Jeg lagde en deilig, deilig, rosa lammestek til middag i dag, med sopp/asparges/ymse-saus/stuing til. Steika var stor og det ble en del til overs. Det var ikke så lett å skjære flere fine skiver av restene, så jeg skar det i terninger (2*1 cm?) og blandet i stuingen + litt mer fløte og kraft og grønnsaker, så har vi middag til i morgen.
Spørsmålet: Hvor lenge er det passelig at det står og putrer? I timesvis for å bli mørt, eller kan det bli for lenge?
Var det ikke allerede mørt da dere spiste det som stek, da? Tror ikke du trenger å la det putre i timevis.
Det blir en deilig mandagsmiddag, her ble det omtrent ikke en smule igjen av dagens lammestek dessverre.
Jeg synes det er litt enten-eller med lam, jeg. Enten bare såvidt varme opp rosa stekkjøtt, eller la det småputre i en times tid til det blir så mørt at det nesten faller fra hverandre.