Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster. Hvor lenge skal lammekjøttet (i lammegryte) koke?

#1

Polyanna sa for siden:

Jeg lagde en deilig, deilig, rosa lammestek til middag i dag, med sopp/asparges/ymse-saus/stuing til. Steika var stor og det ble en del til overs. Det var ikke så lett å skjære flere fine skiver av restene, så jeg skar det i terninger (2*1 cm?) og blandet i stuingen + litt mer fløte og kraft og grønnsaker, så har vi middag til i morgen.

Spørsmålet: Hvor lenge er det passelig at det står og putrer? I timesvis for å bli mørt, eller kan det bli for lenge?


#2

Filifjonka sa for siden:

Var det ikke allerede mørt da dere spiste det som stek, da? Tror ikke du trenger å la det putre i timevis.
Det blir en deilig mandagsmiddag, her ble det omtrent ikke en smule igjen av dagens lammestek dessverre.


#3

Marge sa for siden:

20 min holder vel lenge. :nam:


#4

Polyanna sa for siden:

Ok! :røsker gryta av plata:

:knegg:


#5

Marge sa for siden:

Smak på en bit. :ja:


#6

Acsa sa for siden:

Jeg synes det er litt enten-eller med lam, jeg. Enten bare såvidt varme opp rosa stekkjøtt, eller la det småputre i en times tid til det blir så mørt at det nesten faller fra hverandre.


#7

malena sa for siden:

Lagde lammegryte i dag.

Den stod i ovnen i 1,5 time og kjøttet ble mørt og deilig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.