rævva.

Da mannen ble 30 hadde jeg spandert tur til Thailand. Han ville også at vi skulle reise bort, men vi orket egentlig ikke. Så vi tok båten til København og hadde den aller mest fancy lugaren (som var nesten like stor som leiligheten vår). Vi hadde noen fine dager der nede, og vi fikk vært kjærester igjen. Snuppa var med, og forholdt seg veldig rolig på tur.

Jeg hadde egentlig tenkt til å ha en fest i etterkant, men det orket jeg ikke.


#50

Harriet Vane sa for siden:

Tjorven trenger en bra fest på 35-årsdagen. :nemlig:


#51

Kahlan sa for siden:

Der feiret jeg og en venninne også 30 års dagen vår, genialt :digger:


#52

Mams sa for siden:

Vi hadde 30 års laget mitt på verandaen vår (jeg har bursdag i midten av mai)
Vi var vel 30 stk.
Serverte kyllingsalat (kylling, ris og salat) med masse forskjellig tilbehør i forskjellige skåler så folk kunne velge selv. I tillegg til gresk dressing og baguetter.
(lagde gresk dressing av 3 rømmebeger, 3 creme fresh beger og 9 poser dressing mix og det ble for lite....)


#53

polarjenta sa for siden:

Sånn i utgangspunktet hadde vi store planer, vi var 4 stk som fylte 30 i løpet av oktober, november og desember og vi hadde planer om å lei lokale og ha skikkelig fest. Vi er flinkest til å prate om sånne ting, så det endte med separate feiringer. Jeg hadde en stille og rolig feiring med ost og kjeks, mye mulig vi gikk ut etterpå.


#54

apan sa for siden:

Øh, tja, S var 4 måneder og jeg var klar for å forbigå dagen i stillhet :knegg: . Vi spiste lunsj hos mamma og hun hadde lagd et eller annet godt :vetikke: :flau: . Så kjørte vi ned til et vennepar som vi skulle besøke på hytta den helgen (tilfeldig at det var den helgen). Der tok vi en go' morgen yoghurt med ungene (de har eldre barn, S spiste naturlig nok ikke det den gangen) før vi hadde taco om kvelden. Jeg nattammet jo nærmest kontinuerlig den gangen, så det ble vel neppe mer enn 1 øl. Natten ble tilbragt med et hylskrikende barn, og neste morgen var vi på legevakten. Et trivelig minne :fnise: . Bortsett fra dette var det en fin helg.

Jeg tenker 40 årsfeiringen blir MIN greie.


#55

Susse sa for siden:

Konsert med min favorittartist


#56

annemede sa for siden:

driver og tenker ut en kjekk 35 årsdag om noen år


#57

tiddelibom sa for siden:

Jeg var gravid, og følte ikke for noen stor feiring. Hadde 2 vennepar på middag.
Da jeg fylte 35 år hadde jeg "damelag" med hjemmelaget paella og masse god vin. Det var veldig hyggelig!


#58

Lykkex3 sa for siden:

Jeg har en tendens til å alltid styre for mye, så jeg hadde bestemt meg på forhånd at 30 års dagen skulle gjenomføres så enkelt som mulig. Har stresset nok med dette før, for jeg elsker å ha venner på besøk. Problemet er bare at jeg ikke greier å begrense meg :o
Så jeg leide inn kokk + servering/rydde/oppvaskhjelp. Leide alt av kopper, kar, stoler, bord, duk osv hos den flyvende tallerken.

Når maten var vel inntatt og vi var ferdig ved bordet, ryddet serveringsdamene opp alt og satte det i kasser inn på vaskerommet. Man kunne ikke se at det var blitt servert mye mat til 28 stk og vips så hadde vi dansegulv også!
Den flyvende tallerken kom å hentet alt søndag.
Så hva gjorde jeg? Jo, jeg festet og hadde det utrolig gøy + at jeg serverte nattmat. Pølser med tilbehør og ingenting smaker så godt som akkurat det når kl er 03.
Må jo ha vært den perfekte vertinne uten alt ansvaret :knegg:

Det beste av alt er at man ikke trenger å vaske kopper og kar. Bare sette det i eskene sine, åpne døren dagenderpå og vende tilbake til sengen sin.

De gjestene gikk 0630, så jeg tror det var vellykket :D


#59

nolo sa for siden:

Jeg feiret 90-årsdag med to kamerater. Min kusine og en kamerat av oss laget festen, vi trengte bare å stille med gjesteliste, og å komme pyntet på fest. Det var knallgøy.:ballonger:


#60

Line* sa for siden:

Hjemme alene med to barn. ;)


#61

Vind sa for siden:

Gravid og forbigått i stillhet, slik var min 30-årsdag:nemlig:


#62

tinkadott sa for siden:

Hadde 16 gode veninner her, på gyros med salat. Siste gikk hjem i 04 tiden, vi koset oss skikkelig! nesten så jg må feire 31 årsdag og ;)


#63

tinkadott sa for siden:

Kommer forresten på at på min 31 åsdag,tar vi fly til Tyrkia tidlig på morgenen ;)


#64

Pasta sa for siden:

Selve dagen ble feiret hengende over en bøtte mens jeg satt på do. Ingen hyggelig feiring :(

Helgen etter hadde jeg noen venninner her og vi spiste og drakk litt. Ganske rolig med mange gravide og ammende gjester.


#65

tink sa for siden:

30-årsdager er til for å feires, mener nå jeg.

Men i år tror jeg dessverre den store feiringen utgår for min del. Flere grunner trekker i samme retning: liten baby, dåp og bryllup samme år gjør at det blir nok fest i forhold til min kapasitet for organisering og festing for øyeblikket.

Sambo slo seg sammen med tre kompiser og leide et helt hotell - alle fikk invitere så mange som de kunne betale for. De betalte middag for gjestene sine, også betalte gjestene selv opphold og drikke utover det som ble servert til middag. De er en festlig gjeng som ordner med musikk og underholdning selv.

Selv kan jeg tenke meg å ha dameselskap med god mat dersom noe skal komme til å feires i år.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.